>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

PDC World Championship 2023 (15.12.2022 - 3.01.2023)

P 4,1K

pablocuoco8

Użytkownik
Ogólnie to Keane Barry ląduje na czarnej liście w zaszczytnym gronie Mensura Suljovicia, braci Rodriguez (dziwne, każdy to Austriak) i Iana White'a.

Miałem tylko jego maxy ale to co w całym meczu zaprezentował to kompromitacja albo handel.

Otrzymane punkty reputacji: +255
Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik
Ciesz się że pierwszy. Możesz skleić kolejny kuponik bo meczów jeszcze mnóstwo. A tak poważnie jak można grać takie kursy?
Dorzuciłem do podbicia AKO. Sądziłem, że z gościem, który nawet nie jest w rankingu PDC to sobie poradzi. Raczej odpuszczę już tą pierwszą rundę i zaatakuję znowu od drugiej, bo tutaj widzę ładne niespodzianki mamy.

brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Pierwsze koty za płoty jak to mówią ;) Barry zagrał straszny mecz, ale po to stawkujemy kupony żeby nie płakać po pierwszym dniu i lecieć dalej.

Soutar wszystko lepsze x Adrian Lewis win i więcej 180s x Huybrechys (-1.5)
AKO: 4.20/betfan

Sampson wczoraj coś tam pograł, ale to raczej Barry przegrał ten mecz niż zawodnik z Afryki go wygrał. Dla niego to i tak życiowy sukces, a jeżeli Kim go od razu przyciśnie i zagra swoje to powinna być miazga i szybkie 3-0. Zabezpieczam się 1 setem, ale to max.

Co pokaże były MŚ Adrian Lewis? To spory znak zapytania. Wiem jednak, ze 180s potrafi rzucać hurtowo i jeżeli dziś ma wygrać ze Szwedem to zapewne głównie dzięki nim. Kursik przyjemny, wiec pobieram.

Cuming nie powinien zagrać więcej niż 80, może wrzuci jakieś 2 maxy, ale Soutar to zupełnie inna głowa niż Barry. Pokazał, ze potrafi grać na scenie chociażby wzeszłym roku. Bardzo dobre d18, solidne T20. Dla mnie szybkie 3-0, a do tego pokryty zakład na wszystko lepsze.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +603
Kaldui 241,4K

Kaldui

Znawca - Dart
Ja dziś za mniejszą stawkę gram na Uni:
Lewis - Larsson: +3.5 seta
Krcmar King of the Oche (wygra, więcej 180 i najwyższy C/O) - największe ryzyko z maxami, ale po tym kursie próbuję. No i Boris 0 maxów, reszta lekko siadła
R.J Rodriguez wygra i więcej '180

AKO @7.34

Ostatnia edycja:
Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik
Wczoraj zaliczyłem falstart na tych Mistrzostwach. Barry już w pierwszym meczu położył mój grubszy kupon na pierwszą rundę. Dzisiaj będziemy się starali odrobić straty. Jeżeli się nie uda, to odpuszczam typowanie w tym miesiącu.

🎯 Huybrechts - Sampson ✅ 3:0
Huybrechts -1,5 seta
1,32

STS

Miałem tą wątpliwą przyjemność oglądać wczorajszy mecz Barry'ego z Sampsonem. Nie będę ukrywał, że to bardziej Irlandczyk go przegrał i Sapmson wygrał. Poziom bardzo słaby. Mizerne średnie i fatalna gra na doublach. Momentami przecierałem oczy nie dowierzając, że profesjonalni darterzy mogą tak strasznie pudłować. No, ale to było wczoraj. Sampson wykorzystał słabą formę rywala i doczołgał się do kolejnej rundy. Dzisiaj jednak będzie już koniec. Belg Huybrechts to jednak co najmniej klasa wyżej. On nie będzie tak pudłował na podwójnych jak Barry i za pewne Jego średnia też będzie dużo wyższa niż wczorajsza Irlandczyka. Przewiduje tutaj szybkie 3:0 dla Kima, jednak zabezpieczam się jednym setem i gram - 1,5 seta. Belg to weźmie 3:0 lub ewentualnie 3:1. Będę mocno zaskoczony jeżeli padnie inny rezultat w tej konfrontacji.

🎯 Brown - Hempel ✅ 2:3
Over 3,5 seta
1,32

STS

Chyba najbardziej wyrównana para dzisiaj. Bukmacherzy faworyzują Niemca i początkowo też chciałem iść w Jego zwycięstwo, jednak wydaje mi się że bezpieczniejszy będzie jednak ten over. Brown w słabej formie. Ostatnie 5 spotkań przegranych, jednak rywale klasowi i w każdym z tych meczów Anglik walczył, ugrywajać po kilka legów. Hempel natomiast odwrotnie, bo na fali wznoszącej. Ostatnio tylko wygrywał, jednak nie były to mecze z czołowymi darterami, a niemiecka Super Liga. Tam Florian wygrał te rozgrywki, jednak jak już wspomniałem rywale nie najsilniejsi. Wątpię, że któryś z Panów pójdzie po 3:0 w tym starciu, więc liczę na co najmniej 4 sety. Ostatnio grali ze sobą w marcu i wtedy w Player Championship zwyciężył Brown aż 6:0. Dzisiaj takiej dysproporcji jednak nie powinno być. Format dłuższy, będą przestoje i słabsze momenty. Liczę, że ten overek siadzie.

Ostatnia edycja:
brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Wczoraj zaliczyłem falstart na tych Mistrzostwach. Barry już w pierwszym meczu położył mój grubszy kupon na pierwszą rundę. Dzisiaj będziemy się starali odrobić straty. Jeżeli się nie uda, to odpuszczam typowanie w tym miesiącu.

🎯 Huybrechts - Sampson
Huybrechts -1,5 seta
1,32
STS

Miałem tą wątpliwą przyjemność oglądać wczorajszy mecz Barry'ego z Sampsonem. Nie będę ukrywał, że to bardziej Irlandczyk go przegrał i Sapmson wygrał. Poziom bardzo słaby. Mizerne średnie i fatalna gra na doublach. Momentami przecierałem oczy nie dowierzając, że profesjonalni darterzy mogą tak strasznie pudłować. No, ale to było wczoraj. Sampson wykorzystał słabą formę rywala i doczołgał się do kolejnej rundy. Dzisiaj jednak będzie już koniec. Belg Huybrechts to jednak co najmniej klasa wyżej. On nie będzie tak pudłował na podwójnych jak Barry i za pewne Jego średnia też będzie dużo wyższa niż wczorajsza Irlandczyka. Przewiduje tutaj szybkie 3:0 dla Kima, jednak zabezpieczam się jednym setem i gram - 1,5 seta. Belg to weźmie 3:0 lub ewentualnie 3:1. Będę mocno zaskoczony jeżeli padnie inny rezultat w tej konfrontacji.

🎯 Brown - Hempel
Over 3,5 seta
1,32
STS

Chyba najbardziej wyrównana para dzisiaj. Bukmacherzy faworyzują Niemca i początkowo też chciałem iść w Jego zwycięstwo, jednak wydaje mi się że bezpieczniejszy będzie jednak ten over. Brown w słabej formie. Ostatnie 5 spotkań przegranych, jednak rywale klasowi i w każdym z tych meczów Anglik walczył, ugrywajać po kilka legów. Hempel natomiast odwrotnie, bo na fali wznoszącej. Ostatnio tylko wygrywał, jednak nie były to mecze z czołowymi darterami, a niemiecka Super Liga. Tam Florian wygrał te rozgrywki, jednak jak już wspomniałem rywale nie najsilniejsi. Wątpię, że któryś z Panów pójdzie po 3:0 w tym starciu, więc liczę na co najmniej 4 sety. Ostatnio grali ze sobą w marcu i wtedy w Player Championship zwyciężył Brown aż 6:0. Dzisiaj takiej dysproporcji jednak nie powinno być. Format dłuższy, będą przestoje i słabsze momenty. Liczę, że ten overek siadzie.
Nic nie sugeruje, ale MŚ się dopiero rozpoczęły, będzie sporo szans na zarobek, a Ty zrobiłeś taki kupon, ze dziś już ostatni szansa? W takim razie zastanowiłbym się nad forma stawkowania. Prawdziwe zarabianie przyjdzie od 2 albo nawet od 3 rundy…

Sam kupon moim zdaniem izi.

Otrzymane punkty reputacji: +61
Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik
Nic nie sugeruje, ale MŚ się dopiero rozpoczęły, będzie sporo szans na zarobek, a Ty zrobiłeś taki kupon, ze dziś już ostatni szansa? W takim razie zastanowiłbym się nad forma stawkowania. Prawdziwe zarabianie przyjdzie od 2 albo nawet od 3 rundy…

Sam kupon moim zdaniem izi.
Chodzi o to, że w tym miesiącu całkiem fajnie zarobiłem. Przyjmijmy, że będzie to 10j. Na ten kupon na 1R zagrałem troszkę mocniej niż zwykle, bo 3j. Przyjąłem sobie, że jeszcze na grę mogę przeznaczyć 2j. Ponieważ chciałbym mieć jakiś realny zarobek w grudniu. Jestem trochę zirytowany, bo pewnie znając życie tylko Barry zwali ten kupon, a wszystko reszta ładnie wejdzie. Dodatkowa irytacja, że było to po kursie 1,08 dodanym do podbicia AKO...

Do góry Bottom