robek13
Użytkownik
Nie o to mi chodzi, kiedyś pisałeś, że chciałeś dzwonić na policję, bo ktoś nie miał maski.Jeśli chodzi ci, że jestem "kapusiem" w sensie raportowania postów do adminów to co k. uważasz, ze dam się obrażać ?
Nie o to mi chodzi, kiedyś pisałeś, że chciałeś dzwonić na policję, bo ktoś nie miał maski.Jeśli chodzi ci, że jestem "kapusiem" w sensie raportowania postów do adminów to co k. uważasz, ze dam się obrażać ?
to do Norwegii by sie nadawal. W jednej z gmin byl konkurs na najwiekszego podpier... i do wygrania rower wart 10000 koron... powaznie...Nie o to mi chodzi, kiedyś pisałeś, że chciałeś dzwonić na policję, bo ktoś nie miał maski.
Ale może sobie przypomnisz kontekst ???? Dotyczyło to czasów kiedy nie było jeszcze szczepionek i się bałem nie zarazić. Dodatkowo nie chodziło o zwykłego człowieka tylko o pracownika biedronki. Na wejściu kontrolowali wszystkich ludzi czy mają maski. Ok. Ale sami nie przestrzegali ? I jest różnica między "chciałem", a "zrobiłem".... Nigdy tego nie zrobiłem !Nie o to mi chodzi, kiedyś pisałeś, że chciałeś dzwonić na policję, bo ktoś nie miał maski.
Jak covid będzie się rozwijał w stronę łagodnej infekcji nikt nie będzie zalecał szczepionek bo wbrew temu co głoszą w tym temacie i w necie wyznawcy teorii spiskowych, rządy państw nie chcą zabijać własnych obywateli...Jeśli covid dalej będzie się rozwijał w kierunku łagodnej infekcji, i będą skuteczne leki - nie mam zamiaru tracić czasu na szczepienia.
Nie dlatego, że uważam szczepionki za coś złego, a dlatego, że szkoda czasu. Tylko dlatego.
Ciężko wyczuć, czy nie chcą. Może i nie chcą, ale jak ma się takich doradców....Jak covid będzie się rozwijał w stronę łagodnej infekcji nikt nie będzie zalecał szczepionek bo wbrew temu co głoszą w tym temacie i w necie wyznawcy teorii spiskowych, rządy państw nie chcą zabijać własnych obywateli...
Bardzo sprytny plan. Wszak nie ma lepszego środowiska dla człowieka do życia na Ziemi, niż zima nuklearna. No i przy okazji rozwiązałoby się problem globalnego ocieplenia. Genialny plan. Tylko co może pójść nie tak...Jest ciekawa teoria spiskowa, która głosi że dojdzie do wojny nuklearnej. Zginą wszyscy oprócz rodzin rządzących. A na nich pracować będą zaawansowane roboty. I już nie trzeba od wtedy używać ładnych słów do elektoratu, bo nie będzie do kogo.
Jakbys mial pojecie to bys wiedzial to nie takie hop siup, takie trucizny sa barszo drogie i rzadkie, zanim to dotrze do populacji to hoho, rozplynie sie po drodze,Nie znam się kompletnie na depopulacji. Więc się wypowiem.
Gdybym miał takie zamiary, i odpowiednie ku temu środki, zająłbym się nade wszystko:
- ujęciami wody pitnej
- gorzelniami
- browarami
- zakładami produkującymi suplementy diety
- big pharmą
- co tam kto jeszcze chce
Niewielkie dawki trucizny, niezauważalne od razu, ale powodujące nieodwracalne zmiany w organizmach ludzkich...
Na samym końcu miałbym do dyspozycji czyściutką, niczym nieskażoną planetę do własnej dyspozycji. Zamiast życia jak kret.
Ale co ja tam się znam...
Doleci. A jeśli będzie się to działo dzień w dzień, zrobi swoje. Mój scenariusz przynajmniej wyklucza totalny rozp... jaki sugerował w swoim wpisie jakub-sitarski. Po co komu planeta skażona popromiennym syfem.To po co truc jakies ujecia wodne skoro i tak nic nie doleci do kranu?
Ciekaw jestem co tam globaliści znów kombinują że tak nagle znoszą w wiekszości krajów obostrzenia i restrykcje?? Ale akurat ja się domyślam co za tym stoi ale zachowam to dla siebie żeby tutaj nie dodawać tematu dla fanatyków szpryc i covidian!!!!!Minister zdrowia Litwy Arunas Dulkys stwierdził, że wraz z rozprzestrzenianiem się wariantu Omikron COVID-19 ryzyko zakażenia dotyczy wszystkich. Paszporty szczepionkowe zostają zniesione od 5 lutego 2022 r.
Mi sie wydaje, ze chodzi o liczbe osob na kwarantannie. >10% w spoleczenstwach wysokowyszczepionych co jest niekorzystne dla gospodarki. Wola aby kazdy przeszedl przez ten wariant masowo teraz. Nie oplaca sie trzymac obostrzen, bo to zatrzymuje gospodarke a i tak w koncu kazdy sie zarazi.Ciekaw jestem co tam globaliści znów kombinują że tak nagle znoszą w wiekszości krajów obostrzenia i restrykcje?? Ale akurat ja się domyślam co za tym stoi ale zachowam to dla siebie żeby tutaj nie dodawać tematu dla fanatyków szpryc i covidian!!!!!
Wreszcie coś mądrego napisałeś... Przecież napisałem kilka dni temu, że pandemia się kończy !!! Po kolei wszystkie rządy zniosą obostrzenia... Temat do zamknięcia... Do otworzenia za 10-20 lat żeby sprawdzić czy te bzdury o negatywnych skutkach szczepionki się sprawdzą. Niestety tym co zginęli już przez takie GŁUPIE TEORIE nikt życia nie wróci.Mi sie wydaje, ze chodzi o liczbe osob na kwarantannie. >10% w spoleczenstwach wysokowyszczepionych co jest niekorzystne dla gospodarki. Wola aby kazdy przeszedl przez ten wariant masowo teraz. Nie oplaca sie trzymac obostrzen, bo to zatrzymuje gospodarke a i tak w koncu kazdy sie zarazi.
zdziwisz się szybciej niż myśliszWreszcie coś mądrego napisałeś... Przecież napisałem kilka dni temu, że pandemia się kończy !!! Po kolei wszystkie rządy zniosą obostrzenia... Temat do zamknięcia... Do otworzenia za 10-20 lat żeby sprawdzić czy te bzdury o negatywnych skutkach szczepionki się sprawdzą. Niestety tym co zginęli już przez takie GŁUPIE TEORIE nikt życia nie wróci.