u mnie działa normalnie30 minut do jednego z najważniejszych spotkań w tym roku a strona nadal nie działa .... Chyba chomik napędzający serwery zdechł [*]
Jak w państwie prawa te ku......wy mogą takie rzeczy robić i uchodzi im to na sucho .Przecież to gorzej niż kryminał !!! FORBET obyś stracił wielu klientówMoże 3-4 minuty to przesada ale 1-2 to za każdym razem . Co mnie jeszcze irytuje to, to że przykładowo stawiam coś za 500 a oni nie pytając mnie o zdanie potrafią przyjąć za 200.
Jak w państwie prawa
Zaklad dobrze rozliczony. Zapraszam do ich regulaminu , nie ma co oczerniać za prawidłowo rozliczony kuponMnie oszukali dzisiaj w nocy, zagrałem zakład na sumę.punktow w.meczu a rozliczyli jak by był to zakład z dogrywka o której nie było.mowy i nie ma o niej nic wspomniane
Uważajcie proszę na nich.
To nie ich wina. Dzisiaj płatności przez blik chyba nigdzie nie działają poprawnie. Wchodząc na Superbet odrazu mamy informacje ze w ogóle nie da się wpłacać przez blik dzisiaj. Pewnie techniczne problemy samego systemu.Czemu wpłata przez blika długa trwa tzn u innych bukmacherów od razu a u nich dzisiaj czyli w niedziele blik poszedł z konta poszła kasa a na koncie bukmachera będzie jutro ??
Ja juz takie kartki i selfie wysyłałem już u większości bukow. We wszystkich klonach ruskich bukmacherów, w lvbet, noblebet, superbet itd. Także wyślij i kase wyplacaTo co oni wyprawiaja przekracza ludzkie pojęcie. Wygrałem spora sumę i najpierw wymyślili przelew z konta aby zweryfikowac czy rachunek nalezy do mnie, a teraz takie coś:
Proszę w odpowiedzi na ten email o przesłanie zdjęcia na którym trzyma Pani/Pana dowód osobisty (jego przednią stronę - na której widać twarz) obok swojej twarzy oraz kartkę na której widnieje napis "forBET zakłady bukmacherskie" oraz dzisiejsza data (w formacie DD-MM-RR).
Czy w końcu przestaną się czepiać i wypłaca pieniądze?