K
0
KetchupLive
Użytkownik
Dzień dobry, chciałem zacząć przygodę z bukmacherką. Założyłem konto na betfanie z racji ich dosyć prostego bonusu dla nowych osób. Przy rejestracji google uzupełnił mi automatycznie moje imie i nazwisko. Natomiast PESEL wpisałem swojej dziewczyny ponieważ to na nią pierwotnie miało być konto. Po zarejestrowaniu się wpłaciłem do depozytu 150zł ponieważ wtedy miałem dostać największy bonus tzn. 300 zł. Chciałem zweryfikować konto, natomiast imię i nazwisko było błędne z racji iż dowód który miałem miał być mojej dziewczyny. Napisałem do supportu, pomimo opisywanej sytuacji kazali mi dokonać weryfikacji. Mówiłem, że prawdopodobnie mi nie przyjmą lecz konsultant nalegał by ją zrobić. Uzupełniłem wszystkie dane dziewczyny. Wszystkie dane były poprawne wraz z peselem oprócz tego imienia i nazwiska. Weryfikacja oczywiście się nie udała, zablokowali mi konto, napisałem do supportu z opisaną sytuacją lecz już długo nie odpisują. Czy w jakiś sposób mogę odzyskać pieniądze wpłacone na konto, albo założyć nowe konto na betfan już z poprawnym imieniem i nazwiskiem i może mogą mi te pieniądze przelać na to nowe konto. A może da się jakoś zmienić to imię i nazwisko. Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Pozdrawiam