Działał ktoś już w tej sprawie? Dziś chcę im reklamacje wysłać na adres gdzie mają porejestrowane tysiąc tych śmiesznych firm + kopia i pismo do MF.
W internecie na jednej ze stron kancelarii/portalu prawnego znalazłem zapytanie o bestbet24. Ktoś pytał o pomoc w odzyskaniu pieniędzy (11tyś.). Dostał kontaktowy nr telefonu w celu wyceny usługi. Nie wiem jak sprawa się potoczyła, to chyba użytkownik tego forum, który wypowiadał się w tym temacie w paniczny sposób.
Odpowiedź jednego z prawników:
Sz.Panie Firma jest na skraju bankructwa.Radzę wnieść jak najszybciej pozew o zapłatę albowiem Ministerstwo Finansów ma pulę 480 tys na zabezpieczenie roszczeń graczy. Opłata od pozwu to 750,00 zł. z poważaniem : adw Janusz Sawicki
Odpowiedź nr 2 z dnia 14 października 2022 11:12Zmodyfikowano dnia: 14 października 2022 11:12Obejrzało: 14 osób
Sprawdź odpowiedź na pytanie prawne: Witam mam na koncie u bukmachera bestbet24 11tys zł
bukmacherskie od 2 tygodni zawiesił działalność ze niby awaria nie wiem jak odzyskać pieniądze proszę o jakąś podpowiedz
www.specprawnik.pl
także nie czekać na rozwój sprawy...
edit: 480tys. na zabezpieczenie roszczeń graczy
edit2: jakieś 15 odsłon miała pierwsza odpowiedź jak wklejałem linka tutaj, teraz ma 82
edit3: Jakby kogoś to interesowało to cytowany adwokat ma sieć kontaktów w całej Polsce w różnych sprawach to może wiedzieć coś więcej i doszły go słuchy co się dzieję w bestbet24.