N
431,9K
niewierny-janek
Użytkownik
Nie podniecaj się tak, typy nie były dobre o czym świadczy ich rozliczenie na minus. Nikt trzeźwo patrzący na bukmacherke nie skorzystałby z takich typów. Nie gra się wysokich hc gdy gra faworyt po kursie 1,13. Raczej szuka się seta drużyny przeciwnej lub dodatnie hc. Perugia mogła to wygrać - 20 i równie dobrze - 8. Dla nich liczy się zwycięstwo. A takie sytuacje zdarzają się zdecydowanie częściej niż raz na 100 meczów.okej - rozumiem wszystko co napisałeś, ale tracenie 4 punktów z rzedu na zawołanie będąc drużyną już patrząc czysto na statystyki i kursy po 1.13 na mecz to jest kompletna anomalia i to się zdarzy raz na 100 pojedynków, mi to już wisiało bo kupon wcześniej poszedł do kosza, ale nie dzieją się takie wyniki na codzień dlatego tak zareagowałem, realnie widziałem żeby tak mocarna drużyna położyła handicap i to 4 punktami z rzedu będąc klase lepszymi i grając podstawowym teamem.. Milano ma skład, ale to nie o to chodzi ale o stracenie czterech punktów na zawołanie co jest u bukmacherów przy takiej Perugii notowane na 1.001 i nie jest to żadne zdziwienie tylko normalka naprawdę. Nie płacżę nie zarzekam, ale się człowiek denerwuje bo ktoś mógł skorzystać i się po prostu mógł zdziwić i złapać za głowe jak sobie wyszedł na kawe przy 24:17 a NAJLEPSZA DRUZYNA ŚWIATA PRZEGRYWA 4 pkt z rzędu na zawołanie.
To jest niebywałe i tak jak mówie pamiętam, jak bodajże Modena straciła mi kiedyś 3 pkt z rzędu czyli z 24:18 na 24:21 i już to było notowane na 1.01 (pamiętam też gruby typ który kończył na 8 koła który też coś takiego odwalił, ale to przez 15 lat gry) więc naprawde tutaj to jest coś co warto zapamiętać i naprawdę nie moja wina bije się w pierś, typ był dobry, Perugia w lidze nie odpier..a jaj i gra na poważnie, był poważny skład ale po prostu stało się coś niesamowitego i tylko to chciałem podkreślić gruuubą kreską bo to co sie stało było dosłownie grube, tu nie grała bielsko biała tylko Perugia. Rozumiem Cię, każdy team może odstawić cos takiego, ale raz na jaki czas? to jest dosłownie raz na 100 meczów a bukmacherzy już na takie coś albo wystawiają 1.0001 albo nie wystawiają kursów, na punkt przy przyjęciu Perugii marathonbet wystawia 1.13 policz sobie ile by było jakby ktoś obstawił 4x z rzedu na przeciwność . Niebywałe anomalia jak Mars widoczny gołym okiem na niebie nocną pora, raz od 2002 roku hahaha (to rzecz jasna z dystansem, wiadomo że nie aż takie zjawisko haha tylko humorystyczne zakończenie tego posta jakby coś )
Taki z Ciebie zawodowy typer, a podstawowych zasad nie ogarniasz. Piszesz jakieś bzdurne analizy, że faworyt powinien ogarnąć typ z palcem w d...e, i nie pisz nigdzie więcej na forum, że grasz taśmy, bo fortuna Ci na to pozwala. Pół forum się z Ciebie śmieje. Ja się nie chwalę, że mi Unibet pozwala grać single.