>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2. Liga Żużlowa.

Status
Zamknięty.
Brummie83 38,9K

Brummie83

Użytkownik
D. Kaczmarek poniżej 9 pkt. 1.70 forbet forbet ❌ dzień konia Daniela...

Daniel traktuje żużel amatorsko i jak mu wyjdzie start to inkasuje 3 punkty jak nie wyjdzie to już jest dużo gorzej. Dziś może przegrywać z Jonassonem i Mroczką. W jego poprzednich spotkaniach osiągnięcie 9 pkt to był jego maks a z Poznaniem u siebie po 2 biegach już nie jechał.

Ostatnia edycja:
A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
Skupień over 5.5 kurs 1.57 Sts
Typ pod dobre starty Larsa i kilka dziur po stronie Rawicza...do tego tor zagadka dla gosci
Kaczmarek under 8.5 Sts kurs 1.88 Sts
Tor mu nie powinien pasować tak myślę...będzie na styk ale jakoś w niego niewierze...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +237
M 83,1K

mazinho87

Użytkownik
PIŁA- Rawicz 1 2.60 (fortuna)

Ten sam mecz jest po 1,70 na Pile w Fortunie. Rawicz jedzie osłabione beż gościa Przyjemskiego i juniora Goreta. Do tego do składu Rawicza wszedl słaby Ivacic.

PILA u siebie w pierwszym meczu remis z Łotyszami są dwaj mocni liderzy i atut własnego toru. Ja dziś próbuję Pile

Otrzymane punkty reputacji: +210
A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
Kaczmarek-Drozdz 2 kurs 2.22 Sts kto lepszy
Kursy przesadzone więc spróbuję grubo...taki szybki strzał na czuja

Ostatnia edycja:
jajs 67,3K

jajs

Użytkownik
Max Dilger powyżej 4.5 @ 1.70 Fortuna 11 punktów.

Niska linia na Niemca ale i jego dyspozycja słaba. Pierwszy mecz u siebie bardzo słaby tylko 2 punkty, ogarnął się w Tarnowie gdzie jechał dość fajnie. Na wyjazdach w bardzo Mocnym Poznaniu 5 punktów i w Tarnowie 6 punktów w 4 startach. Dzisiaj zaczyna w 4 biegu z juniorami oraz Ivaciciem więc tutaj celuję w 3 punkty. W biegu 7 jest junior Rawicza Grygolec więc powinien być jeden punkt. 3,1 i jest blisko...ale i Balińskiego i Kaczmarka spokojnie na swoim torze może zrobić więc może i uda się 3,2 i będzie już po sprawie. Zakładam, że Dilger się obudzi i na swoim torze i te 5 punktów to ogarnie na spokojnie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +483
jajs 67,3K

jajs

Użytkownik
W Pile nie ma THJ, za niego Orwat.
Rawicz +4.5 @ 1.52 STS 47-43.
Rawicz +2.5 @ 1.88 Fortuna
Rawicz wygra @ 2.47 Fortuna

Słabiutki ten Rawicz. Cały mecz prowadzili +4 a w końcówce beznadziejny Masters robi t,0. Dno.

Ostatnia edycja:
jajs 67,3K

jajs

Użytkownik
Thomas H. Jonasson poniżej 10.5 @ 1.70 Fortuna 1 punkt.

Trochę duża ta linia na powracającego do składu Szweda. Rzeszów jak dotąd zawodzi ale drużyna jest napakowana gwiazdami, może wreszcie kiedyś odpalą... Było ostatnio trochę zawirowań i ew. konfliktem między zawodnikiem a klubem w związku z brakiem THJ w meczu u siebie z Rawiczem co też może wpłynąć niezbyt dobrze na relacje w klubie. Szwed dziś z numerem 12 który jest najgorszym numerem, bez żadnego łatwego biegu. x2 w parze jest Jędrzejewski, który jeździ szczególnie u siebie przyzwoicie. Po razie startowiec Skupień i raz lider Pilan - Mroczka. Za rywali dwukrotnie Krcmar, najwyższy chyba czas żeby Czech się obudził bo jedzie padake. Są Miesiąc, Lampart, Łęgowik czyli nazwiska znane ale w równej i słabej formie. Dochodzi debiutant Salonen i mocny Birkemose spod nr 7 gdzie będzie za kogoś wskakiwać. THJ dla mnie to tutaj poniżej dwucyfrówki dzisiaj.

Kenneth Hansen poniżej 9.5 @ 1.65 Totalbet 7 punktów.

Chyba bet dnia dla mnie, już 8.5 jest do grania ale 9.5 to już naprawdę dużo jak na Kennetha. Owszem z Piłą zrobił 10 punktów ale dzisiaj przyjeżdża bardzo mocna ekipa, główny faworyt ligi. Kenneth z numerem 10 czyli dość przyjemnym, bo zaczyna z juniorami ale jednym z tych juniorów będzie Kowalski i w biegu 4 dochodzi Cyfer. Bieg 7 i 13 jest lider Opola Thorssell, w biegu 9 ma powracającego Aspgrena i Polisa, w 13 oprócz wspomnianego Thorssella, lider Tarnowa Ljung i ZZ. W parze x2 ma Batchelora, który słabo pojechał z Piłą ale ostatnio nie jeździł dwóch meczów w 1 lidze angielskiej w barwach Oxfordu, dzisiaj wypoczęty Australijczyk. Taka linia na Duńczyka to jest na prawdę dużo, spodziewam się raczej około 8 punktów.

EDIT: Baran za Aspgrena, nie ma Kowalskiego, jest Krawczyk pod nr 6.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +487
jajs 67,3K

jajs

Użytkownik
Eduard Krcmar powyżej 5.5 @ 1.70 STS 3 punkty. kolejny fatalny występ Czecha, następny mecz wypad ze składu. Bet położył pierwszy bieg no bo jak się przegrywa z Ernstem... to jest żużlowy kryminał. W kolejnym biegu zmieniony i planowych np. 2,2 robi się 1,-.

Dodam sobie jeszcze z meczu telewizyjnego takie coś. Dzisiaj od składu gości odstawiony został Woelberta i myślę, że dzisiejszy mecz jest ostatnim dzwonkiem ostrzegawczym dla Krcmara, że on będzie następny. Rzeszów jest zbudowany bardzo równo i nikt się jakoś nie wyróżnia, chyba że na minus. Każdy może odpalić więc można brać najmniejszą linię na któregoś zawodnika. Czech z numerem 4 więc 4 bieg ma z juniorami: Ernst i Majcher oraz Niemiec Dilger, który ostatnio odpalił i wreszcie pojechał fajne zawody. No ale tutaj Krcmar 2-3 punkty wlecą. 8 bieg znowu jest Ernst więc pewny punkt, przy dobrym starcie można Skupienia zrobić, Miesiąc klasycznie nie ma startów a i z nim jedzie jeszcze w biegu 5 na THJ i Jędrzejewskiego. 11 bieg jest trudny bo jest i THJ i Mroczka oraz Łęgowik ale liczę na przebudzenie Czecha i że te 6 punktów to jednak zrobi.

Ostatnia edycja:
A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
Mroczka under 10.5 kurs 1.9 Fortuna złapany typ podstawowy....
Piła -2.5 -Rzeszow 2 kurs 1.84 Fortuna
Na win Rzeszy 1.65 więc pewnie jakaś pomyłka ale generalnie w stronę Rzeczyidę...a jeszcze jeśli jakiś minimalny handi to już wogole😉
Hansen under 8.5 kurs 1.57 Sts
Ciężkie zawody dla Unii tak przewiduje...
To narazie tyle bo brak czasu...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +347
0 4,8K

00dedicated00

Użytkownik
Thomas H. Jonasson poniżej 10.5 @ 1.70 Fortuna

Trochę duża ta linia na powracającego do składu Szweda. Rzeszów jak dotąd zawodzi ale drużyna jest napakowana gwiazdami, może wreszcie kiedyś odpalą... Było ostatnio trochę zawirowań i ew. konfliktem między zawodnikiem a klubem w związku z brakiem THJ w meczu u siebie z Rawiczem co też może wpłynąć niezbyt dobrze na relacje w klubie. Szwed dziś z numerem 12 który jest najgorszym numerem, bez żadnego łatwego biegu. x2 w parze jest Jędrzejewski, który jeździ szczególnie u siebie przyzwoicie. Po razie startowiec Skupień i raz lider Pilan - Mroczka. Za rywali dwukrotnie Krcmar, najwyższy chyba czas żeby Czech się obudził bo jedzie padake. Są Miesiąc, Lampart, Łęgowik czyli nazwiska znane ale w równej i słabej formie. Dochodzi debiutant Salonen i mocny Birkemose spod nr 7 gdzie będzie za kogoś wskakiwać. THJ dla mnie to tutaj poniżej dwucyfrówki dzisiaj.

Kenneth Hansen poniżej 9.5 @ 1.65 Totalbet

Chyba bet dnia dla mnie, już 8.5 jest do grania ale 9.5 to już naprawdę dużo jak na Kennetha. Owszem z Piłą zrobił 10 punktów ale dzisiaj przyjeżdża bardzo mocna ekipa, główny faworyt ligi. Kenneth z numerem 10 czyli dość przyjemnym, bo zaczyna z juniorami ale jednym z tych juniorów będzie Kowalski i w biegu 4 dochodzi Cyfer. Bieg 7 i 13 jest lider Opola Thorssell, w biegu 9 ma powracającego Aspgrena i Polisa, w 13 oprócz wspomnianego Thorssella, lider Tarnowa Ljung i ZZ. W parze x2 ma Batchelora, który słabo pojechał z Piłą ale ostatnio nie jeździł dwóch meczów w 1 lidze angielskiej w barwach Oxfordu, dzisiaj wypoczęty Australijczyk. Taka linia na Duńczyka to jest na prawdę dużo, spodziewam się raczej około 8 punktów.
Jesteś pewny ze Kowalski dziś pojedzie ??

jajs 67,3K

jajs

Użytkownik
Jesteś pewny ze Kowalski dziś pojedzie ??
Pewny nie jestem ale zakładam, że skoro jedzie w każdym meczu to pojedzie i dzisiaj. Ok, jutro Wrocław ma bardzo ciężki mecz u siebie z Gorzowem ale napinka na wynik Opola jest duża i skoro dogadują się co mecz to i dogadają się dzisiaj. Nawet jeśli Kowalskiego dziś nie będzie to Hansenowi odpada z nim jeden bieg. Dalej ma tych samych ciężkich rywali.

jajs 67,3K

jajs

Użytkownik
Fakt było takie coś w wywiadzie z Lorkiem, nie pamiętałem dzisiaj. Przepraszam za błąd w analizie, typ oczywiście podtrzymuje i mocno za nim optuje.

power30 18K

power30

Forum VIP
Bober over 9,5 @ 2,02 ewinner 14 Takiego pogromu się nie spodziewałem

Za Rolnickiego stosowane jest Z/Z, tak więc Bober będzie miał dodatkowy start. Do tego ma dość łatwy 12 bieg. Obie drużyny mają zbliżony potencjał kadrowy, tak wiec nie wykluczona ew. RT. W tym sezonie na tarnowskim obiekcie wykręcił 8+2 (w tym defekt) oraz 12 (w tym jedno wykluczenie). Co prawda rywal silniejszy od poprzednich, ale sądzę że w 6 startach jest w stanie wykręcić 10 pkt.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +749
T 28,6K

trynek85

Użytkownik
A co myślicie o Lokomotivie! W sts kurs 1,7.Łotysze zawsze mocni u siebie,(dziś bez lidera Bacha) a goście z dziurami (brak Mastersa, Przyjemskiego, Goreta), choć ma im pomóc Sadurski na juniorce

A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
A co myślicie o Lokomotivie! W sts kurs 1,7.Łotysze zawsze mocni u siebie,(dziś bez lidera Bacha) a goście z dziurami (brak Mastersa, Przyjemskiego, Goreta), choć ma im pomóc Sadurski na juniorce
Dla mnie osobiście mecz śmierdzi z daleka...Podzouks jeśli pojedzie to odcina kupony w zasadzie....para Brennan-Sadurski jeśli on pojedzie to dobra para juniorska...loko jedzie o pietruszkę ten sezon więc ciężko powiedzieć...typu nie neguje absolutnie bo kurs zachęcający ale ja osobiście wolę zagrać punkty zawodnika jak się pojawią

Otrzymane punkty reputacji: +85
T 28,6K

trynek85

Użytkownik
Dla mnie osobiście mecz śmierdzi z daleka...Podzouks jeśli pojedzie to odcina kupony w zasadzie....para Brennan-Sadurski jeśli on pojedzie to dobra para juniorska...loko jedzie o pietruszkę ten sezon więc ciężko powiedzieć...typu nie neguje absolutnie bo kurs zachęcający ale ja osobiście wolę zagrać punkty zawodnika jak się pojawią
Forbet rzucił linie na zawodników, lecz brak tam Poudzuksa

jajs 67,3K

jajs

Użytkownik
Nick Morris powyżej 9.5 @ 1.70 STS 11 punktów.

Taka jeszcze całkiem przyjemna linia na Nicka. Kolejarz przyjeżdża bez Przyjemskiego i Mastersa, który ma zobowiązania w 1 lidze angielskiej i biegi trudne nie są. Najtrudniejszy chyba bieg 3 gdzie jest Kaczmarek i Baliński. W 6 znowu Balon i słabo jeżdżący Dróżdż. Następnie debiutujący na torze Douglas i przeciętny Ivacić, 13 bieg raz jeszcze Kaczmarek, Ivacić i od siebie Kołodiński. Myślę, że 10 punktów jest w zasięgu Nicka już nawet po 4 biegach.

Jewgienij Kostygows powyżej 8.5 @ 2.01 STS 9 punktów.

Łotysz do tej pory szału nie jedzie, zdarzają się wpadki nawet i na swoim torze mimo, że zawsze tu wymiatał. Linia dzisiaj akurat do zagrania i spróbowania. x3 za przeciwnika bardzo marny ostatnio Dróżdż, od siebie x2 przeciętny Kołodiński. 11 bieg łatwy, bo oprócz Dróżdża jest jeszcze Douglas i od siebie Podżuks(junior?). Baliński i Ivacić oczywiście do objechania, najmocniejszy wydaje się Kaczmarek ale też oczywiście w zasięgu.

Ryan Douglas poniżej 8.5 @ 2.01 STS 7 punktów.

Tak myślałem czy to dać, bo biegi nie są trudne. x2 ma na przeciw sobie dziadka Podżuksa, który już odcina kupony ale może w jakimś biegu wyskoczy i coś mu odbierze, tak samo juniorzy w 4 biegu, którzy są na tym torze objeżdżeni. Typ opieram głównie na tym, że Australijczyk przyzwyczajony jest do krótkich technicznych torów i przyczepnych więc jak zobaczy łotewskie betonowe lotnisko może troszkę nie ogarnąć tematu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +655
A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
No i generalnie kolega mnie ubiegł typ podstawowy under Douglasa podbijam i dodatkowo over Morrisa identycznie myślę😉😉

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +156
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom