Sadurski (Krosno) poniżej 1.5 pkt 2.10 (sts)
Sadurski po dobrym początku bardzo mocno obniżył loty. Jego ostatnie występy ligowe to: 0 punktów w Częstochowie (na nie najmocniejszych juniorów Halkiewicz-Karczewski), 1 pkt u siebie z Gorzowem i 1 pkt we Wroclawiu (na upadku Andrzejewskiego).
Tor w Gorzowie jest zupełnie inny niż Krośnie. Sadurski woli przyczepne, trudniejsze tory, a dzis przy tej temperaturze będzie beton. Do tego w lidze na Jancarzu często nie startuje, a po stronie rywali bardzo dobra para Paluch - Bartkowiak.
Uklad biegów dla Sadurskiego jest taki:
2 bieg: Bartkowiak, Paluch, Zieliński (Bańdur?)
4 bieg: Paluch, Kasprzak, Fajfer
10 bieg: Vaculik, Lebiediew, Jasiński
W składzie Krosna nie ma najlepszego juniora Bańdura. Może on być na rezerwie i w przypadku słabszego startu Sadurskiego to go zastąpić po dwóch biegach. Ja idę w kierunku Sadurskiego i nie widzę jego 2 punktówna tym trudnym dla niego terenie.
Powodzenia
Wiecie co jest dobre że kurs aż tak się zmienił że Mazinho pisze że u Sadurskiego poniżej 1,5 jest 1,57 a powyżej 2,22 , oczywiście w STS takie aż wahania od rana , nie chce Mi się wierzyć ale Ja akurat gram że Krzysiek Sadurski zdobędzie powyżej 1,5 pkt kurs 2,22 w STS, czym się sugeruję?, tym że juniorzy z Gorzowa też nie jeżdżą jakoś rewelacyjnie, fakt jadą u Siebie ale z ich dyspozycja jest różnie. Paluch też obniżył loty, Bartkowiak potrafi przywieźć 2 pkt jak i 0 pkt. co do wspomnianego Sadurskiego jedzie dzisisj na nowym silniku i liczę że odnajdzie właściwe kąty na gorzowskim owalu i wróci do dyspozycji z początku sezonu. Wystarczy że w młodzieżowym biegu przywiezie 2 pkt , a uważam że stać go na taki rezultat. Starty ma dobre więc jest ku temu optymizm