Ktoś sobie zdaje sprawę że respiratory zabijają ludzi? Moich 3 znajomych (oczywiście na przestrzeni czasu) u których był stan stabilny a ktoś zdecydował wsadzić ich pod respirator na drugi dzień ..nie żyli...100% prawdy. Abstrahuje już płynu genowego zwanego dalej szczepionką i duże zawartości dwutlenku węgla w płucach od noszenia szmatek na ustach. Mój znajomy zawsze powtarza że wierzy w ludzką pazerność i ja mu przytakuje..tam gdzie można zarobić zrobi się niejedno.
Zaznaczam od razu że nie jestem żadnym antyszczepionkowcem, wierzę w stare i dobre szczepionki.
Pozdrawiam wszystkich i dużo zdrowia ludzie. Kto chce niech się szczepi ale niech nie zmusza innych do tego (przecież zaszczepiony powinien wiedzieć że skoro jest zaszczepiony to bezpieczny). Nieprawdaż?
Zaznaczam od razu że nie jestem żadnym antyszczepionkowcem, wierzę w stare i dobre szczepionki.
Pozdrawiam wszystkich i dużo zdrowia ludzie. Kto chce niech się szczepi ale niech nie zmusza innych do tego (przecież zaszczepiony powinien wiedzieć że skoro jest zaszczepiony to bezpieczny). Nieprawdaż?