Oficjalna strona turnieju: https://www.daviscup.com/en/home.aspx
Kalendarz: https://www.daviscup.com/en/draws-results/calendar.aspx
Zwycięzca 2022: Kanada
Zapraszam do merytorycznej dyskusji i pisania analiz
jak nie uświadczy to będzie zwrot i co to komu szkodzi? zobaczymy jak to się rozstrzygnie narazie mamy 1:1 i nie widzę powodów aby nagle był to mecz o nic, zobaczymy jak będzie ale mija się z celem i odradzasz a ewentualnie za to może być zwrot czyli zupełnie Ciebie nie rozumiem, zwrot nikomu nie zaszkodzi a jest duża szansa że mecz się odbędzie więc luzikPodpowie mi ktos, jak sie obecnie nazywa ta stona jokerlive czy batmanlive stream z dokladnym rozszerzeniem adresu (co do słowa i kropki)?
Wyczyscilem dane i teraz tyle podobnych wariacji tej strony, a nie kazde rozbudowanie ma transmisji video. Oczywscie chodzi mi o ten adres, gdzie sa linki do streamow, a nie jakies dziwne przekierowania do samych wynikow czy bukmacherow.
Taka mala adnotacja jeszcze:
Typowanie zdarzenia z meczu Wawrinka-Otte mija sie z celem i odradzam, jezeli ktos ma taki plan. Ewentualnie poczekac do rozstrzygniecia meczu deblowego i kolejnego singlowego. Przeciez tu wszystko zalezy jaki bedzie wynik tie'a po 4 meczach. Jezeli bedzie 3-1 dla Niemiec i tie rozstrzygniety, to mozna smialo zalozyc, ze tego meczu nikt juz nie uswiadczy w takim zestawieniu.
Coric wczoraj męczył bułe absolutnie z gościem po 1.14 więc nic ciekawego również nie zaprezentował, no cóż debel wygrać może każdy - potencjał po stronie Chorwatów, ale na deble to bym nie stawiał grosza bo tam w ostatniej chwili może być zmiana pary po prostu. Mecz Corica z Thiemem zaplanowany na 14:30 i liczę że się odbędzie, jak nie to trudno pieniędzy nikt na zwrocie przecież nie traciDodig i Mektic raczej wygrają debla i będzie już niestety po meczu także ciekawe czy to spotkanie w ogóle się odbedzie. Mimo wszystko szedlbym bardziej w stronę Corica. On zdecydowanie lepiej odnalazl się po kontuzji. Szczególnie w Cincinnati przed US Open zamiatał każdym. Ale nie ma co wracać co było w sierpniu. Liczy się tu i teraz. I tutaj też lepiej wygląda Coric. Osiąga lepsze wyniki. Niestety Dominic powiększa swoją serię porażek z rzędu. Z całym szacunkiem do niego, ale jak wczoraj nie wygrał z przeciętniakiem Gojo nawet sera to tymbardziej nie widzę go w spotkaniu z lepszym Coricem.
no szanse chyba jakieś miał skoro w pierwszym secie był taj brek, myślałeś a typu nie podałeś, po spotkaniu każdy mądry. Ja i tak jestem zadowolony ze swoich typów z Davis cupie, bo szczególnie w pierwszym dniu weszły trzy dużeee kursy i nie mam tutaj powodów do żadnego wstydu, w drugim dniu Lehecka i jego handi, lider Finów i jego handi też na plus. Więc weekend ogólnie mogę uznać za udany, jak ktoś szuka 100% typów trafionych no to zapraszam do wróżkiTak jak myślałem Thiem bez szans
Pewnie na cegle. Thiem to taki Wawrinka, ma potężne zamachy beckhandowe więc potrzebuje czasu na to, a wybiegi na halach są małe i nie może sobie stać pod bandami i tego returnować, a na hardzie to piłka już dawno odbiła się dwa razy zanim on ten potężny zamach zrobi tak to już jest, to samo Wawrinka, okej On jeszcze na hardach ogrywał... ale tylko Novaka Djokovica - wyraźnie mu ten rywal leżał, tak to każdy wiedział że czeka tylko na Roland Garros i Thiem również czeka na ten turniejBez przesady. Nie ma co kolorowc rzeczywistosci.
Nei ogladlem, ale statystyk tu nie klamie. Coric duzo lepszy pod tym wzgledem w meczu. Nawet w tym 2 secie zakonczonym tie-breakim to Coric duzo wysze te procenty. Thiem z jedna jedyna szansa niewykorzystana przez caly mecz, wiec tu zwyciezca byl zdecydowany.
Na dobre granaie Thiema to trzeba bedzie poczekac co najmniej do Indian Wells, jk nie do turniejow na cegle.
a ja oglądałem i od początku mówiłem że spotkanie się odbędzie, oraz Thiem szanse miał, tylko przegrał taj breka który ustawił tutaj mecz, taj brek to jak wiadomo trochę loteriada i każdy może go przegrać co pokazał wczoraj nawet Tommy Paul, ćwierćfinalista wielkiego szlema przegrywał 4:6 z gościem co na stojąco go w pierwszym secie ograł 6:1 z trzema brejkami. To coś mówi i jak loteryjny potrafi być czasem taj brekBez przesady. Nie ma co koloryzowac rzeczywistosci.
Nie ogladalem, ale statystyka tu nie klamie. Coric duzo lepszy pod tym wzgledem w obydwu setach. Nawet w tym 1 secie zakonczonym tie-breakim to Coric duzo wyzsze te procenty. Thiem z zaledwie jedna jedyna niewykorzystana szansa na przelamanie przez caly mecz, wiec tu zwyciezca byl zdecydowany.
Na dobre granieThiema to trzeba bedzie poczekac co najmniej do Indian Wells, jk nie do turniejow na cegle.