kibic-zwierze
Użytkownik
Ten Lwow to nie są takie leszcze.
Zupełnie się nie zanosi na under.
Zupełnie się nie zanosi na under.
Jake Hanes nie do końca zgodziłby się z Twoimi słowami.Panowie jakim cudem Ten zjebany Radom przegrał z tymi pół zawodowcami z Bielska ??przeciez tam nie ma jednego zawodnika który nadaje się do Plusligi..
W dużej mierze się zgadzam z Tobą natomiast Szulc w pierwszych 2 meczach nie grał złe i jest to zawodnik na podobnym poziomie do Hanesa czyli zwykły średniak i nic więcej ..Rusin bije na głowę tych ogórków po drugiej stronie ,to samo Tammemma ..Woicki w tym meczu pokazał tylko ze już lepiej dla niego i dla wszystkich byłoby żeby zawiesił buty ..Bawił się w de Cecco (przerzucił chyba z 4/5 razy piłkę na druga stronę. )którym nigdy nie był ..Co do maurucio pełna zgoda ..uważam jednak ze zawodnicy z radomia mieli i maja dużo większe doświadczenie i powinni wygrać ten mecz .Stało się jednak inaczejJake Hanes nie do końca zgodziłby się z Twoimi słowami.
Tak to jest jak stawiasz na drużynę złożoną z odpadów (głównie z Rzeszowa) wspartą Brazylijczykiem, który znany jest z tego, że był co najwyżej solidny. Obecnie jedyne co wniósł do ligi to dodatkowe kilogramy i to było widać już w pierwszych dwóch meczach.
PGE SKRA Bełchatów - Asseco Resovia Rzeszów
Można powiedzieć, że mecz na szczycie w końcu grają 2 drużyny, które na pewno mają aspiracje na co najmniej podium na koniec sezonu.
SKRA Bełchatów po 4 spotkaniach mają 3 zwycięstwa i porażkę, porażka była w 1 kolejce 2:3 z Zawierciem. Mimo, że Bełchatów wygrywa to na pewno nie można powiedzieć, że ich styl jest bardzo dobry bo wygrana 3:2 ze Stal Nysa czy 3:1 z Gdańskiem, mocno osłabionym Gdańskiem bo brak Orczyka za taki można śmiało uznać.
Resovia póki co komplet zwycięstw ale póki co przeciwnicy byli z dolnej części nie ma się co oszukiwać Barkom, Cuprum czy Ślepsk do nich należą - mimo wszystko komplet punktów był obowiązkiem no i wypełnili w pełni to zadanie.
W sobotę pierwszy sprawdzian dla Rzeszowa taki poważniejszy. Ostatnie starcie H2h zdecydowanie dla Bełchatowa 11:4 w ostatnich 15 pojedynkach.
Mimo tego liczę na przełamanie w jakimś stopniu tego złego H2h i zwycięstwo Rzeszowa. Kadrowo wyglądają kompletnie - może sam osobiście wzmocnił bym tylko atak bo Muzaj nie do końca mnie przekonują jednak potrafi mieć bardzo dobre mecze ale jeśli patrzymy na całokształt to goście wyglądają dużo lepiej.
Jedynie wspomniany atak może lekka przewaga SKRY i środkowi ale tutaj tylko napiszę o 1 środkowym Bieńku, który chyba bije każdego w lidze na głowę na ten moment. Kłos już nie jest tak mocnym punktem gospodarzy.
Kurs na gości mnie zachęca bo gdyby byli faworytem w tym starciu raczej bym nie stawiał ale po kursie ponad 2 można śmiało próbować.
Rzeszów 2,10
Luk Lublin - GKS Katowice
Ostatni w lidze Luk z dorobkiem zaledwie 1 punktu bez wygranej póki co kontra Katowice, którzy mają 2 zwycięstwa w 5 pojedynkach.
Jeśli chodzi o Luk to na pewno mogą czuć się mega rozczarowani brakiem zwycięstwa ale póki co grali z Olsztynem, Jastrzębskim, Kędzierzynem więc jakakolwiek wygrana była by niespodzianką jedynie porażka w 1 kolejce 2:3 z Czarni Radom może ich boleć.
Katowice ostatni mecz i mocno wpiernicz u siebie 0:3 z Czarni Radom a prócz tego spotkania co mieli wygrać wygrali co mieli przegrać przegrali.
Luk na pewno kadrowo wygląda bardzo dobrze jak na drużynę z środka tabeli bo raczej można ich tam wpisać ja osobiście powiem, że kadrowo wyglądają lepiej niż Katowice i kiedy jak nie w tym meczu 1 wygrana?
Luk 1,77
Aluron Warta Zawiercie - Indykpol AZS Olszyn
Kolejne bardzo ciekawie zapowiadające się spotkanie, może kursy tego nie pokazują bo gospodarze są zdecydowanym faworytem ale mam nadzieję, że Olsztyn powalczy jak walczył w starciach z drużynami pokroju Zawiercia czyli wygrany set z Jastrzębskim i Kedzierzynem.
Olsztyn również poskładał fajny i mocny skład, który ma papiery aby właśnie walczyć jak równy z równym z tymi bardzo dobrymi i napsuć krwi tym najlepszym. Zawiercie ostatni mecz porażka 0:3 z Jastrzębskim ale jeszcze poprzedni mecz to wygrana 3:1 z Kędzierzynem więc na pewno są bardzo mocni.
Ciężkie spotkanie do typowania
Olsztyn +14,5 1,65
Ogólnie czeka nas bardzo interesująca sobota z meczami.
Witam. Możesz napisać gdzie znalazłeś taki kurs na LUK? Obserwuję kursy na ten mecz odkąd się pojawiły bo sam chcę to pograć i ani razu nie widziałem 1.77 ...powiem więcej ,nie kojarzę nawet kursu 1.7 stąd moje pytaniePGE SKRA Bełchatów - Asseco Resovia Rzeszów
Można powiedzieć, że mecz na szczycie w końcu grają 2 drużyny, które na pewno mają aspiracje na co najmniej podium na koniec sezonu.
SKRA Bełchatów po 4 spotkaniach mają 3 zwycięstwa i porażkę, porażka była w 1 kolejce 2:3 z Zawierciem. Mimo, że Bełchatów wygrywa to na pewno nie można powiedzieć, że ich styl jest bardzo dobry bo wygrana 3:2 ze Stal Nysa czy 3:1 z Gdańskiem, mocno osłabionym Gdańskiem bo brak Orczyka za taki można śmiało uznać.
Resovia póki co komplet zwycięstw ale póki co przeciwnicy byli z dolnej części nie ma się co oszukiwać Barkom, Cuprum czy Ślepsk do nich należą - mimo wszystko komplet punktów był obowiązkiem no i wypełnili w pełni to zadanie.
W sobotę pierwszy sprawdzian dla Rzeszowa taki poważniejszy. Ostatnie starcie H2h zdecydowanie dla Bełchatowa 11:4 w ostatnich 15 pojedynkach.
Mimo tego liczę na przełamanie w jakimś stopniu tego złego H2h i zwycięstwo Rzeszowa. Kadrowo wyglądają kompletnie - może sam osobiście wzmocnił bym tylko atak bo Muzaj nie do końca mnie przekonują jednak potrafi mieć bardzo dobre mecze ale jeśli patrzymy na całokształt to goście wyglądają dużo lepiej.
Jedynie wspomniany atak może lekka przewaga SKRY i środkowi ale tutaj tylko napiszę o 1 środkowym Bieńku, który chyba bije każdego w lidze na głowę na ten moment. Kłos już nie jest tak mocnym punktem gospodarzy.
Kurs na gości mnie zachęca bo gdyby byli faworytem w tym starciu raczej bym nie stawiał ale po kursie ponad 2 można śmiało próbować.
Rzeszów 2,10
Luk Lublin - GKS Katowice
Ostatni w lidze Luk z dorobkiem zaledwie 1 punktu bez wygranej póki co kontra Katowice, którzy mają 2 zwycięstwa w 5 pojedynkach.
Jeśli chodzi o Luk to na pewno mogą czuć się mega rozczarowani brakiem zwycięstwa ale póki co grali z Olsztynem, Jastrzębskim, Kędzierzynem więc jakakolwiek wygrana była by niespodzianką jedynie porażka w 1 kolejce 2:3 z Czarni Radom może ich boleć.
Katowice ostatni mecz i mocno wpiernicz u siebie 0:3 z Czarni Radom a prócz tego spotkania co mieli wygrać wygrali co mieli przegrać przegrali.
Luk na pewno kadrowo wygląda bardzo dobrze jak na drużynę z środka tabeli bo raczej można ich tam wpisać ja osobiście powiem, że kadrowo wyglądają lepiej niż Katowice i kiedy jak nie w tym meczu 1 wygrana?
Luk 1,77
Aluron Warta Zawiercie - Indykpol AZS Olszyn
Kolejne bardzo ciekawie zapowiadające się spotkanie, może kursy tego nie pokazują bo gospodarze są zdecydowanym faworytem ale mam nadzieję, że Olsztyn powalczy jak walczył w starciach z drużynami pokroju Zawiercia czyli wygrany set z Jastrzębskim i Kedzierzynem.
Olsztyn również poskładał fajny i mocny skład, który ma papiery aby właśnie walczyć jak równy z równym z tymi bardzo dobrymi i napsuć krwi tym najlepszym. Zawiercie ostatni mecz porażka 0:3 z Jastrzębskim ale jeszcze poprzedni mecz to wygrana 3:1 z Kędzierzynem więc na pewno są bardzo mocni.
Ciężkie spotkanie do typowania
Olsztyn +14,5 1,65
Ogólnie czeka nas bardzo interesująca sobota z meczami.
Zanim się skusisz pograc LUK to zobacz kto nie zagra. Bo w analizie ani słowa o tym nie maWitam. Możesz napisać gdzie znalazłeś taki kurs na LUK? Obserwuję kursy na ten mecz odkąd się pojawiły bo sam chcę to pograć i ani razu nie widziałem 1.77 ...powiem więcej ,nie kojarzę nawet kursu 1.7 stąd moje pytanie
Jeśli masz jakieś pewne info to napisz proszę.Na pewno to ułatwi w podjęciu decyzji.....puki co kurs ciągle maleje.DziekujęZanim się skusisz pograc LUK to zobacz kto nie zagra. Bo w analizie ani słowa o tym nie ma
No to napisz kto nie zagra i tyle a nie piszesz ale konkretów nie ma.Zanim się skusisz pograc LUK to zobacz kto nie zagra. Bo w analizie ani słowa o tym nie ma
Szkoda że osoby wrzucający analizy tego nie wiedzą. ŻycieMateusz Malinowski i Szymon Romać kontuzjowani. Z racji kontuzji dwóch atakujących transfer medyczny Rafała Faryny z Cerrad Enea Czarni Radom.