Brakuje mi słów,żeby opisać to co się wydarzyło w drugiej połowie tego meczu.. mieć +8 i to oddać? Na dodatek równo z końcową syreną Egipcjanin trafia w poprzeczkę. Jestem poprostu w szoku.Zacznijmy może drobne prognozowania jutrzejszych meczów.
Niemcy - Egipt
Niemcy @2.05 STS
Druga połowa liczba goli: -29.5 @1.96 Fortuna
Niemcy -2.5 @2.96 STS
Wyrównane kursy w takiej parze? No dla mnie coś tu nie gra i pobieram od razu zachodnich sąsiadów bo do jutra pewnie będziemy mieć jakieś 1.87.
Rewanż za ćwierćfinał igrzysk olimpijskich w 2021 , gdzie górą byli Egipcjanie tryumfujący wtedy 31:26. Teraz myślę,że bramkowo zobaczymy podobny wynik, ale zwycięzca będzie inny. Egipt udanie rozpoczął Mistrzostwa. Pięć zwycięstw z rzędu, ale wśród drużyn prezentujących jakikolwiek poziom to była tam tylko Chorwacja, reszta drużyn półkę lub dwie półki niżej. Mecz z Danią pokazał nam właściwe miejsce Egipcjan, a wczorajszy mecz ćwierćfinałowy ze Szwecją tylko potwierdził, że afrykańska drużyna spuściła trochę z tonu i mecze z europejskim potęgami w których przede wszystkim trzeba było wykazać się dobrą defensywą poprostu im nie wyszły. Choć mecz o niewielką stawkę to głównym celem będzie tutaj rewanż za ostatnią porażkę. Niemcy również podejdą do tego meczu niezadowoleni, ponieważ przez pierwszą połowę swojego ćwierćfinału rozgrywkami naprawdę dobre zawody. W drugiej połowie meczu z Francuzami prowadzili 20:18 i od tego momentu gra się posypała, trójkolorowi złapali kontakt, później zdobyli kilka bramek przewagi i było już po meczu. Myślę że Niemcy w starciu z Egiptem nie popełnią ćwierćfinałowego błędu i będą chcieli w pierwszej połowie rozstrzygnąć mecz, by w drugiej tylko kontrolować jego przebieg. Nie spodziewam się też wielu bramek dlatego drugim typem na to spotkanie będzie tym łączony na zwycięzcę i under bramkowy, który w spotkaniu Szwecji z Egiptem dosyć gładko został pokryty.
Idę tutaj zdecydowanie w stronę Niemców i każdy wynik niż ich pewne zwycięstwo będzie dla mnie sporym zaskoczeniem.
Zgodnie z przewidywaniami spadki z 2.05 na 1.70, ale to co się wydarzyło, kompletny brak słów.