Prosze niech ktoś zbanuje tego mądrego chłopca - to bez sensu , nie dość ,że pisze totalne bzdury jak to , że Benjamin Basso czy Jesper Knudsen to bardzo dobzi zawodnicy to jeszcze podaje najniższe możliwe kursy na rynku . Powiedz Twaro po co grasz załóżmy za 1000 pln to co podałes i jesli ewentualnie Ci wejdzie zarabiasz ....niecałe 500 zł jesli możesz w innej firmie zarobić na dokładnie takim samym zdarzeniu 1200 pln. Jesteś zwyczajnie niedorozwinięty , czy to posty opłacone przez sts ?Holsted - Sonderjyland - 2 @ 1.65 STS Ten kurs to jest lokata panowie. Holsted to tylko 2 zawodników czyli Pedersen i Jensen. Reszta same leszcze. Goście mają 5 bardzo dobrych zawyw składzie. To się musi skończyć pogromem. Kurs powinien być 1.15 i do meczu na pewno spadnie.
Obrażam cię ? To podaj jakieś typy moze nie tylko krytykujesz. Holsted dostanie srogie baty i po meczu będzie ci głupio !!!?Prosze niech ktoś zbanuje tego mądrego chłopca - to bez sensu , nie dość ,że pisze totalne bzdury jak to , że Benjamin Basso czy Jesper Knudsen to bardzo dobzi zawodnicy to jeszcze podaje najniższe możliwe kursy na rynku . Powiedz Twaro po co grasz załóżmy za 1000 pln to co podałes i jesli ewentualnie Ci wejdzie zarabiasz ....niecałe 500 zł jesli możesz w innej firmie zarobić na dokładnie takim samym zdarzeniu 1200 pln. Jesteś zwyczajnie niedorozwinięty , czy to posty opłacone przez sts ?
Twaro ale ja bardzo konkretnie napisałem o co kaman .Obrażam cię ? To podaj jakieś typy moze nie tylko krytykujesz. Holsted dostanie srogie baty i po meczu będzie ci głupio !!!?
Ja patrzyłem o 18:05 To linia była na 7.5. 1.85 na over i 1.85 na under.gra ktos może w betclicu under A.Ellis? zagrałem o godz17.53 u8,5 @1,85, a po meczu na kuponie mam u7,5pkt.... oczywiście nie robiłem screena kuponu, bo sytuacja ma 1 raz miejsce. Możliwe, że zmienili linię? Specjalnie podaję godzinę zagrania kuponu, bo może ktoś też się zastanawia jak to możliwe. W tym samym czasie w STS była linia 8,5, ale kurs @1,65 .
K.Bjerre under 9.5 kurs 1.5 STSA adams235
masz ćos bo takie linie , że kusi może Nielsen Mat. (ESB) (8.5) under