U
0
Usunięty użytkownik 168903
Gość
Nie wiem co ma zycie prywatne, ale dosc szeroko pisze o biznesowym, politycznym i sportowym,, to jest zreszta powiazaneNo tak, bo w sporcie sie nie szczepią, szczególnie kulturyści którzy się szprycują raz na tydzień jak nie częściej.
Nie ma się co odnosić nawet do tych bzdur, które dziennie smarujesz.
Mądry to byś był dopiero gdyby ktoś z twoich bliskich się przekręcił na covid. Tak jak to jest zazwyczaj u polaczka, cwaniak i kozak dopóki jego krzywda nie dotknie. Z drugiej strony wiemy dobrze, że ciebie nie dotknie, bo z bliskich pewnie wszyscy cie już zostawili, bo nie powiesz chyba że masz żone i dzieci w Anglii? Do PL też pewnie nie ma po co przyjeżdzać co nie?
Jak kogos dotknie to zwykla choroba, to nie powod zeby w piwnicy siedziec z recznikiem na nosie czy pulapka na myszy na czole, akceptuje ryzyko, bardzo prosze zeby ktos nie decydowal za mnie bo sie to moze skonczyc zle dla tego.
Nie mam czasu na Polske jutro kolejne wybory uupelniajace i zapewne przetasowania w partii, jak 'legalni' wystawiaja kursy to dajcie znac to walne analize bo znam sytuacje od srodka
British Politics North Shropshire By Election Betting Odds | Politics | Oddschecker
Chodzi mi o te wybory
Czwartek a przede wszystkim piatek to beda gorace dni w zyciu politycznym UK. kolejny bohater odstrzelony
Tak to sie bawia w srodku restrykcji, ktore sami zaprowadzily 'Elity'.
Ach to przerazenie zabojczym wirusem ,straszliwa pandemia, widziec mozna w kazdym kaciku oczu i ust
I oczywiscie czekal na wyrok az ktos opublikuje zdjecie, samemu nie przyszlo do glowy podac sie do dymiji widzac ze sa haki
Ilu takich kolejnych karier wisi na wlosku, albo co daly sobei poleciec zrobic, zeby zostali oszczedzeni o to jest pytanie.
Nawiasm mowiac ta w srodkowym rzedzie trzecia od lewej niezle cycki
Ciekawe beda kolejne ofiary, mamy tu cos podobnego jak wy Falente, wala do nich jak do kaczek