Siemka oto moje luźne przemyślenia na dziś. Mam nadzieję że nowe posty w dziale są mile widziane
Stal - Raków
Stal po odejściu Hamulicia nie błyszczy w ofensywie. Z przeciętnym Radomiakiem nie stworzyli żadnego zagrozenia pod bramką przeciwnika. Raków też na razie nie błyszczy i strzela mało bramek. Myślę, że mecz zakręci się koło remisu albo Medalikom uda się wcisnąć gola czy dwa i przechylić mecz na swoja stronę. Jeśli z Radomiakiem nic nie udało się stworzyć to czy z Rakowem się uda ? Wiadomo nasza liga nie takie przypadki widziała, ale wydaje mi się że Stal tutaj nic nie wciśnie. Fajnie wyglądają opcje na zakłady łączone w totalbet
Typ: Raków/remis & bts nie @ 2.06 totalbet
Lechia - Widzew
Patrząc na aspekt statystyczny, jak Lechia gra u siebie i jakie usposobienie ma zespół prowadzony przez ex-trenera Widzewa, Marcina Kaczmarka mozna rzec, że mało goli padnie w tym spotkaniu. Choć jeśli spojrzymy na grę Widzewa i ich futbol na tak i to, że obrona nie jest monolitem a w ostatnich spotkaniach traciła gole (nawet z Jagiellonia z którą powinna wygrać) to nie zdziwi mnie jakiś remisik np. 1:1 Choć z samych "wrażeń artystycznych" z ostatnich dwóch spotkań Widzew gra lepszą piłkę. Lechia pomimo meczu na lodzie z Górnikiem w 1 połowie broniła się dosyć rozpaczliwie i dopiero doszła do głosu gdy z Górnika zeszło powietrze. Sam jestem ciekaw w jakim kierunku pójdzie to spotkanie. Liczę że padną conajmniej 2 gole takie 1:1 mi pasuje
Ostatnie bezpośrednie spotkanie w Łodzi zakończyło się wynikiem 2:3 dla Lechii.
Typ: Remis/Widzew & over 1,5 gola @ 1.97 totalbet