G
0
gubernator_nh
Gość
Coś na wieczorna sesje ? Jakieś handicapy -1.5 warto ba któregoś?
Ja próbuje win Van Der Voorta.Coś na wieczorna sesje ? Jakieś handicapy -1.5 warto ba któregoś?
Ludzie ile razy można.Na czym oglądacie mś? Myslslem ze na viaplay bedą to sie przeliczylem, natomiast na tvp sport tylko niewielka czesc. Mam wiecej czasu i chetnie bym poogladal.
Reklamacje pisz i nagłaśniaj temat na forach i grupach darterskich bo to nic innego jak zwykłe oszustwo i złodziejstwo.Witam! Ktoś wie jaki kurs był na wyższy checkout suljovica? Zagrałem w etoto suljo win, więcej maxow i wyższy checkout po kursie 37.5 i po tym jak weszło dali po kursie 1.0 tłumacząc się że kurs zawyzony.Patrzac że w fortunie na więcej maxow był kurs 12 a na win koło 2 to raczej nie był kurs zawyzony tylko zrobili mnie w ... no ale raczej nic się z tym nie da zrobić
Ode mnie na najbliższe dni:
Van den Bergh, MVG win&maxy&checkout, Clemens, Noppert win&maxy&checkout
Pozdrawiam
Masz Screena kuponu, czy jakieś inne dowody na ten wałek z ich strony? Napisze do kogoś w tej sprawie, bo wiem kto może zrobić coś z tym i być może odzyskasz hajs.Witam! Ktoś wie jaki kurs był na wyższy checkout suljovica? Zagrałem w etoto suljo win, więcej maxow i wyższy checkout po kursie 37.5 i po tym jak weszło dali po kursie 1.0 tłumacząc się że kurs zawyzony.Patrzac że w fortunie na więcej maxow był kurs 12 a na win koło 2 to raczej nie był kurs zawyzony tylko zrobili mnie w ... no ale raczej nic się z tym nie da zrobić
Ode mnie na najbliższe dni:
Van den Bergh, MVG win&maxy&checkout, Clemens, Noppert win&maxy&checkout
Pozdrawiam
Uzytkownik Cabron chwile przed tym Twoim postem wspomniał o magicznych mocach to chyba jemu nalezy sie podziekowaniePisałem posta po 23, był zwrot 1.0 a teraz patrzę po godzinie i jest na zielono mimo że o 20 zgłaszałem to na czacie i dostałem informację że nie ma szans na zmianę rozliczenia. Może ktoś z forum ma jakieś magiczne moce i to przez to więc tak czy siak dziękuję
To nie dzial do pucowania się kuponamiOj Humphries coś Ty chłopie zrobił, tak oddać i tym samym położyć taki kuponik..wstyd
Powinien. Holender to gracz dwie klasy nizej, ale potrafil zagrac trzeciego seta z Beatonem (5 legow) na sredniej 91-92, a to juz pozwala liczyc się w walce o set przy zalozeniu, ze Clayton zagra ma swoim srednim poziomie, bo jesli wejdzie na wyzyny, to nie bedzie czego zbierac. Szybkie 3-0 i maks 3-4 legi Van Trijpa.S sinus a Clayton 3-0 w setach ?
Gdzie to grasz? Na Uni nie mają takich zdarzeńFajnie można zarobić grając overr 3,5 lega w 1 secie. W większości spotkań siada na luzie