Ten koleś z tego filmu jest zupełnie niewiarygodny. Kiedyś oglądałem jego filmy ale jak zaczął kwestionować używanie obliczania yieldu, oraz używanie statystyk, a na dodatek sam nie kwapił się aby prezentować wiarygodną historię własnych typów, to stwierdziłem, że ten koleś nie ma pojęcia o podstawach bukmacherki.
Przecież on w paru swoich filmikach typował wyniki meczów za pomocą programu symulującego rzut monetą. Bazowanie na tym że on podał jakieś rzekome wnioski że kursy 1,6-1,9 nie padają często, i przywołał parę przykładów, to jest jakaś kpina. Ten
film to zwykły clickbait bez wartościowej zawartości.
I później ludzie oglądają takie filmy gdzie autor nic nie udowodnił, tylko sobie rzucił kilkoma przykładami które mu akurat pasowały do jego tezy, a ludzie marnują czas żeby taką tezę samemu sobie sprawdzać i po analizie kilkuset typów są rozczarowani, bo "system" nie działa, a przecież miał działać, bo przecież tak mówił ten od filmu...
Ja nie sądzę aby buki były tak niewyedukowane, żeby pozwoliły tutaj na jakieś niekorzystne dla siebie anomalie w dłuższej perspektywie czasu. Sprawdzanie kilku, kilkudziesięciu meczów nic nie da, bo to nie jest próba reprezentatywna. Sprawdzić trzeba wiele setek meczów.