U
0
Usunięty użytkownik 156243
Gość
Wydaję mi się, że są na liveGdzie to grasz? Na Uni nie mają takich zdarzeń
Wydaję mi się, że są na liveGdzie to grasz? Na Uni nie mają takich zdarzeń
Niestety tylko na Polskich bukach : Fortuna, Etoto, Superbet.Oglądanie Claytona w formie, to prawdziwa przyjemność. Na miejscu Dolana bym wywiesił białą flagę ;P
Niedługo prawdziwe żniwa, czyli runda 3
MVG -2.5 po kursie @1.63 czy King of the Oche @1.83?
Post automatycznie złączony:
Gdzie to grasz? Na Uni nie mają takich zdarzeń
Ja osobiście odpuszcze Price’a bo jakoś mnie nie zachwycił a Barney to nie żaden ogórek i zagrał ostatnio bardzo dobrze ze średnia 95To co, zaraz po świętach we wtorek Van den Bergh+Clayton+Price+Wright @3,23 betfan
Mam na obecną chwilę podobne wątpliwości odnośnie Price'a. Holender ostatnie 3 mecze z nim wygrał, w poprzedniej rundzie Iceman nie zrobił pokazu siły, aby wierzyć, że spokojnie wygra. Prędzej bym szukał może, że RvB wygra 2 sety po podobnym, a nawet troszkę wyższym, kursieJa osobiście odpuszcze Price’a bo jakoś mnie nie zachwycił a Barney to nie żaden ogórek i zagrał ostatnio bardzo dobrze ze średnia 95
Jak najbardziej zgadzam się (wysoki kurs na to) i z uwagi, że spodziewam się tu overu setów to pograłem również over maxów (11.5). Natomiast też na forbecie widzę fajny zakład.
Zgadzam się ze wszystkim oprócz Dimiego. W sensie typu nie neguję, ale mi "śmierdzi". Dimi przeszedł z Unicorna do Targeta we wrześniu bieżącego roku i nowe lotki wyraźnie mu nie leżą. Ale tak jest zazwyczaj z pierwszą wersją nowych lotek. Generalnie gra dobrze, ale to nie ten sam poziom. Zdarza mu się po kilka razy w meczu trafiać pojedyncze 1,3,5,7, co w dalszych rundach będzie bardzo bolało. Z Ratajskim powinien sobie poradzić, ale dla mnie mimo wszystko kurs jest ciut za niski. Ja bym widział w tej sytuacji jakieś 1,60 na Belga.Wright x Clayton x Dima x Powyżej 4.5 seta (Price-Barney) x Powyżej 4.5 seta (ASP-Rock)
AKO: 3.17/STS
Wczorajszy dzień przyniósł żniwa chyba wszystkim, bo jedyny bet, który przychodzi mi do głowy, a nie wszedł to „Williams więcej 180s”. U mnie wczoraj tylko wieczorna sesja, gdzie Schindler był budulec , a zapięcie lega 170 jeszcze bardziej cieszy, bo w końcu mam 1/4 długo.
Spogladajac na ofertę widzę tak dużo betow, ze aż sam jestem w szoku. Na ten moment podrzucam wam główny kupon na 27.12, ale mysle, ze możecie się jeszcze spodziewać (w końcu) porządnej analizy na resztę spotkań. Trzech faworytów czyli Clayton, Wright i Dima to będą raczej budulece wszystkich kuponów. Skupie się tylko nad Dima, bo pozostała dwójka to raczej pewniaki nawet do grania handicapów. Jeżeli skupimy się tylko na spotkaniach w TV to mamy tutaj 3-0 dla Belga i nie ukrywam, ze poza liczbami z 1 spotkania opieram się głównie na tym. Polak bardzo słaby na d20 w 1 spotkaniu i z lepiej grającym przeciwnikiem miałby problem. Kurs bardzo przyjemny, bo szczerze powiem spodziewałem się około 1.33, wiec jako główny bet z kuponu jak najbardziej warto spróbować.
Mam Price jako zwycięzcę „ćwiartki” w długo, wiec nie chce go powielać w spotkaniu, gdzie może się naprawdę wszystko wydarzyć. Osobiście uważam, ze wygrany tego spotkania zagra w finale MŚ, a 5 setów, które mam wrzucone do kuponu to obowiązek. Barney zdał „test oka” w poprzednim spotkaniu i pokazał się lepiej niż Walijczyk. Moim zdaniem zobaczymy tutaj minimum 6 setów, wiec te 5 nie zdziwi mnie po 2 rozegranych. Do tego analogiczny bet w spotkaniu ASP z Rockiem. Dziwią mnie kursy na 12 (o tym jutro), ale 5 setów to w moim odczuciu pewniak.
Wesołych Świąt i mam nadzieje, ze właśnie podrzucałem wam pierwszy prezent pod choinkę!