Co powiesz na temat tego meczu w kosza ? Ustaweczka dla mnie piekna w 4 kwarcie. Mialem over 154.5 na live taki zlapalem i o dziwo weszło a linie juz były na 169. 5 punktow. W 4 kwarcie Mainland zdobyly 5 punktów a w poprzednich rzucały po 20
No zostalem wypalcowany, ale bardzo niewiele braklo, line juz widzialem 171,5 w 1 polowie, potem ladnie schlodzily.
Kto by pomyslal ze rzuca 149?
Jesli jest roznica jednym punktem to czesto jest nerwowe przerzucanie, byle prowadzic jednym punktem I seryjne pudlowanie.
Poprzedni mecz, jest 140 pkt I 5 min do konca, mysle under pewny. Wlaczam minute do konca I 71-73. Plulem sobie w brode. Po czym wlaczam ostatnie sekundy I co? 75-75 na 30 sekund do konca potem NIC nie rzucaja I dogrywka ;(
A sorki miałem under ale z przyzwyczajenia napisałem over bo nigdy nie gram underow miałem grać twoja linie ale się spóźniłem i fart że był mocny początek więc linia mocno podskoczyła.
Ale sa smierdzace mecze na jutroi juz zagramy ustawke
PPJ Ruholahti - Sapa Helsinki
Arborg - Hamar Hveragerdi Anglia kobiety
No i przede wszystkim
Eintracht - Vitesse
Trenerem Eintrachtu zostal zdegenerowany mlokos, kompletnie bez meritum, tylko dlatego ze ojczulek mu zalatwil posade. Bedzie niezla komedia zanim go wywala, coz rodzina na swoim, panstwo opiekuncze
Teraz jest 1-8 w Finlandii a to dopiero 60 minuta. Szkoda ze nie dalo sie za 1000 jednostek bo to pewka absolutna, to nie przypadek ze akurat ten mecz mnie zainteresowal
W kazdym razie widac ze to nie sa przypadkowe mecze, dzis jakby mi sie chcialo wypisac stawki bank rozbity
Zrobilem sobie dwie kilkudniowe przerwy od ulotek, w obu przypadkach bank rozbity a gdyby nie moja euforia to hoho
Kilka razy pech no wyrownujace w Brazylii w 96 I 95 minucie, do tego nowe fantastyczne metodologie, zrodla, tego nie znajdziecie gdzie indziej, absolutnie unikatowe wiedza, doswiadczenie, znajomosc rynkow I psychologii, generalnie to zrywanie owocow, co z tego ze wczoraj jeden czy dwa nie wchodzi, we erode kurs 8 wpada w piatej lidze islandzkiej
Dzis Anglia: wszystkie mecze co podalem faworyci w dupe.