>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Cincinnati (14.08.2022 - 21.08.2022)

Status
Zamknięty.
tarki_16 279,5K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
unnamed.png

Miejsce: Cincinnati, USA
Data rozgrywania: 14.08.2022 - 21.08.2022
Nawierzchnia: Hard
Kategoria: ATP Master 1000
Pula nagród: $6,971,275
Oficjalna strona turnieju: https://www.wsopen.com/
Lista Startowa: https://www.dartsrankings.com/tennis/cincinnati
Drabinka: https://www.atptour.com/en/scores/current/cincinnati/422/draws
Plan gier: https://www.atptour.com/en/scores/current/cincinnati/422/daily-schedule
Zwycięzca singla 2021:
A. Zverev
Zwycięzcy debla 2021: M. Granollers / H. Zeballos

Zapraszam do merytorycznej dyskusji i pisania analiz

Ostatnia edycja:
dx2 267K

dx2

Użytkownik
Paire-Kokkinakis 1 @2.85 <mial Pare 5-4 i 30-00 na swoim podaniu w 1 secie ... an szczescie pozniej krecz>

Dziwie sie, ze ten kurs na Francuza tak duzy. Paire straszny chimeryk, ale ostatnio cos powyrgywal i zakwalifikowal sie do Montrealu. Tam przegral w 1 rudnzie z Nishioka dosc wyraznie 2-6 3-6, ale w tym 2 secie to on nie wykorzystal 7 sznas na przelamanie i tam byla rywalizacja.
Teraz znowu kwalifikacje, ale Paire ten turniej w Cincinati zawsze wolal bardziej od kanadyjskiego poprzenika. W ubieglym roku Paire dotarl tu az do cwiercfinalu.

Obydwa dobrze serwuja, tutaj bedzie blisko, a mam wrazenie ze Paire zagra najlepiej od dluzszego czasu.

Ostatnia edycja:
dx2 267K

dx2

Użytkownik
CH.H.Tseng-Goffin (-3,5 gema) 2 @1.47

Wygrac to sadze ze Goffin wygra, tylko trzeba podbijac. Jeden z ulubionych amerykanskich turniejow Goffina - w przeszlosci final i polfinal. W Montrealu Goffin przegral w 1 rundzie 6-7 2-6 z Ramosem, ale Hiszpna zagral znakomiecie w tym turnieju i wylozyl sie dopiero na Hurkaczu po jakze zacietym meczu.

Goffin tutaj zagra lepiej. Belg musi grac kwalifkacje wlasciwie tylko z tego powodu, ze za Wimbledon nie przyznawano punktow rankingowych. Belg za daleko roztsawiony w tych kwalifikacjach, by moc liczyc na jakis szczesliwy traf, wiec po prostu musi wygrac, zeby w turnieju byc.

Otrzymane punkty reputacji: +194
D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Kchaczanov/Shapovalov-Bopanna/Middelkoop 1 2.00 ➕

Nie wiem, jakies mam takie przeczucie, ze Shapovalov zrobi robote na tym turnieju.Zeby tak bylo powinien zaczac dobrze deblem.Zarowno Rosjanin jak i Kanadyjczyk nie raz ogrywali, nawet lepsze pary niz ich dzisiejsi rywale w deblu.Bopanna strasznie chimeryczny.
Middelkoop bardziej ciagnie ta pare, ale granie na nich to ryzyko.Potrafia zagrac rewalcyjnie, by potem przegrac gladko.Np z Cabalami, by wtopic gladko z Dodigiem i Krajickiem.Ostatnio sie spotkaly te pary, w Montrealu i bylo 21 dla faworytow, ale czesto bywa tak, ze jak zawodnicy spotykaja sie dwa razy, w krotkim odstepie czasu to jest 1 1.Kurs wart gry

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +225
dx2 267K

dx2

Użytkownik
Wawrinka-A.Murray 1 @3.25
Wawrinka +1,5 seta @1.85

Probowalem wygranej i seta Wawrinki z Ruusuvuorim w Montrealu juz, gdzie to skonczylo sie polowicznym sukcesem. Wawrinka przegral w trzech wyrownanych setach, ale bylo niezle, tam najbardziej szkoda tego 1 seta, bo Wawrinka na poczatku mial sporo przyslowiowej rdzy i zaczal seta od 0-3 w geamch, a i tak mial sznase jeszcze wrocic z przelamaniem powrotnym w tym secie.
U Wawrinki porgres na pewno widac. Murray niby kocha US Open, ale w ubieglym tygodniu Muzza dostal od Fritza 1-6 3-6 bez gadania i tylko w tym 2 secie troche powalczyl. Nie jestem pewny czy Murray w tym roku zachwyci w USA. Na moje oko to w tym meczu Wawrinka wiecej pilek zneutralizuje i wprowadiz do gry niz z Ruusuvuorim, bo Murray takiej sily nie ma jak Fin, a w wymianach Stan moze duzo.

To taki fajny mecz weteranow, ktorzy wiele w tym sporcie osiagneli. Stan uzywa tu chronionego rankingu jak w Kanadzie, wiec zagra z pelna mobilzacja. Czuje dobry mecz z mozliwoscia wygranej Wawrinki. Opcja setowa bezpieczna, ale probuje wygrana Szwajcara.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +296
Shl00 133,2K

Shl00

Użytkownik
Molcan vs Schwartzman
Typ 2
Kurs 1.7 sts

Zgadzam się z kolegą wyżej i też uważam że Stasiu pokaże coś dzisiaj. Niemniej zdecydowałem się grać handi +4.5 w jego stronę. Do dubla dorzucam Argentyńczyka który bardzo podobał mi się w Montrealu. Widać że jego forma rośnie. Molcan również wygląda przyzwoicie ale na czołówkę jeszcze trochę mu brakuje.

Ostatnia edycja:
qkens1986 70K

qkens1986

Użytkownik
Molcan vs Schwartzman
Typ 2
Kurs 1.7 sts

Zgadzam się z kolegą wyżej i też uważam że Stasiu pokaże coś dzisiaj. Niemniej zdecydowałem się grać handi +4.5 w jego stronę. Do dubla dorzucam Argentyńczyka k tóry bardzo podobał mi się w Montrealu. Widać że jego forma rośnie. Molcan również wygląda przyzwoicie ale na czołówkę jeszcze trochę mu brakuje.
A z czym tak bardzo Ci się podobał w Montrealu jak wygrał tam tylko jeden mecz a w drugim dostał w papę od Ramosa i ugrał tylko 6 gemów?

W 235

Wojak101

Użytkownik
Nie rozumiem tego stawiania na Wawrinke dzisiaj. Czym on niby takim imponuje ostatnio ? Większość meczy w plecy gdzie nawet seta nie ugrywal, udało mu się ugrać jeden set w jednym meczu, i wielkie halo . Zupełnie tego nie rozumiem.

Murray też jest już cieniem tego zawodnika którym był. Ale jednak wydaje mi się że obecnie jest pewniejszym betem niż Stan.

Sam tego meczu nie tykam, choćby dlatego jak ktoś wyżej napisał, Jest to mecz weteranów. Według mnie wszystko może się zdarzyć.

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Molcan vs Schwartzman
Typ 2
Kurs 1.7 sts

Zgadzam się z kolegą wyżej i też uważam że Stasiu pokaże coś dzisiaj. Niemniej zdecydowałem się grać handi +4.5 w jego stronę. Do dubla dorzucam Argentyńczyka który bardzo podobał mi się w Montrealu. Widać że jego forma rośnie. Molcan również wygląda przyzwoicie ale na czołówkę jeszcze trochę mu brakuje.
Molcan grac potrafi, Schwartzman lapie, lapie i zlapac formy nie moze.Uwazalabym na Argentynczyka, bo robi sporo UE a Molcan kasliwy jest.Z Ruudem mial sporo przeblyskow, ale proste bledy nie pozwolily mu na wiecej w tym meczu

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis ATP Cincinnati
Godzina 20.00
S.Wawrinka - A.Murray
Typ Wawrinka 2:0 w setach
Kurs 5.0
forbet

Analiza:
Hitowe starcie demonów ??? Chyba już tylko hiciorek .Nieważne , klasowi gracze wielka trójka B ?? Ja tego nie wymyslłem ale mozna by się z tym zgodzić jesli jest coś takiego i dotyczy ostatniej dekady to obaj się łapią mozna by się klucic kto jeszcze czy Del PO czy Cilic ale nie o to w tym chodzi.Murrayowi trzeba przyznac że udał mu się powrót do tenisa , wywalczył trochę punktów jest na 47 pozycji znowu w pierwszej pięćdziesiątce plan A zrobiony .Cięzko wyczuć czy jest jakiś plan B na pierwszą 40 , 30 , 20 bedzie trudno.
Stan taki plan ma dopiero do wykonania potrzebuje punktów jest na 306 pozycji.Wygrał na razie 3 mecze w tym sezonie dwa na mączce i jeden na trawie , pora na zwycięstwo na hardzie.Ostatni mecz z Russovorim moze napawać optymizmem , na pewno Stachu wygladał o klasę lepiej niż w Rzymie i Londynie , nie chcę tu zgadywać ale poruszanie się po korcie też lepiej jakby zgubił z 2-3 kilogramy , serwis lepiej , backhand lepiej ogolnie jest progres.
A Murray lepiej?? nie mówić ;-) ale trzeba,Nie no badzmy sprawiedliwi na pewno jest lepiej , choć mozna odnieść wrarzenie ze lepiej bylo przed Wimbledonem a po jest lekki spadek.Owszem dwa dobre mecze na trawie w Newport ale potem Bublik , potem M.Ymer porazka 2:1 i deciderze już 6:1 widzialem koncówkę tego meczu , potem Ftitz 2:0 4 gemy ugrane .
Z Ymerem andy wyglądał słabo zwłaszcza trzeci set , dobieganie do skrutow konczylo sie grymasem bulu , choc nie wiem czy byl to grymas bulu po niecelnym zagraniu ? w kazdym razie wygladało to dziwnie.
Wawrinka bardzo wyrównany mecz z Russoworim miał nawet w deciderze brejka powrotnego zaraz po obronie match pointaa.
A Russowori tez duzy progres , ostatnio pokonał Hurkacza w Waszyngtonie a potem własnie M.Ymmera po bardzo wyrownanym meczu.
Trudno zgadywać jakie ma Murray oczekiwania co do US open , przed Wimbledonem grał trochę potem się przyczaił nie wiem ale mozna odniesc wrazenie ze ze zdrowiem nie jest idealnie.Ze Stachem Murray zna się dobrze bilans 12-9 na szybkich nawierzchniach jeszcze lepiej ale i porazki na hardzie po 3:0 na US open .
Stachu na wznoszącej Murray na opadającej taki jest chyba stan faktyczny na dzisiaj.Kursy na Stacha trochę pospadały miałem grać
Wawrinka i over 19.5 gem po kursie 4.00 jest juz tylko 3.6 .
Pod konkurs sprubuję 2:0 dawno nie próbowałem.

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Nie no bez jaj.Przeciez stawianie na Wawrinke po kursie 3, dw 5 to strata na samym starcie.Murray ok, prime za soba, osobiscie gosc mi w ogole nie podchodzi, ale powinien zabiegac Wawrinke.Stan wygral 3 z ostatnich 15 spotkan a wy lecicie w kurs 3? Przeciez on jest w slabej formie, a sami bukmacherzy maja zanizony kurs na niego.Kurs jest nieoplacalny dla gracza, wzgledem tego co Szwajcar prezentuje ostatnio_Oczywiscie to tylko sport i moze byc roznie, ale wg mnie strasznie nieoplacalne granie na Wawrine

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
No to nie graj!! dzidzoku ja sobie postawiłem ASTRONOMICZNĄ kwotę 10e dla lepszego oglądania.Moze na Livie się zdecyduję na jakiś poważniejszy bet ale tez bez cisinienia .To taki dziwny mecz ze sprawy mogą isc w rozne strony.A Warinka jeszcze sie powinien rozkrecic , nie wiemm czy juz dzisiaj zobaczymy:)

psotnick 966,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Benjamin Bonzi - John Isner
John Isner wygra i liczba gemów powyżej 23.5: Tak @ 2.50 6-7 6-3 6-7 w sumie wszystko się sprawdziło..
Betcris

Całkiem dobry kurs na wygraną Big Johna po wyrównanym meczu naznaczonym dominującą przewagą serwisującego. Umówmy się, jeśli Amerykanin to wygra, to raczej nie po dwóch szybkich setach do zera, tylko raczej zaciętych partiach bez wielu szans na przełamanie, a może i trafi się jakiś przedłużony set albo tiebreak. Obaj miesiąc temu spotkali się na amerykańskiej trawie w Newport i wtedy Isner wygrał po 3 zaciętych tiebreakach. Wiadomo, że trawa to nie beton, ale akurat jeśli chodzi o utrzymanie serwisu podobieństw jest sporo, równie trudno przełamać świetnego serwera. I te kanadyjskie turnieje na betonie to pokazały. Isner może już nie przechodzi całego meczu bez nawet jednej szansy na brejka dla rywala, bo zdarzają mu się babole coraz częściej, ale nadal bardzo trudno go przełamać. Sporo w jego rekordzie trzysetówek, podobnie u Bonziego, który na kanadyjskim betonie urywał seta Eubanksowi i Tiafoe, którzy na betonie grać potrafią, i nie zdziwię się jeśli dzisiaj będzie podobnie. Dlatego stawiam na Isnera po zaciętym meczu z przedłużonymi setami, a może i na pełnym dystansie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +216
D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
No to nie graj!! dzidzoku ja sobie postawiłem ASTRONOMICZNĄ kwotę 10e dla lepszego oglądania.Moze na Livie się zdecyduję na jakiś poważniejszy bet ale tez bez cisinienia .To taki dziwny mecz ze sprawy mogą isc w rozne strony.A Warinka jeszcze sie powinien rozkrecic , nie wiemm czy juz dzisiaj zobaczymy:)
Rozumiem, tylko sformulowanie "Stachu na wznoszacej" to jeat stwietdzeniem, conajmniej smiesznym.Bo ugral seta? I to z kim? Z Ruusuvorim? No bez jaj.Ja rozumiem analizy pod typ, sam potrafie szukac argumentow na sile, ale Wawrinka nie jest na zadnej wznoszacej.Inaczej by bylo jakby wygral mecz, dwa i przegral z kims solidnym.

I 35,1K

iti

Użytkownik
Nie no bez jaj.Przeciez stawianie na Wawrinke po kursie 3, dw 5 to strata na samym starcie.Murray ok, prime za soba, osobiscie gosc mi w ogole nie podchodzi, ale powinien zabiegac Wawrinke.Stan wygral 3 z ostatnich 15 spotkan a wy lecicie w kurs 3? Przeciez on jest w slabej formie, a sami bukmacherzy maja zanizony kurs na niego.Kurs jest nieoplacalny dla gracza, wzgledem tego co Szwajcar prezentuje ostatnio_Oczywiscie to tylko sport i moze byc roznie, ale wg mnie strasznie nieoplacalne granie na Wawrine
Widziałem Stana z Finem i wyglądał nieźle. Za to widziałem Murraya w ostatnich tygodniach w USA i wyglądał koszmarnie. Te kursy powinny być bardziej wyrównane.

Otrzymane punkty reputacji: +376
dx2 267K

dx2

Użytkownik
Propozycje na dzis:

Cilic-Ruusuvuori 1 @1.6

Cilic w Cincinatti jest z reguly kozakiem, o ile jest w rytmie meczowym. Obok wygranego przez Cilica szlema to jego najcenniejszy tytul to wlasnie Cincinnati 2016, a byl tu jeszcze polfinal pozniej gdy Cilic byl bliski pokonania Djokovica, ale ostatecznie ulegl w 3 setach. Ogolnie z turniejow ATP 1000 to Chorwat ma tu najepszy rekord. Cilic co raz starszy, ale w tym roku znowu trche lepiej mu idzie, omijaja go kontuzje, wiec moze byc lepszy wynik niz w Montrealu.

Ruusuvuori tez dobrze ostatnio gra, ale jednak Cilic bedzie zmotywowany w tym miejscu. Wczoraj Cilic dosc pewna wygrana and Munarem. Niby 75 procent wygranych pilek po 1 podaniu to na Choratwa nie az tak duzo, ale zrobil to z bardzo duza czestotliwoscia pierwszego podania, a sadze ze ta najlepsza gra wciaz przed nim, gdy trzeba bedzie.

Medvedev (-3,5 gema)-v.d.Zandschulp 1 @1.45

Medvedev odpadl po bardzo emocjonujacym meczu otwarcia w Montrealu z Kyrgiosem, ale on tez mogl ta wygrac ten mecz. Kluczowy to tam byl 2 gema w decydujacym secie, gdy Kyrgios obronil break pointa wolejem trafiajac w zewnetrzna czesc linii. Calosciowo to tym razem Medvedev zrobi duzo lepszy wynik mozna zakladac. Medvedev w tamtym roku wygrana w Toronto i polfinal w Cincinnati, a pozniej troumf na USO. Musi to sobie Medvedev zbilansowac punktowo, wygral co prawa w Los Cabos, ale to zadne porownanie.
Taki handicap gemowy wydaje mi sie do pokrycia w miare bezpiecznie.

Otrzymane punkty reputacji: +366
typer86 4,3K

typer86

Użytkownik
Witam :)

Dziś próbuje dwa zdarzenia . Wczoraj pozytywnie siadły wszystkie trzy 🍺 .

Tommy Paul VS Jenson Brooksby 1 (1.80)✅✅✅ szok szybko poszło

Starcie dwóch Amerykanów oceniam bardzo ciekawie i zapowiada się konkretny mecz. W tym spotkaniu stawiam na tego bardziej doświadczonego i bardziej ogranego na lepszych imprezach. Paul zrobił w swojej karierze juz ogromne postępy, jego gra jest miła dla oka, zostawia serce na korcie przy każdej piłce. W porównaniu do rywala dysponuje jak dla mnie lepszym podaniem i oczywiście wachlarzem zagrań. Jenson jeszcze ma sporo czasu żeby stać sie takim graczem jak Tommy.

Pablo Carreno Busta VS Miomir Kecmanovic 1 (1.70)

Kolejne spotkanie które typuje to starcie Hiszpana z Serbem. W tym pojedynku ide w stronę Pablo który w Montrealu teraz wykręcił swój wynik życia . Jest w niesamowitym gazie i jak złapie swój rytm to jest nie do zatrzymania. Serb jest jak dla mnie na tą chwile graczem mało stabilnym , potrafi zagrać dobrze a nagle robi mase błędów gdzie w tym pojedynku to będzie kluczem. Jedynym znakiem zapytania jest forma fizyczna Hiszpana po ostatnim maratonie w Kanadzie, mam nadzieje ze podejdzie do tego pojedynku poważnie i będzie chciał iść za ciosem, bo na fali to gość jest .

Powodzenia 🍺

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +682
G 12,1K

gracz83

Użytkownik
Ramos- Fognini
Typ:1
Kurs:1.8
Fortuna

Typ opieram ma nierównej obecnie grze Włocha i niezłej Hiszpana, np po Montrealu, jak widzielismy na przykladzie Hadd Maii z Brazylii jak ciezko bylo grac zawodniczkom z leworeczna zawodniczka, i to samo mamy z Ramosem bedzie gral glownie na beckhend Włocha, Fabio bedzie odgrywal z beckhendu na forehend a ze Ramos bedzie mniej w ten sposob psul i dzieki temu bedzie punktował az do zwyciestwa, Polecam

M 2,5K

mejt

Użytkownik
Ramos- Fognini
Typ:1
Kurs:1.8
Fortuna

Typ opieram ma nierównej obecnie grze Włocha i niezłej Hiszpana, np po Montrealu, jak widzielismy na przykladzie Hadd Maii z Brazylii jak ciezko bylo grac zawodniczkom z leworeczna zawodniczka, i to samo mamy z Ramosem bedzie gral glownie na beckhend Włocha, Fabio bedzie odgrywal z beckhendu na forehend a ze Ramos bedzie mniej w ten sposob psul i dzieki temu bedzie punktował az do zwyciestwa, Polecam
Analiza z tą leworęczności a pierwsza klasa. Żeby to wszystko było tak proste 🤣

Otrzymane punkty reputacji: +318
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom