U mnie brak.macie w sklepie apke MB ? bo ja nie mam
U mnie brak.macie w sklepie apke MB ? bo ja nie mam
To jest z lipca, a dzisiaj ma być nowa aktualizacja. Może będzie w późniejszych godzinach bo jak narazie nic nie maTutaj są takie wersje
MuchBetter - Pobierz APK na Androida
Pobierz MuchBetter4.17.0 APK na Android teraz! Bez dodatkowych kosztów. Oceny użytkowników MuchBetter: 4 ★muchbetter.pl.aptoide.com
Tak, pojawiła się już aktualizacja do wersji 4.4 w sklepie a apkamiU mnie pojawiła się informacja, że jeśli chcę wypłacać to mam zainstalować apkę w wersji 4.4
Dziękuję za odpowiedź.Jeśli chodzi o przelewanie kasy na crypto to nie polecam nikomu giełdy na których jest weryfikacja AML (czyli praktycznie wszystkie)
Najbezpieczniej jest założyć konto na metamasku ewentualnie na trustwallet gdzie nie podajesz żadnych danych a możesz trzymać na nich swoje krypto.
Późniejsze ewentualne wypłaty można dokonać w stacjonarnych kryptomatach (np: cashyfy)
Które są umiejscowione jak bankomaty na stacjach circle K czyli 24/h i możesz jednorazowo bez okazania dowodu wypłacić do 1000 euro.
Jak ktoś będzie miał jakieś pytania to walić śmiało trochę już w tym siedzę hehe.