>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

III Liga Polska - Dyskusja, Newsy, Transfery, Zakłady Długoterminowe, Typy

U 0

Usunięty użytkownik 172463

Gość
Dyscyplina: Piłka Nożna - 3 liga gr 2PL
Godzina: 14
Spotkanie: Kleczew - Kartuzy
Typ: Over 1.5 gola Kartuz
Kurs: 2.36
Bukmacher: sts
Analiza: Szubko bo zaraz mecz, nie mam dzisiaj na nic czasu. W tym meczu stawiam na gole drużyny gości. Podobaja mi się tam wzmocnienia, chcą coś namieszać na 100 lecie klubu (stąd połączenie a raczej kupienie licencji na grę w 3 lidze od Przodkowa). W pierwszym meczu tej wiosny z Solcem, duży potencjał w ofensywie i chociaż strzelona jedna bramką to ofensywa chodziła, a do tego Solec wzmocniony co zresztą pisałem w dziale tydzień temu. Wydaje się że tutaj goście spokojnie są w stanie postrzelać i wygrać - chociaż w tej lidze różnie z 1x2 więc przy podobnym kursie idę na gole. Co do home, typowy przeciętniak na pograniczu 3/4 ligi, chociaż z tradycjami i były czasy, że się liczyli. Solidny ligowiec, trochę wzmocniony odpadami z rezerw Lecha przez zimę. Lubi stracić gola i zasadniczo wydaje się, że Cartusia może to przyjemnie rozegrać dzisiaj, a głupie buki polskie chyba kopiują kursy bo jeden ma dobrze oszacowane na dwójkę typu 2.20 a w drugim ziemniakowym debiulu kurs podchodzi pod 3. Panowie uczyć się i nie kopiować kursów po tabelach. Gram na gole gości.

/izi w 30 parę minut

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Gedania - Świt

BTS 1.65 ✅️
over 2.5 1.65 ✅️
over 3.5 2.65 ✅️
superbet

W meczach Gedanii pada dużo bramek. średnia ogólna >3.5 gola na mecz a w meczach domowych aż 4.66 gola na mecz. bardzo fajne dla oka, otwarte mecze ma zwykle Gedania u siebie a w ich bramce stoi b.młody bramkarz, który jeszcze ma sporo nauki i nabierania doświadczenia przed sobą

Świt będzie chciał sie zrehabilitować za tę żenadę ze Środy Wlkp. a kadrowo to zdecydowanie zespół czołówki mimo tej kompromitacji.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +741
malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Podhale Nowy Targ - Czarni Połaniec 1 1.85 forbet

Wzmocnione Podhale przed rundą wiosenną. po ciężkim boju u siebie już jedem mecz wygrany. potem punkt na ciężkim terenie w Świdniku.

Połaniec to jakościowo zwyczajny zespół a na wyjazdach ciężko im coś zrobić. sporo gładko przegranych spotkań.

U 0

Usunięty użytkownik 172463

Gość
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska, III liga gr. 3
Godzina: 12:00
Spotkanie: Miedź II Legnica - Gwarek Tarnowskie Góry
Typ: 2
Kurs: 2.40
Bukmacher: fortuna
Analiza:
Od razu powiem, że zagrałem pre na 1, nawet miałem analizę, czekałem tylko na składy i liczyłem, że zrzucą kogoś z jedynki - tak jak na jesieni w przerwie na repry. Tak się jednak nie stało co jest irracjonalne (to chyba ostatnia szansa, aby się poderwać z ogonów tabeli), więc widać że im na utrzymaniu nie zależy. Patrząc po składach to tu wg mnie dwójka, Gwarek pechowo na wiosnę, więc niech się odkuje na frajerach, bo inaczej tego podejścia klubu nazwać nie potrafię.

/remis 1:1 - dziwny mecz

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
ŁKS Łódź II - Legionovia
Typ: ŁKS @1,75 (fortuna) (3:2)

Krótko bo mecz o 12. Dzisiaj rezerwy ŁKSu wzmocnione piłkarzami z jedynki, skład rezerw zasilili: Balongo, Arndt, Koprowski, Wszołek, Kort, Łabędzki, Śliwa oraz Biel.
Łodzianie przed rozpoczęciem rundy wiosennej postawili sobie za cel potrójny awans, pierwszego zespołu, rezerw oraz III drużyny.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2613
malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Zawisza - Pogoń2 obie strzelą? tak 1.60 ✅️

pomimo uszczuplenia kadry Zawiszy zimą dalej jest kim grać. sporo jest sytuacji bramkowych przez nich tworzonych a Pogoń2 że ma spory potencjał to wiadomo. jednak w organizacji gry w tyłach nieco przeszkodzi im to, że za kartki wypada Wojtek Lisowski, doświadczony zawodnik na którym budowanie składu rezerw Pogoni się rozpoczyna co tydzień.

powinno to być spotkanie ze sporą ilością sytuacji bramkowych.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1447
malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Legia2 - Mławianka powyżej 2,5 gola 1.60 superbet ✅️

Rezerwy Legii u siebie zawsze chcą grać w piłkę, wiosną grają poważnie w piłkę a przyjeżdża turbooverowy zespół z zawodnikami świetnymi z przodu.

W teorii mecz z wieloma sytuacjami bramkowymi, które powinny zamienić się na sporą ilość bramek.
Post automatycznie złączony:

Nowe Skalmierzyce - Gedania 1X 1.80 superbet ❌️

Gospodarze tak jak mieli przyzwoitą jesień tak i wiosną nie ma się do czego przyczepić - jest regularnie, drużyna środka tabeli.

Gedania po ciężkich 120 minutach wieloma podstawowymi zawodnikami w pucharze w środę - do tego wyjazd rano, ponad 4h w autokarze.

W teorii nie powinien to być jakiś wielki występ Gedanii w tych okolicznościach, na 1X 1.80 to sporo - powinno być coś jak ~1.50-1.55

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +621
F 392

fredryk

Użytkownik
Avia Świdnik podejmuje dziś zespół Stali Stalową Wolą. Patrząc na tabelę można by powiedzieć że grają dwa zespoły z czołówki i walczą o awans. Nic bardziej mylnego gospodarzy poprostu nie stać na grę w wyższej lidze i robią wszystko aby tam nie zagrać. Drużyna Stali wprost przeciwnie. I zwycięstwo gości jest bardzo prawdopodobne.

Otrzymane punkty reputacji: +327
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Mecz ŁKS II Łódź - Lechia Tomaszów Maz., poprowadzi trio sędziowskie z Łodzi .
Mecz tak naprawdę na szczycie tabeli. Mi się wydaje, ze takie rzeczy raczej nie powinny mieć miejsca.
Kurs na wygrana Łodzian wynosi na obecna chwile 1.72 w Betfan.
2:0

Ta sama sytuacja miała mieć miejsce w meczu Legionovia Legionowo - Pogoń Grodzisk Mazowiecki.
Trójka sędziów z Legionowa miała poprowadzić ten mecz, a sędzia liniowy był nawet byłym zawodnikiem gospodarze. Niestety sędziów zmieniono, a szkoda bo liczyłem dzisiaj na tym duży Bet.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +317
Psychosocial 1,2M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Mława Mławianka-ŁKS Łódź II TYP 2 kurs 1,98 5/10 g.17.00 4:6 WIN

PS: W tym sezonie może nastąpić fenomenalna rzecz dla łódzkiego klubu bo awansować o klasę wyżej mogę równocześnie aż ich trzy zespoły! Zarówno ŁKS, ŁKS II i ŁKS III który zajmuje pierwsze miejsce w okręgówce mogą to zrealizować. Najtrudniejszą drogę będzie mieć ŁKS II, W tej lidze 3 lidze aż 5 zespołów walczy o jedno premiowane miejsce. Łodzianie są aktualnie na 1 miejscu mimo że zremisowali ostatnie dwa mecze. Dzisiaj chyba pora na zwycięstwo. Jadą do Mławy, do ekipy która zagnieździła się w środku tabeli i spokojnie czeka już na koniec sezonu do którego końca zostało 5 kolejek. O formie gospodarzy nic dobrego nie mogę powiedzieć gdyż na ostatnie ich 5 spotkań raz zremisowali i aż 4 razy przegrali. Tu właśnie upatruję szans na swój typ. Słaba forma i "mecz o nic" dla Mławianki kontra goście którzy są na musiku.

Z prasy:

"W pierwszym, rozegranym w Łodzi w październiku meczu ŁKS II Łódź wygrał 4:1 i teraz też kibice w Mławie nie powinni narzekać na nudę, w końcu na boisku zmierzą się dwie najskuteczniejsze drużyny ligi i zarazem jedyne, które przekroczyły barierę sześćdziesięciu zdobytych goli (ŁKS – 64 bramki, Mławianka – aż 69). Ze względu na kartki w łódzkim zespole zabraknie Mateusza Bąkowicza, czyli autora jedynego gola w poprzednim, zremisowanym 1:1 spotkaniu ze Świtem Nowy Dwór Mazowiecki."

Reasumując ciekawym typem jest również BTS/2 z kursem 3,20. Dodam jeszcze że nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek ŁKS miał kiedyś swoje rezerwy aż w 2 lidze także jest o co walczyć!

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3446
malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Gedania - Zawisza
powyżej 2.5 gola 1.70 superbet ✅️

bardzo fajny zestaw na bramki

oba zespoły nie grają o nic a są bardzo overowe - zwłaszcza Gedania w meczach u siebie gdzie pada średnio > 5(!) bramek na mecz a Zawisza też jest mocno overowy i w meczach z jego udziałem na wyjazdach pada ~3.5 gola

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1006
F 392

fredryk

Użytkownik
Dziś w Chełmie gospodarza podejmują Avia Świdnik. Mimo iż w tabeli dzieli ich przepaść to myślę że goście nie będą stawiać wielkiego oporu. Dobre stosunki trenerów zaprocentują oddaniem punktów Chełmiance.

massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Gedania - Zawisza
powyżej 2.5 gola 1.70 superbet

bardzo fajny zestaw na bramki

oba zespoły nie grają o nic a są bardzo overowe - zwłaszcza Gedania w meczach u siebie gdzie pada średnio > 5(!) bramek na mecz a Zawisza też jest mocno overowy i w meczach z jego udziałem na wyjazdach pada ~3.5 gola
Przecież Gedania ma 5 punktów straty do lidera i 5 kolejek do końca to jak to o nic nie grają?

Do góry Bottom