Czyli do piątku pracowali a od poniedziałku już nikt? No raczej nie.Bo mam tam zamrożoną sporą sumę i się zainteresowałem tematem?
Zobacz jak wyglądają ich "popularne". Brak LM i turnieje tenisowe z tamtego tygodnia. Jest ktoś komu odpisali na cokolwiek od soboty? Albo dostał kasę?
W każdym polskim buku wyznaczasz sobie przy rejestracji ilość minut ile możesz spędzić jako zalogowany itd.Podpinam się pod Wasze niepokoje. U mnie wisi 2200 i wciąż cisza od nich. Teraz nawet nie mogę się zalogować, wyskakuje błąd o przekroczonym czasie w minutach. O co tutaj może chodzić?
Od kilku dni jest zastój na ich stronie, a 5 dni czekania na wypłatę to niestety nic nadzwyczajnego, są osoby czekające ponad tydzień.Czekam na wypłatę środków już 5 dni w best bet24 jak to mozliwe
29.09 otrzymałem wypłatę. Zlecona dwa dni wcześniej. Nie wiem czy to nie ostatnia wypłata.Czekam na wypłatę środków już 5 dni w best bet24 jak to mozliwe
Nie mam, ale żadnego newslettera na email od nich nie otrzymywałem, jedynie SMSTego maila każdy dostał? Ja żadnego od nich nie mam