Ale co odpuszczam? Wypowiedziałem się już na temat tego meczu przecież.Korver - a Suriname jednak odpuszczasz?
i jak rozliczyli meksyk? porażka czy zwrot? z doświadczenia wiem, że takich oczywistych błedów kursowych lepiej nie kontrować bo w przypadku zwrotu można sobie zrobić minusaJa mam Meksyk po 4,15. Moim zdaniem też wygra natomiast trzeba zwrócić uwagę, że rezerwy Kanady wczoraj powinny wygrac z Meksykiem 3x do 10, ale popełnili bodajże 21? błędów serwisowych. Meksyk wczoraj tylko w 3 secie spoko grał. Tak to zero bloku, zero ataku, obrona nie istniała mimo że dużo razy gdzie tam się pogubili i przebijali oburącz lub plasowali to i tak Meksyk nie potrafił tej piłki podbić. Musiałbym ich zobaczyć z kimś kto jest słabszy.
Pokaż załącznik 32901
To źle? Lepiej żeby nie dodawał na siłę typów, skoro nie ma takiej wiedzy. Jedynie nie rozumiem, po co w ogóle napisał ten postWiadomo że nie wiesz. Czekasz na typy i to co mają do powiedzenia liderzy działu.
Na dwa pierwsze sety jak widać a potem były rotacje... Nie mniej typ na plus i brawa dla korvera, sam pograłem over i hc dodatni choć po drugim secie trochę się obawiałem....Kuba na pewno wyjdzie I składem
Zaraz zaczynają, meczyk na youtube....,3 tygodnie temu Portoryko wygrało 3-1 ,a więc mają potencjałZagralem czysto Dominikane. Wiadomo jakim skladem wychodza na Portoryko ?
No pierwszym (jaki mają dostępny na ten turniej). Turniej rankingowy, więc docelowo (prócz oczywistych blowoutow) każdy wychodzi pierwszym.Zagralem czysto Dominikane. Wiadomo jakim skladem wychodza na Portoryko ?
Egipt już przegrał na tych Mistrzostwach właśnie z Algieria gładko 3/0... Grali rezerwa czy jak to wyglądało ?MŚ Afryki :
Libia - Kamerun @ Libia +1.5 seta (1.75) STS
Ten kurs to chyba jakiś żart... w pierwszym meczu tych drużyn na tych samych mistrzostwach padł wynik 3:1 dla Libii.Ogólnie Libia jest objawieniem tych Mistrzostw, grają skuteczną siatkówkę i kroczą od zwycięstwa do zwycięstwa przegrywając jedynie w półfinale. Sorry, ale Kamerun był tu kandydatem do złota i będzie miał dużo mniejsza motywacje do gry niż Libia która jako tak jak mówiłem raczej czarny koń tych rozgrywek zaliczyła świetny wynik, tutaj starczy 2 sety więc mogą sobie nawet przegrać i typ wchodzi, oczywiście przy wyniku 2:3
Algieria - Egipt @ Egipt -1.5 (1.90) STS
Dla porównania w Fortunie mamy na to kurs 1.79, więc 1.90 to bardzo duże value, Egipcjanie graja po prostu u siebie co jest niebywałym atutem i myślę że dziś pełna hala będzie czekała na ich wygraną i mocno ich dopingowała. Algieria? dosyć mocny zespół jak na warunki Afrykańskie ale moim zdaniem tutaj więcej niż jednego seta na wyjeździe z kroczocym od zwycięstwa do zwycięstwa Egiptem nie ugrają