Trener za gruby hajs, żeby po 5 meczach w takiej grupie mieć 6 punktów. Mogli zatrudnić Fornalika albo Probierza(z całym szacunkiem do nich)i na pewno nie bylibyśmy na gorszej pozycji. Chodzi mi o same pieniądze, bo jaki by trener nie przyszedł to cudów nie zrobi, więc po co bulić taki hajs. Zresztą jak slyszałem co ten dziadek mówi na konferencji to się za głowę złapałem.
Piłkarzyki oczywiście znowu ta sama śpiewka. Zieliński jak ta mameja stał i mówił, że zabrakło walki.
To samo słyszałem po meczu w Czechach i Mołdawii. Do ku*** nędzy ileż można mówić o tym samym?
Ten chłop nie ma za grosz charakteru, nic nie wnosi do tej kadry, po prostu się tu nie nadaje. Lewy jest wypalony, więc może czas, żeby ich posadzić na ławce. Ale kto to zrobi? Warunek był taki, że Santos ma wprowadzać nowych zawodników, a on powołuje Krychowiaka, który już najlepsze lata ma bardzo dawno za sobą. Szymański wszedł za Kryche w 80 minucie w czwartek, a wczoraj nie zagrał ani minuty.
Albo ktoś zrobi porządki w tej kadrze i podziękuje tym, którzy już grać nie powinni albo ta farsa będzie trwać dalej. Pytanie kto zrobi jak związkiem kieruje Dyzma.