Co do poprzedniej kolejki i wyniki Atalanta Roma to w zyciu bym sie nie spodziewal, napewno obok tego 0:0 z Bologna to jest jeden z bardziej zaskakujacych rezyltatow w tym roku dla mnie.
Sassuolo ladnie, chociaz w pierwszej polowie Fiorentina na remis co najmniej zaslugiwala.
Oczywiscie w temacie cisza, wiec trzeba zaczac. Ostatnia tasma w tym roku, oby na plusik
Lubie grac druzyny, ktory przegraly mocno bo wiem, ze beda mega zmobilizowane, tym bardziej, ze byly faworytem. Biore over 1.5 gola Atalanty, bo Genoa gra naprawde slabo. Sporo bledow w formacji defensywnej, jedyny, ktory ogarnia to Rovella i Destro. Tego pierwszego dzisiaj ma nie byc, ale pogram over Boginii, bo w Genui nie zagra Toloi, a to jeden z podstawowycy obroncow. Musi Zapata, Muriel, Pasalic, Ilicic czy Malinovsky odpalic.
Jestem zawiedziony gra Bologny, ale tutaj bedzie chyba najbardziej overowy przeciwnik i gra bedzie bez kalkulacji. Gracze Mihajlova lubia grac w taka pilke i wtedy mozna czesto oczekiwac overow. Ostatni mecz Sassuolo to do przerwy Fiorentina mogla z 5 bramek strzelic, swoja droga dla mnie jeden z meczy sezonow we Wloszech. Wiadomo jak gra sie na Mapei, Scamacca, Raspadori, Traore, Boga czy ten kapitalny srodek pola. No i Berardi, ktory byl tak pilnowany ostatnio, ale to efekt tego, ze sam Italiano wyznal, ze to jest klucz do ogrania Sassuoloo. Bologna ma technicznych graczy- Svanberg, Barrow czy Soriano i lubia grac pilki za obrone, a to jest klucz na Sassuolo. Ja biore bramki.
No i trzeba pograc over w Weronie. Hellas bez 4 postawowycy obroncow, a goscie bez 1. Kontuzjowani sa Dawidowicz, Gunter, a za kartki nie zagraja Magnani i Cecherinnii. Ktos zaraz odpowie, ze Niemca juz dugo nie ma, ale ja napisze, ze to on spokojnie by tutaj gral, wiec jest dla mnie tak samo caly czas oslabieniem defensywy. W czwartek bedzie para obroncow Sutalo i Cetin, wiecie co ja tylko napisze ? Grali w takin ustawieniu z Empoli i dostali 4 bramki
Goscie bez Biraghi, wiec beda luzy na skrzydle, a chyba nawet ostatnia bramka z Bergamo wlasnie z tego strony zostala strzelona. Kapitalny jest Vlahovic, do tego Simeone czy Caprari no trzeba brac bramki i tyle.
Atalanta pow 1.5 gola
Sassuolo- Bologna pow 2.5
Hellas- Fioentina pow 2.5
Ako; 3.98 @betlick