Ostatni z tematów w tym dziale, który nie doczekał się jeszcze rozpoczęcia. Aż do wczoraj
I najwyższa pora, bo mamy zaledwie dwa dni do Mundialu, a tak interesujący dział wieje pustkami. Nie ukrywam, że była to też wina bukmacherów, którzy nieśpiesznie wystawiali ofertę na ten typ betów. Nieskromnie powiem, że jest to też mój ulubiony rodzaj zakładów - "ciekawe", "specjale", zwał jak zwał. W każdym razie interesujące i nieszablonowe długoterminówki, najlepiej takie których szansa na wejście jest w jak największej ilości spotkań (np. całoturniejowe). Ale przechodzę do sedna, bo długo czekałem ale wreszcie firmy
bukmacherskie wystawiają
zakłady specjalne na ten turniej. Na początek tylko jedna propozycja, ale nie wykluczam kolejnych wraz z przebiegiem Mistrzostw i (miejmy nadzieję) rozbudowywaniem ofert przez firmy
bukmacherskie.
Lionel Messi nie otrzyma żadnej kartki podczas meczów fazy grupowej @ 2,20 LVBet
Myślę że stosunkowo wysoki kurs wynika z tego, że Messi dostał kartkę w 2018 w meczu z Nigerią. Ale dostał ją w ostatnim meczu grupowym i to za przedłużanie czasu gry. Wiele o nim można powiedzieć, ale nie to że jest brutalem. Grupa dość spokojna, nie bez przyczyny zakłada się że w meczu z Polską trener Lionel Scaloni może dać mu odpocząć. Oczywiście przyjmując że pierwsze dwa spotkania
Argentyna wygra.
Przecież Messi to ogólnie spokojny typ, w tym sezonie bez kartki, w reprezentacji ostatni kartonik właśnie na owych MŚ.
Gdyby to był zakład na cały turniej to kto wie, emocje fazy pucharowej udzielają się każdemu. Ale tutaj mamy łatwą z perspektywy Albicelestes grupę i mało momentów stykowych. Nie ma co więcej lać wody - jeżeli nic nieprzewidywalnego się nie wydarzy, to Leo skończy fazę grupową bez kartek.