Napoli-Sassuolo powyzej 2.5 goli
Juventus wygra
Monza-Bologna gol w obu polowach
ako:4.50
F
fortuna
W Lidze mistrzow odpoczywali najwazniejsi gracze Napoli i tutaj od poczatku bedzie oblezenie bramki Sassuolo, oczywiscie akurat z druzyna Dionisiego nie bedzie to latwe bo Fratessi z Lopezem robia kapitalna robote jako srodkowi pomocnicy. Z Hellasem moglo byc wiecej bramek niz 3, tam juz po 4 minutach powinno byc 2:0 dla przyjezdnych, nawet jak tutaj wraca Ferrari to i tak Zielu, Kvara, Osimeh i Anguissa na swiezosci to bedzie mega otwarty mecz. Ja biore bramki, bo nie ma innej opcji.
Juve naprawde dobrze wygladalo z Empoli, co mi sie podobalo to znowu po meczu z Benfica zbiorka na boisku i motywowanie sie po porazce. Vlahovic zszedl z kontuzja, ale z tego co mi wiadomo wszystko juz ok i moze nawet zaczac z Lecce od poczatku. Beniaminek nie gra za dobrze, bardzo chaotycznie wyglada Ceesay, a wiec ten co mial zdobywac tyle bramek. Jedyny plus to ten zawodnik z Zambii juz nie pamietam jak sie nazywal, ale jest mega szybko i tutaj nawet Cuardado nie pomoze. Co na plus beniaminka? Z tego co wiem, to oni tam sa w topce jesli chodzi o sprzedane karnety w calej lidze, wiec napewno stadion i kibice, ale czysto sportowo to slabo. Ja biore Juve po takim kursie.
Nie lubie na takim czyms zarabiac i wolalbym zeby to sie nie wydarzylo, bo to tragedia. Pablo Mari zaatakowany przez nozownika, jest z nim wszystko ok z tego co wiem, ale ma nie zagrac. Jest sprawa przykra i nie jest zbyt moralne granie pod takie cos, ale to podstawowy obrona gospodarzy, wiec spory handicap na bramki. Po drugiej stronie w ostatnim meczu z Lecce zszedl z lzami w oczami Bonifazi, wiec tez podstaowy obronca. Trzeba pograc gole, tylko bardziej, ze schematy Motty juz zaczynaja dziala w Bologny i to bylo widac w ostatnim meczu. Ktos odpali flashscore to wywnioskuje, ze wyrownany mecz, ale tak nie bylo. Bologna kontrolowala go od poczatku do konca i gdyby tylko Orsolini byl bardziej skuteczny to byloby 4:0
Monza tez ofensywna, lubi pograc w pile- Caprari, Sensi czy Pessina, a tutaj jeszcze wraca Rovella po czerwonej kartce. Ja biore taka opcje bo powinno byc po golu w kazdej polowie