>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Epidemia Koronawirusa

Status
Zamknięty.
R 92,8K

roykeane2.0

Użytkownik
The Lancet o pandemii w Polsce. "Rząd zaakceptował ogromną śmiertelność i nie chce niczego zmieniać"

W najnowszym wydaniu prestiżowego naukowego czasopisma medycznego The Lancet ukazał się artykuł o Polsce, w której współczynnik umieralności z powodu COVID-19 jest jednym z najwyższych na świecie, a wskaźnik szczepień wynoszący 56 proc., pozostaje w tyle za średnią unijną. "Polska wreszcie zdobyła sławę w renomowanych periodykach naukowych. Niestety jako siedlisko bezprzykładnej ciemnoty" - skomentował na Twitterze jeden z uznanych polskich ekspertów.

Jak to mawiał Kłameusz swego czasu o tym, jak to Polska sobie radzi z pandemią???

Już wiem - "Cały świat nam zazdrości"
No chyba że chodziło mu o jakąś międzynarodówkę przedsiębiorców pogrzebowych, lol!

Otrzymane punkty reputacji: +43
U 0

Usunięty użytkownik 168903

Gość
Panie adamku w nazistowskich Niemczech czy bolszewickiej Rosji również rozpoczynało się od "sklepów tylko dla...." i wielu innych szykan także porównanie jest jak najbardziej na miejscu...
to w bolszewickiej Rosju byly jakies sklepy z czymkolwiek :p Chyba przesadziles

Za chwile wiadomoosci w dzien Wielkei Orkiestry, z tego chyba zaklady byly czy na poczatek bedzie o Tusku czy beda najezdzac na Owsiaka

Wiadomosci o WOSP to staly punkt rozrywkowy, juz za 6 minut polecam wlacyc jedynke i TVP Info

Ktos ma otwarte zaklady? Widzialem byla oferta
Post automatycznie złączony:

Już rondani dostał bana tutaj za analogie historyczne.
Ja bym to nazwal opiniami hostorycznymi no ale niech bedzie

Ja to chyb mimo wszystko troche mniejsza wina niz Don Corleone ktory cial wszystkich rowno, pewnie i mi b ysie oberwalo

Czy to ten co mowil wczesniej ze jakies samoloty lataja i opryskuja wszystkich?

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
1. Kupi potwierdzenie szczepienia - szczepioneczka oczywiscie do zlewu. Zreszta kazdy lekarz w Serbii czy Rosji z pocalowaniem w reku mu wystawi

2. Wjedzie gdzie chce powygrywa turnieje, caly czas w wwywiadzie mowiac zeby sie nie sczepic bo to gowno a na pytanie czy sam sie zzasczepil tak bo musial i mrugnac jednym okiem do kamery ze odradza zdecydowanie, zle sie czul, ledwo wyszedl z tego zyciem ale musial

3. Wygrywa turnieje, zbiera laury,

4. Po zakonczeniu kariery mowi ze kupil zaswiadczenie i w zyciu nie zaryzykowalby wprowadzanai syfu do organizmu, zdrowie to za cenna rzecz zeby sie szprycowac tylko dlatego ze jakis polityk sie skorumpowal koncernowi farmaceutycznemu

Takie to trudne?
Trzy pierwsze punkty są realne, czwarty raczej nie. Gdyby kiedykolwiek się przyznał do czegoś takiego, to byłby skończony, znienawidzony, zresztą za takie coś mógłby chyba nawet iść siedzieć.

Tak sobie myślę, że wśród celebrytów namawiających do szczepień pewnie nie brakuje osób, które dla kasy zgodzili się na coś takiego, a sami tak naprawdę się nie zaszczepili. Ja uważam, że nie można nikogo krytykować za to czy się zaszczepił czy się nie zaszczepił, ale dla znanych osób, które promują szczepienia a sami tego nie zrobili to już mam zero szacunku. Kto wie, może za jakiś czas np. w naszym kraju kilka takich osób zostanie zdemaskowanych i w takiej sytuacji to powinien być definitywny koniec kariery dla tej osoby.

U 0

Gość
Kto go niby wsadzi? W Serbii? To musieliby Jankesi zrobic tak iprzewrot jak na Ukrainie i sila przejac wladze ,a tam to nie przejdzie delikatnie mowiac

A po zakonczeniu kariery bedzie bohaterem przewidzial ze to syf i sie nie pakowal jak 34 populacji bedzie wybitej albo jakiejs uszkodzinej

Jeremy Hardy
Zaszczepiony, przez cztery miesiace potem dochodzil do zycia

Jeremy Chardy: I regret getting vaccinated, I have series of problems now (tennisworldusa.org)

A taki wdawaob ysie wzor zycia rodzinnego i profesjonalisty a tu prosze

Ciekawe czemu nic o nim nie slychac w mediach ze zaszczepil sie i ledwo uszedl z zyciem, a jest tylko o Djokovicu?

A to tez calkiem znany tenisista.

lyszal ktos wzmianke od nim ostatnie pol roku? Bo ja nie, ani w polskich, ani w anglojezycznych. Dopiero w komentarzach znalazlem wzmianke i dalej wysledzilem sam....

Po prostu kupowac certyfikaty (kazdy doktor bedzie zaszczycony wystawiajac nawet za darmo) i grac i w wywiadach naglasniac i przejezdzac sie po szczepiarzach albo cala Europa Wschodnia niech zbojkotuje rozgrywki i zalozy wlasne i juz

Napewno znalazlby sie sponsow, Czesi Jugoslowianie i ruscy jak by odpadli ATP i WTA to by jakies 60% sily sportowej stracili

Do tego antyszczepy z zachodu i mamy kadlubowe rozgrywki i ATP WTA zyczymy powodzenia z opakowaniem tego shitu i sprzedaza sponsorom cyrku

Zreszta jakim prawem publika zna i roztrzasa to czy sie zaszczepil czy nie, to jego sprawa miedzy nim a urzednikami granicznymi, co wypelnil, skad zalozenie ze tak, moze mial zwolnienie od lekarza?

Wiec w ogole skad ten caly cyrk? Ktos wydal?

Zapewne slyszeliscie o protestach w Kanadzie kierowcow ciezarowek, oczywiscie kopanie sie z cieciami nie ma sensu jak mozna 10 lewicowcow na krzyz zalatwic i po problemie

Pokaze wam fajne info o premierze Kanady, bo wy widzicie laddna buzke, w TV, skad sie wzial, co to za gagatek i dlaczego tak chodzi na smyczy Picerom ii innym takim

To jest bękart zrobiony sekretarce przez znanego polityka i oczywiscie wychowujacy sie w patolo rodzinie, roznica wieku rodzicw 32 lata, mataka hipiska.

W ogole fajnych rzeczy sie dowiecie jak bede mial wiecej czasu.

Na razie to jestem kiepskim typerem chwilowo tutaj ale kasuje wysokie wynagrodzenia w biznesie wiec w miare czasu

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
Ktory madry pisal, ze lekarze musza sie szczepic aby nie zarazac pacjentow narazonych na ciezki przebieg?

Trzy pierwsze punkty są realne, czwarty raczej nie. Gdyby kiedykolwiek się przyznał do czegoś takiego, to byłby skończony, znienawidzony, zresztą za takie coś mógłby chyba nawet iść siedzieć.

Tak sobie myślę, że wśród celebrytów namawiających do szczepień pewnie nie brakuje osób, które dla kasy zgodzili się na coś takiego, a sami tak naprawdę się nie zaszczepili. Ja uważam, że nie można nikogo krytykować za to czy się zaszczepił czy się nie zaszczepił, ale dla znanych osób, które promują szczepienia a sami tego nie zrobili to już mam zero szacunku. Kto wie, może za jakiś czas np. w naszym kraju kilka takich osób zostanie zdemaskowanych i w takiej sytuacji to powinien być definitywny koniec kariery dla tej osoby.
przeciez to zwykly chwyt marketingowy... tak jak z Kupicha i Sadowska namawiajacych ludzi do dbania o ekologie... gdzie oboje maja wiecej niz potrzebuja i truja srodowisko.

edit:

W Australii ciezarowki jada do stolicy wzorem Kanady

Holenderscy kierowcy ciezarowek jada do Brukseli

Ostatnia edycja:
robek13 68,5K

robek13

Użytkownik
W Niemczech żeby towar się nie zepsuł Instytut Kocha skraca od jutra ważność paszportu dla ozdrowieńców do 90 dni.
Tej decyzji dziwi się nawet tamtejsza rada lekarska, która niedawno pozamykała wszystkich w domach bez wzglądu na stan szczepień. Prawdopodobnie jest to spowodowane zazdrością, że to nie oni wpadli na to pierwsi.

U 0

Gość
W Niemczech żeby towar się nie zepsuł Instytut Kocha skraca od jutra ważność paszportu dla ozdrowieńców do 90 dni.
Tej decyzji dziwi się nawet tamtejsza rada lekarska, która niedawno pozamykała wszystkich w domach bez wzglądu na stan szczepień. Prawdopodobnie jest to spowodowane zazdrością, że to nie oni wpadli na to pierwsi.

a jak tam ta prukwa z komisji europejskiej przekazala swoje smsy z rozmow z szefem Pizera czy nie

bo byla afera broni sie przed tym i zapiera niczym Sylwester Latkowski z laptopem

R 92,8K

roykeane2.0

Użytkownik

Dziwny ten kraj, ta Wielka Brytania. Jakaś tam urzędniczka służby cywilnej, niejaka Sue Gray, prowadzi postępowanie w sprawie naruszenia przepisów covidowych przez rządzących, sporządza raport, a ci nic! Pozwalają na to wszystko. Barbarzyńskie państwo!

W cywilizowanym kraju rządzący zabraliby tej kobiecinie taką robotę w ciągu dwóch godzin, dali kopniaka i wysłali jakieś 300 km od stolicy, żeby sobie pilnowała, czy dzieci przez drogę prawidłowo przechodzą. A w nagrodę za pracę zainstalowali darmową apkę produkcji izraelskiej - pegasusa na ten przykład.

Otrzymane punkty reputacji: +43
U 0

Gość
A co tu jest pograzac. Ja siw eylaczylem, chodze w terenie 12 godzin, wszelkie ogladnaie tv nie ma sensu
Jak nie posprzatali tego pierda jeszcze to mi sie w pale nie miesci jak mozna byc tak zdegenerowanym. Na co oni licza ze bedzie dalej rzadzil?

Az sobie poprzegladam stare gazety, w przyrodzie nic nie ginie kto lansowal ten rzyg i pierd zdegenerowanych elit

Boris : nie uczestniczylem w przyjeciu.
zalazly sie dowody ze uczestniczyl
Bori: nikt mi nie powiedzilaze to jest nielegalne
znalazly sie maile ze ostrzegali
Boris: czekajmy na wyjasnienie sledztwa czy Boris Johnson uczesniczyl przyjeciu organizowanym przez Borisa Johnsona w domu Borisa Johnsona

No OK, juz w maju ich pozamiatamy w wyborach lokalnych, zobaczymy co wtedy powiedza

Po prostu trzeba wylaczyc tv, rdio i niech mnie juz ktos obudzi jak oderwali tego farfocla od koryta w koncu.

Apropo policja:
- nie ma powodow do wszczcia sledztwa
0-- nie ma powodu do szczescia sledztwa
- nie ma powodu do wszczcia sledztwa

A jak raport byl gotowu:
- wkraczamy do akcji, wszczynamy sledztwo, prosze nie publikwoac szczegolow raportu do odwolania

Tu trzeba wszystkich na jedenoz i z przepasci

Ale nie tak hop siup, inni moga byc gorsi, Pfizerom lache by socjalisci lepsza zrobili kosztem wolnosci obywatelskich

G 3,3K

general1973

Użytkownik
a jak tam ta prukwa z komisji europejskiej przekazala swoje smsy z rozmow z szefem Pizera czy nie

bo byla afera broni sie przed tym i zapiera niczym Sylwester Latkowski z laptopem
Czy kogoś to dziwi?
Sprawdżcie ,w jakiej branży pracuje mąż Ursuli.

U 0

Gość
Z Borisem Johnsonem to nie tak ze w czambul i wszystkiego najgorszego.

Calkiem fajne byly restrykcje ktore byly fikcja i jak widac nikt sie nie boi straszliweego wirusa, wszyscy na gorze wiedza ze to sciema ale trzeba udawac bo jest duza kasa do zbicia

A ten mial nawet problemy z udawaniem

Teraz hydra podnosi leb, stad tak piekne materialy sa obciazajace, sluzby zostaly zaprzegniete do pograzenia go, oczywiscie dzialajace na postronku firm farmaceutycznych i partii pracy

Ktorym to marza sie wieksze lokdauny maseczki kwarantanny szczepienia i inne pierdy

Tylko ci panowie nie przewiduja ze jeszcze wieksi psychopaci maja ich na oku i niech tylko podskocza ;)

Ale brytyjskie spoleczenstwo jest madre zadne socjaluchy sie nie przebija

Zmienia ten konski leb i zaraz parta konserwatywna liderem sondazy bo innej sensownej propozycji tam nie ma

Ale zrobili sie tu tacy kazirodcy i degeneraci ze nie ma komu tupnac noga i go przegonic bo sprowadza partie na psy

robek13 68,5K

robek13

Użytkownik
W Niemczech około trzydziestu policjantów uzbrojonych w pałki i broń automatyczną wpadła do szkoły, po donosie, że dzieci w szkole nie noszą masek i szkoła jest nielegalna.

Dzieci próbowały uciekać na piętro, ale dzielni policjanci dorwali bachory na schodach.

Ich bohaterstwo jest pomniejszone przez fakt, że dzieci były w wieku od 4 do 14 lat, ale z drugiej strony należy im się krzyż żelazny za to, że skonfiskowali maseczkowym terrorystom piórniki i kredki.

Drzwi otworzyli oczywiście taranem. Dzieci nastraszyli, a mogli zabić. Bardzo pobłażliwi policjanci.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
W Niemczech około trzydziestu policjantów uzbrojonych w pałki i broń automatyczną wpadła do szkoły, po donosie, że dzieci w szkole nie noszą masek i szkoła jest nielegalna.

Dzieci próbowały uciekać na piętro, ale dzielni policjanci dorwali bachory na schodach.

Ich bohaterstwo jest pomniejszone przez fakt, że dzieci były w wieku od 4 do 14 lat, ale z drugiej strony należy im się krzyż żelazny za to, że skonfiskowali maseczkowym terrorystom piórniki i kredki.

Drzwi otworzyli oczywiście taranem. Dzieci nastraszyli, a mogli zabić. Bardzo pobłażliwi policjanci.

Brawo niemiecka policja !!! Brawo Niemcy !!! Coraz bardziej się przekonuję aby tam pojechać na stałe !!! Na hasło "dziecko" nikt nie dostaje sraczki jak w PL, prawo to prawo, które się przestrzega, jest tolerancja dla mniejszości no i mają PKB/zarobki kilka razy wyższe od Polaków.... :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom