Wydaje mi się że zakład na asysty może być bardzo prawdopodobnyTakie zakłady przygotował Betfan na powrót Cristiano Ronaldo do Manchesteru United
Pokaż załącznik 11141
Przypadkiem pierwszy miesiąc nie jest za darmo? Można sprawdzić a jak coś się nie spodoba to po miesiącu zrezygnować.Nie wiem czy to odpowiedni temat, ale jeśli ktoś może pomóc będę wdzieczny, Mianowicie chodzi mi o platforme Canal Plus Online, jest możliwość kupna subskrypcji na miesiąc, żeby w niej były kanały canal plus sport, czyli premier league, i dodatkowo eleven sports z polsat sport premium czyli liga mistrzów, liga niemiecka włoska hiszpańska, zależy mi na premier league ale chciałbym mieć dodatkowo lige mistrzów, włoską , niemiecką i hiszpańską, Niby wszystko powinno być na stronie, ale nie jestem pewien czy jak wybiorę pakiet sport, z eleven sports i Polsat Sport premium, czy będą wtedy w tym pakiecie za 60 zł tez kanaly sportowe canal plus sport, z liga angielską?
to pozmieniali bo pamiętam że jak weszli na rynek to pierwszy miesiąc był bezpłatnyChyba 35 zł pierwszy miesiąc a następny 60 zł
A na jakiej podstawie to dobry ruch?Dobry ruch ale wydaje się że zbyt późno do niego doszło. Już dawno powinni byli go pogonić i brać Conte póki ten był dostępny.
Jeżeli chodzi o Zidane to mówi się że po MŚ w Katarze przejmie kadrę Francji także nie liczył bym na to że zgodzi się pracować w MU.
Skoro nie umiał zapanować nad drużyną to tym bardziej out.A na jakiej podstawie to dobry ruch?
Bo mi sie wydaje ze dobrze grali, coraz lepiej, dopoki mu zelusia na sile nie cisneli i polowe teamu zrobila sie zazdrosna o slawe a druga przestala odwalac robote?
No ale chetnei wyslucham pana eksperta
Brednie. Wcale nie grali dobrze, a "ciśnięty na siłę żeluś" jak to napisałeś, nie raz ratował mu skórę już. Ronaldo to ostatnio była jedna z bardzo niewielu osób w United, która nie grała poniżej oczekiwań. Ole stracił szatnię jakiś czas temu a od paru tygodni ich forma to równia pochyła co dobitnie pokazuje choćby gra Maguire'a. W ostatnich tygodniach wyglądało to mniej wiecej tak:A na jakiej podstawie to dobry ruch?
Bo mi sie wydaje ze dobrze grali, coraz lepiej, dopoki mu zelusia na sile nie cisneli i polowe teamu zrobila sie zazdrosna o slawe a druga przestala odwalac robote?
No ale chetnei wyslucham pana eksperta
Co do Zidane'a to tak, mówiło się o tym, że chciałby bardzo Francję. Teraz może chłop też odpocząć po prostu i zrobić sobie przerwę ale wg mnie by pasował. Co do Conte, to ten chłop jest dobry ale wg mnie jakiś taki chaotyczny. Robi wyniki a potem jest bajzel, coś jak z Mourinho. Czytałem, że jest też temat Laurenta Blanca jako następnego menedżera Czerwonych Diabłów.Dobry ruch ale wydaje się że zbyt późno do niego doszło. Już dawno powinni byli go pogonić i brać Conte póki ten był dostępny.
Jeżeli chodzi o Zidane to mówi się że po MŚ w Katarze przejmie kadrę Francji także nie liczył bym na to że zgodzi się pracować w MU.
Co istotne, z wielu źródeł zgodnie wychodzi, że Ralf zgodził się na tę posadę dlatego, że po zakończeniu pełnego sezonu ma przejść do zarządu bodaj w roli dyrektora sportowego na okres 2 lat.Nowym menadżerem tymczasowym Czerwonych Diabłów do końca sezonu 2021/2022 został Ralf Rangnick.
Niemiecki szkoleniowiec zacznie pracę na Old Trafford, gdy tylko uzyska pozwolenie na pracę w Wielkiej Brytanii.
Manchester United potwierdził, że Michael Carrick pozostanie w roli tymczasowego trenera Czerwonych Diabłów do czasu uzyskania pozwolenia na pracę przez Rangnicka.