>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

eWinner 1. Liga Żużlowa w szonie 2022

Status
Zamknięty.
neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Szlauderbach poniżej 7.5 pkt. @1.80 Betclic
Szymek mnie nie przekonuje, jak i cały Start. Poza słabym Gdańskiem kiepsko na wyjazdach. U siebie dobrze z Landshut i fatalnie z Orłem. Strasznie w kratkę, nie ma tu mowy o żadnej stabilizacji i myślę, że Szymon będzie miał problem z mocnymi ekipami. Pewnie z dołem tabeli ma szansę nawet na dwucyfrówki, ale dziś z Krosnem go nie widzę, pomimo niezłego układu biegów, bo nie daję sobie uciąć ręki, że przywiezie za plecami Karczewskiego, czy Sadurskiego.

Karczewski powyżej 4.5 pkt. @2.01 Fortuna
Podoba mi się Franek w tym sezonie. Nie jest jakimś wielce doświadczonym juniorem, ale dobrze wszedł w sezon, a zwłaszcza zaimponował mi, gdy wraz z Lebiediewem przywiózł za plecami Trofimowa w Gdańsku, a wcześniej przyjechał przed Karczmarzem. Ogólnie młodziak ma duże wsparcie w Krośnie i dobrze się tu czuje. Radzi sobie na obcych torach rywalizując nawet z seniorami. W Rybniku zanotował 4 oczka zdobywając tyle, co powinien, a w Gdańsku zaliczył 7 pkt. W Krośnie zaliczył wygraną w juniorskim przeciwko Polonii (Konieczny, Przyjemski) i dwa defekty. Z Łodzią dopisał sobie piątkę po wygranym juniorskim i pokonaniu Beckera.
Myślę, że niezła linia po fajnym kursie. Przy słabych juniorach Gniezna stawiam na kolejny dobry występ 16-latka.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1334
BanksyGA 212,1K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Zbigniew Suchecki powyżej 5,5 @2,00 etoto

Dzisiaj za dużo mniejszą stawkę bo taki dziwny mecz i linie wyglądają na dobrze wystawione. Suchecki na sprzęcie od Fajfera i domowym owalu widać, że czuje się całkiem dobrze.

W biegu trzecim prawdopodobnie bez punktów bo Lebiediew, Szczepaniak i MJJ, chociaż Lebiediew bardzo lubi zaspać na starcie w tym sezonie, a Suchecki w meczu z Landshut reakcje na starcie miał całkiem dobre. Nastawiam się jednak na 0.

W biegu piątym Lindbaeck, Milik i Karczmarz. Tutaj może objechać Szweda oraz słabiutkiego Karczmarza. 1 lub 2 punkty.

W biegu dziesiątym Sadurski, Lindbaeck i Lebiediew. Ponownie 1-2 punkty.

W biegu jedenastym Karczmarz, Koza i Musielak z pola A i tutaj 2 punkty to jest mus, a być może i 3 będą z nie do końca ustabilizowaną formą Tobiasza.

Zostaje bieg nominowany, w którym Suchecki jak najbardziej może wystąpić. Linia wystawiona jakby Zbigniew jechał na swoim sprzęcie (wtedy oczywiście by zrobił z 3-4 punkty), ale z rakietą od najlepszego zawodnika 1. ligi (a przynajmniej początku sezonu) jak najbardziej stać go na sześć punktów.

A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
Ja dziś skromnie bo nie było czasu wybrałem takie typy
Milik under 10.5 kurs 1.72 Ewinner
Lindbaeck under 8.5 kurs 1.75 Sts
Lebiediew over 10.5 kurs 1.57 Sts
Kolega jajs bodaj, trafnie podsumował Milika i w pełni się z nim zgadzam...Lebiediew bo ktoś musi liderowac i myślę że jak nie wpadnie literka to pokryje myślę
Nie rozumiem zachwytu nad Lindbaeckiem dziś rywal z innej półki i ja idę przeciwko masowce i obstawiam jego under...zobaczymy ale to typ ryzykowny...dziś typy typowo dla zabawy...
Myślę że under Szlauderbacha też niezły kierunek i po cichu liczę na over kozy to takie przemyślenia tylko bez stawiania pieniędzy...tak czuję 😉

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +954
Brummie83 38,9K

Brummie83

Użytkownik
Start Gniezno skorzysta z rezerwy taktycznej podczas meczu Typ: Nie 4.25 forbet forbet ❌

Edit: Nie ma to jak puścić z taktyka Jensena, który ma 1,1,1.... Szczyt taktyki. Szkoda bo kurs był zacny.

Uważam, że dzisiejszy mecz będzie na styku. Dlaczego? Tobiasz ostatnio pod formą nawet w lidze angielskiej mu nie idzie. Tor w Gnieźnie zawsze mu pasował no ale tu się powtórzę, że coś ostatnio mu nie idzie. Kilkoro z Was gra under Milika, również uważam że będzie poniżej 10 punktów. Karczmarz jedzie niestety padakę. Po Szczepaniaku nie wiadomo czego się spodziewać. Na Plus Lebiediew i juniorka. Dziś liderami Startu będzie Michael i Antonio. Szlauderbach i Suchecki zakręca się w okolicy 7-8 punktów. Uważam, że wynik będzie blisko i w okolicach remisu. Gospodarze postawią wysoko poprzeczkę mimo braku Oskara i Petera.

Ostatnia edycja:
S 2,2K

stichauer

Użytkownik
Milik w każdym wyścigu na pierwszym lub drugim miejscu? NIE @ 1.94 STS pierwszy bieg i czwarte miejsce

Dorzucam drugi bet przeciwko Milikowi, tym razem z oferty dodatkowej. Jak pisałem wyżej są biegi na 1 punkt, liczę na bieg numer 1 i 13. A nawet i Suchecki u siebie może wystrzelić ze startu. Nawet jeśli będzie świetny w wyścigach 1-13 to dalej jest bieg 15 z Musielakiem/Lebiediewem i MJJ oraz pewnie Lindback. Taki zakład można dawać na Zmarzlika, Kołodzieja czy u siebie na Madsena a nie jednak na dość chimerycznego Milika.
Też to pograłem, tylko tam jest mała adnotacja, zawodnik musi pojechać minimum 4 razy aby typ był rozliczony, więc trzymamy kciuki aby za wacka nie poszły taktyki :)

jajs 67,3K

jajs

Użytkownik
Też to pograłem, tylko tam jest mała adnotacja, zawodnik musi pojechać minimum 4 razy aby typ był rozliczony, więc trzymamy kciuki aby za wacka nie poszły taktyki :)
Racja, ale żadnej RT Krosna nie będzie, a nawet jeśli to pierwszy do zmiany jest beznadziejny Karczmarz.

Nie no Karczmarz przepraszam. Szacun za ten bieg 5, ładnie minięty Bambo ;)

Ostatnia edycja:
T 28,6K

trynek85

Użytkownik
Studziński - Karczewski (+0.5) - 2 @2.20 Ewinner

Dla mnie to małe nie porozumienie. Przy remisie punktowym zaklad nam wchodzi a Kurs 2.20. Linia wystawiona na Karczewskiego na STS to 4.5, natomiast studzinskiego 2.5 więc ewinner pomylił się ostro w obliczeniach. Dwa razy zmierzą się dziś bezpośrednio z sobą nawet jeśli Karczewski raz mialby przegrać z Studzińskim to i tak bieg 7 ma dużo łatwiejszy niż Studziński Który jedzie w biegu 6. Karczewski jest na ten moment dużo lepszym juniorem niż Studziński. Jedynym atutem studzinskiego jest wlasny tor i to na tyle.
Jak to rozliczyli?

U 0

Usunięty użytkownik 172435

Gość
Jak to rozliczyli?
Jeszcze nie rozliczyli, ale nie wyobrażam sobie zwrotu po meczu. Gdyby miałbyć zwrot to raczej odrazu po sciągnięciu tego z oferty. A jeśli się tak hamsko zachowają to szkoda bo trochę kasy wpakowane.

T 28,6K

trynek85

Użytkownik
Jeszcze nie rozliczyli, ale nie wyobrażam sobie zwrotu po meczu. Gdyby miałbyć zwrot to raczej odrazu po sciągnięciu tego z oferty. A jeśli się tak hamsko zachowają to szkoda bo trochę kasy wpakowane.
Sts tak zrobił kilka razy, czekali na to jak się zakład potoczy i jeśli popełnili błąd to wyciągają asa z rękawa z ich wewnętrznego regulaminu , że nastąpił błąd i nici z zarobku, powodzonka

U 0

Usunięty użytkownik 172435

Gość
Sts tak zrobił kilka razy, czekali na to jak się zakład potoczy i jeśli popełnili błąd to wyciągają asa z rękawa z ich wewnętrznego regulaminu , że nastąpił błąd i nici z zarobku, powodzonka
Rozliczone na +

A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
Dziś na tapetę biorę mecz w Łodzi...mecz za 4 punkty
J.Jamrog over 8.5 kurs 1.57 Sts
Kurs może i marny ale gdzie jak nie w Łodzi u witka ma Kuba pojechać dobrze...
Gdańsk +8.5 kurs 1.5 Sts
Wierzę że dziś obejrzymy inny zespół z Gdańska i postraszy mocno gospodarzy którzy mają swoje problemy...
Marciniec over 1.5 kurs 1.84 Sts
Typ bardzo ryzykowny ale kurs fajny...dwie szansę na punkty i liczę na trochę szczęścia....jeśli pokona Wysockiego to jeszcze tylko jeden do zdobycia
Kosciuch under 6.5 kurs 2.38 Sts
Norbert u siebie niby jedzie ,układ biegów ma dosyć ciężki a w zasadzie taki że może zdarzyć się wszystko...na minus że ma w miarę dobre pola startowe poza jednym biegiem....ale mecz się może różnie ułożyć...optymalną linia to 7.5 ale tu kurs jest tak kuszący że za drobne go spróbuję....

Ostatnia edycja:
S 2,2K

stichauer

Użytkownik
Bieg młodzieżowy

Krosno (-3.5)-Landshut 2 sts 2.22zl

Liczę, że bloedorn objedzie sadurskiego, a może i z karczewskim powalczy?

Karczmarz -6.5 sts 2.22zl

Trudne biegi Rafała, w zasadzie łatwy ma ostatni wyścig ale czy pojedzie w 12 biegu? Karczewski tylko czeka na zmianę

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +824
M 83,1K

mazinho87

Użytkownik
Ja z kolei gram odwrotnie niż kolega wyżej.

Karczmarz over 6.5 pkt 2.01 (sts)

Uważam, że Karczmarz zrobi w tym meczu więcej niż 6 punktów. Zawodnik Wilków ma właśnie łatwy numer 3 i w drugiej fazie meczu pojedzie dwa razy na junioró gości. W Gnieźnie było widać, że Karczmarz ma bardzo szybki sprzęt. W KRośnie jest szeroki tor i tam Rafał nawet po gorszym starcie będzie miałgdzie się rozpędzić. Pomału też już wjeżdża się w ten tor. Druga liniaNiemców słaba i Karczmarz powinien te punkty gromadzić.

A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
Na fortunie widzę Kosciuch under 7.5 podbijam kurs 1.94 pod wcześniejszy swój typ

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +218
jajs 67,3K

jajs

Użytkownik
Dimitri Berge poniżej 7.5 @ 1.70 STS
Dimitri Berge poniżej 9.5 @ 1.70 Forbet 7 punktów.

Myślę, że Francuz dzisiaj nie poszaleje, bardzo ciężko będzie w Krośnie. x2 ma Lebiediewa, x2 Milika a także x2 u siebie mega mocny Szczepaniak. Dodajmy Musielaka i raz Karczmarza. No jest z kim przegrywać. Dimitri ten sezon jedzie mocno przeciętne, u siebie robi po 8-9 punktów, wyjazdy są słabe po prostu. Pewnie RT gdzieś tam dostanie, bo jednak i na wyjazdach jest drugim najlepszym zawodnikiem Diabłów, tak z rozkładu biegów 1-13 wychodzi mi u niego 1,1,2,1.

Andrzej Lebiediew powyżej 11.5 @ 1.65 Totalbet najgorszy mecz w sezonie i do tego defekt na prowadzeniu, miałby 2,2,3.

Wysoka linia ale i forma Łotysza bardzo dobra. Dzisiaj nie ma za bardzo z kim przegrywać. x2 Berge, raz Huckenbeck. W 15 zapewne wspomniana dwójka + Musielak/Milik ale myślę, że do 15 biegu będzie miał te 11 punktów i oczko dołoży. Jest prędkość u Andrzeja, są dobre starty więc u siebie powinien pójść pod komplet.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +61
Brummie83 38,9K

Brummie83

Użytkownik
B. Kurtz powyżej 9.5 pkt 1.70 forbet forbet ✅ po 4 startach 11 pkt.

Długo zastanawiałem się czy wybrany Nielsa czy Brady'ego ponieważ to oni są najskuteczniejszymi zawodnikami na torze w Łodzi. Po analizie biegowej wyszło że jednak Brady ma trochę łatwiejszy jeden bieg. Ostatnio Brady nie pokrył handicapu na wyspach lecz liczę, że dziś nie zawiedzie. Pewnie pogubi punkty ale do spokojnie 10 oczek jest dziś w jego zasięgu.

M. Szczepaniak powyżej 8.5 pkt 1.83 forbet forbet ✅ po 3 startach 9 pkt.

Mateusz ostatnio bardzo dobry występ w Gnieźnie, gdzie wilki przejechały się po Starcie. Dziś wynik w Krośnie będzie podobny, a Mateusz zacznie zawody od 3 punktów w pierwszym dość łatwym biegu. Potem będzie dokładać punkty po zwycięstwach 5:1 i zapewnie pojedzie w nominowanym więc uważam że w 5 startach pokryje tą linię.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +763
G 35,3K

gkskubik

Użytkownik
Słabo idzie w tym sezonie Wybrzeżu, ale akurat na wyjazdach czują się lepiej niż na własnych śmieciach. Pogoda kapryśna więc gospodarze nie muszą być spasowani w 100%. Zaryzykuję mimo, że juniorka może być języczkiem u wagi, która przechyli szalę. Sts dał jednak najwyższy handi przy sensownym kursie do dubla.
Orzeł (-8,5) - Wybrzeże @ 1,6 STS
Dodatkowo niezbyt wysokie linie na poszczególnych zawodników. Lahti, który będzie podwójnie zmotywowany (oby nie przemotywowany), Jamróg i Rasmus, którzy wskoczyli wreszcie na poziom jaki od nich jest oczekiwany.

Jamróg over 8,5 @ 1,57 STS
Lahti over 9,5 @1,70 forBet
Rasmus Jensen over 9,5 @ 1,75 forBet

Za drobne dorzucam, że Wybrzeże, które jest na jakieś małej fali wznoszącej przynajmniej zremisuje i zapisze jakiś punkt do ligowej tabeli po kursie 2,89 STS.

Ostatnia edycja:
maniek81 427,3K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Bydgoszcz (-16.5) - Gniezno [1] 2.68 sts

Biorę pod lupę najwyższy handicap. Nie wierzę w cudowne odrodzenie Startu. Tak, wiem wraca Oskar Fajfer. Ale po kontuzji różnie to bywa, trenował w tygodniu, a dziś nazwiska nie byle jakie po drugiej stronie do objechania. MJJ i Lindbaeck coś punktów dołożą, ale nie spodziewam się szału. Gospodarze po meczu z Rybnikiem nie powinni popełnić podobnego błędu i od początku do końca kontrolować spotkanie. Juniorka też zdecydowanie dla gospodarzy. Tak, więc dziś jak dla mnie łatwe i przyjemne zwycięstwo Polonii.

Brummie83 38,9K

Brummie83

Użytkownik
G. Zengota powyżej 9.5 pkt. 1.80 STS ❌ rozpoczął pięknie a potem zjazd + nieudana nieregulaminowa rezerwą taktyczna....

Grzesiu bardzo dobry występ ostatnio w lidze szwedzkiej. U siebie obok Lyagera oraz Klindta jest liderem rybniczan. Liczę na jego bardzo dobry moment startowy. 2 biegi w mocnej obsadzie i dwa biegi wg rozpiski trochę łatwiejsze. Zresztą uważam, że dziś ROW ten mecz wygra ale nie podejmuje się grania tego typu. 10 pkt w zasięgu Grzesia.

K. Bjerre powyżej 10.5 pkt 1.70 STS ZWROT

Kenio najmocniej wygląda jeśli chodzi o punktowanie w Bydgoszczy. Zastanawiałem się jeszcze nad Zagarem ale wybór padł na Duńczyka. Bjerre raz tylko trafia na Oskara Fajfera, który powinien być liderem Startu. Linia w zasięgu Kenia tym bardziej, że Start w dołku.

Ostatnia edycja:
A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
Fajfer under 9.5 kurs 1.73 Fortuna
1 start po kontuzji i zobaczymy a rywale bardzooo trudni więc warto spróbować
Na sts 1.88
Tungate over 7.5 kurs 1.57 Sts
Konsekwentnie idę w niego i liczę że zaskoczy machnie w okolicy dychy i zamknie usta krytyka...😉
I dla zabawy over Zengoty ale szukam optymalnej linii i kursu na ten moment

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom