M
7K
makalele007
Użytkownik
Nawet na maila też nic że masz ileś tam dni na zapłatę bo jak nie to mają prawo oddać sprawę do sądu?Dalej wisi nie dostalem zadnego wezwania
Nawet na maila też nic że masz ileś tam dni na zapłatę bo jak nie to mają prawo oddać sprawę do sądu?Dalej wisi nie dostalem zadnego wezwania
A dawno ci wysłali takiego maila bo jestem ciekaw czy to tylko straszenie czy rzeczywiście ktoś musial oddać kasęMi wisi też ujemne saldo na superbet, ostatnio przysłali mi mailem wezwanie do zapłaty bo inaczej sąd i inne kroki prawne.
Okej dzięki za odpowiedź jak by coś się w tej kwestii zmieniło daj znać. PozdroW zeszłym tygodniu, mam 7 dni na spłatę, które chyba już minęło.
Ile miales na minusie?Superbet wyzerował mi konto, nic nie wpłacałem
Dalej nic ci nie zrobili bo u mnie właśnie dali -1303zł.500 zł
a powiedz mi wchodziłeś na konto superbeta czy w ogole nie wchodziłeś bo ja mam 760 zł i wyzerować nie chcaSuperbet wyzerował mi konto, nic nie wpłacałem
Co Ty masz dziś z tym pitem?czy ktos komu wyzerowali dostal pit od buka?
zalezy jaki bukmacher w superbecie miałem -900 zł po jakimś poł roku wyzerowali ale np na forbecie nie wyzerowaliCiekawa sprawa - mam minus 600 pare złotych, ale nie na koncie depozyt tylko na bonusie (rozliczyli zakład bonusowy i kwota przeszła na depozyt i wypłaciłem), a w międzyczasie gol był anulowany i kupon został rozliczony na minus i minus 600 parę złotych się pojawiło na koncie bonusowym. Zobaczymy czy się upomną i jak to będzie wyglądać
STS to najwieksze dziady i zaraz po tym jak sie kapnal a to stanie sie za chwile to poleca ci maile z grozbami, ze jak nie oddasz to puszcza sprawe do sadu. Byly juz tu takie tematy i wszystkie dotyczyly STS i za kazdym razem bylo straszenie sadem z ich strony.Temat zdaje się, że był założony pod STSem więc dotyczy (w moim przypadku) tego właśnie buka