B
37,3K
Jeżeli może potwierdzić ktoś skład Chin czy grają tym co ostatnio i nie ma kontuzji będę wdzięcznyTez sie zastanawiam od wczoraj wieczorem skąd taki kurs na Chiny Turcy wracaja do gry po przebudowie składu ale czy to ich powinno sie stawiac w roli faworyta z ogranymi Chińczykami. Dziwne
graja jak w podstawowce. Nie wiem co Panowie eksperci forum pili ostatnie trzy dni, ze tak chwalili Chiny. Bukmacherzy jednak sie znaja. Kurs byl zle wystawiony tylko dlatego ze zawyzony na turcje byl.
Ponieważ Chiny grały w lidze narodów i to całkiem nieźle a Turcja nawet nie potrafiła awansować do tej właśnie ligi. Więc tak jakby grała 1 z 2 liga ale widać że Chiniole jednak za słabi.Ja nie sledze siatkowki na biezaco. Okej, ale widac roznice dwoch klas na korzysc Turcji wiec nie wiem po bylo tak hypowac Chiny
Tomek Ty to już nic nie pisz!Ponieważ Chiny grały w lidze narodów i to całkiem nieźle a Turcja nawet nie potrafiła awansować do tej właśnie ligi. Więc tak jakby grała 1 z 2 liga ale widać że Chiniole jednak za słabi.
Argentyna - Iran
Typ: liczba punktów over 179,5 @ 1.61 fortuna
Analiza:
Obie drużyny na zbliżonym poziomie. Może trochę value jest na Iran, ale Argentyna też solidnie wygląda. Spodziewam się zaciętego spotkania. Bezpośrednie pojedynki między tymi drużynami zawsze są wyrównane. Rzadko rozstrzygnięcie jest już po 3 secie. Zazwyczaj potrzebujemy 4 setów a często nawet 5 setów. Liczę, że drużyny zaprezentują się tak samo jak niedawno w meczu w Memoriale Huberta Wagnera gdzie zobaczyliśmy 5 setów i aż 212 punktów zdobytych przez obie ekipy.