Raków Częstochowa będzie grać na stadionie w Sosnowcu. Dzisiaj podpisano umowę na 3 lata. Raków może grać tam w europejskich pucharach, Ekstraklasie i PP. Klub decyduje, gdzie rozegra dany mecz. Inauguracja możliwa już nawet w 2. rundzie el. LM z Karabachem.
Gaultier własnie nie chciał robić za słupa i dlatego się go pozbyli. Zreszta z tym ze sa mocniejsi tez można polemizować, Nicea pięknie pokazała jak ich pokonać, PSG było dość bezradne w tym spotkaniu a ich pomoc wołała o pomstę do nieba.PSG jest dużo mocniejsze niż w poprzednim sezonie. No i Enrique nie będzie robił za słupa jak Gaultier.
Popatrz tutaj:Siema! Potrzebuję strony ze statystykami rożnych w Lidze Mistrzów. Koniecznie żeby były rzuty rożne, które drużyna zdobywa i daje sobie nabić u siebie i to samo dla gości. Cały internet przeszukałem i nigdzie nie mogę znaleźć. Dzięki!
Bardzo bym chcial zeby Kopenhaga awansowala wiec moze by mieli szanse z Dortmundem ?W poniedziałek o godzinie 12:00 odbędzie się losowanie par 1/8 finału Ligi Mistrzów.
Swoje grupy wygrały:
Bayern Monachium
Arsenal
Real Madryt
Real Sociedad
Atletico Madryt
Borussia Dortmund
Manchester City
FC Barcelona
Na drugim miejscu uplasowały się
FC Porto
RB Lipsk
PSG
Lazio
Inter
Napoli
PSV
FC Kopenhaga
Macie jakie swoje pary?. Ja wyczuwam, że każda z ekip, która awansowała z drugiego miejsca najchętniej trafili by na beznadziejna ostatnio FC Barcelonę. Jednak czuje, że Barcelona trafi właśnie na PSG ;]
Tutaj Cię poprawie, City grało z Lipskiem w grupie, a więc nie mogą na siebie trafić w tej fazieBardzo bym chcial zeby Kopenhaga awansowala wiec moze by mieli szanse z Dortmundem ?
Inter z Atletico tez mogloby byc ciekawie.
Barcelona oczywiście dostanie PSG a City zagra z Lipskiem.