kiedyś pisali, że nie ma zgodności Burlikowski (dyrektor całego pionu sportowego) chce Stokowca, a Guldan (dyrektor sportowy) kolejnego swojego ziomka ze Słowacji, który trenerem jest od 2018, a od poczatku sezonu jest bezrobotny jak został zwolniony po 6 meczach bez wygranej, normalnie kpina co Lubomir odwala, jako kapitan był legenda klubu, jako dyrektor pogrąża się za każdym razem jak robi transfer czy teraz w wyborze trenera, w tle jest jeszcze Brosz, ale podobno najmniejsze szanse na zatrudnienie z tej trójki, ja bym widział najbardziej Ojrzyńskiego lub Brosza, ale co tam w gabinetach myślą to narazie wielka tajemnicaMówi się o potencjalnych następcach?. W sumie zaraz przerwa zimowa, a więc trener by się przydał w miarę szybko aby mógł przepracować cały okres przygotowawczy z nowym zespołem.
Według zapewnień przewodniczącego rady nadzorczej to nie wchodzi w grę, ale nigdy nie wiesz co im przyjdzie do głowy.No to Probierz
No i zwolniony. Przy takim zamieszaniu Termalika rośnie do roli faworyta do spadku.Probierz chce rozwiazac kontrakt z Termalica xd
I niech ktoś powie czy ten człowiek jest poważny ??Probierz chce rozwiazac kontrakt z Termalica xd
Też byś tak postąpił gdybyś przed podpisaniem umowy był zapewniany, że to Ty decydujesz o transferach a potem okazałoby się, że decydujący głos ma syn właścicieli, który ma jakieś 25 lat Probierz ma swoje lata i doświadczenie. Musiałby mocno swoje ego schować do kieszeni by tłumaczyć się młodemu chłopakowi ze swoich decyzji kadrowych.I niech ktoś powie czy ten człowiek jest poważny ??
Swoje ego to on powinien schować już dawno …Nie wiem jaka była tam sytuacja ,ale chyba powinien takie szczegóły omawiać wcześniej przed podpisanie ,skoro jest aż tak doświadczonym terenem .Wątpię tez aby Termalika aż tak lekceważąca podchodziło do transferów ,dając wolna rękę 25 letniemu małolatowi .Też byś tak postąpił gdybyś przed podpisaniem umowy był zapewniany, że to Ty decydujesz o transferach a potem okazałoby się, że decydujący głos ma syn właścicieli, który ma jakieś 25 lat Probierz ma swoje lata i doświadczenie. Musiałby mocno swoje ego schować do kieszeni by tłumaczyć się młodemu chłopakowi ze swoich decyzji kadrowych.