Jeżeli grałeś -20,5 to Ci wszedł HCP...PGE Skra Bełchatów vs OK Mladost BRCKO
Skra Bełchatów -20.5 pkt @1.81 STS
Under 123.5 pkt @1.83 1xbet
Skorzystałem z małej pomyłki STS gdzie każdy wystawił handicap ~26/27pkt a oni tylko 21.
Główny jednak bet zostaje under 123,5pkt w 1xbet @1.83 na "czysto"...
Mistrz Bośni i Hercegowiny to totalny amator i ciężko go porównać do którejś z drużyn naszej pierwszej ligi ... Zawodnicy to w 99% rodzimi gracze ( chyba tylko Mirkovic jest z Serbii) , składu nie będę wymienial bo większości z nas nic on nie powie, ja sam mocno się naszukalem , znalazłem protokół z meczu z Olympiakosem i tam w ataku zagrali na 38% a wspomniany Mirkovic który był najlepiej punktującym graczem zdobył 8pkt na 21 prób i piszę tu o tym lepszym meczu gdzie zdobyli 52pkt , bo w pierwszym zdołali ugrać tylko 41pkt.
Ciężko coś tu pisać o klasie zespołu z Bośni i Hercegowiny - wszystko zależy od składu Skry i ich zaangażowania ale choćby rezerwy wyszły to i tak będą klaaaasę lepsi.
Under 123,5 , czyli przy zwycięstwie 3:0 max zdobyć gracze Mladost Brcko 48pkt , co daje średnio 16 na set.
Liczę na mocny odjazd w którymś z setów na jakieś 15pkt (co miało miejsce w pierwszym meczu z Olympiakosem 11-25) i dominację w całym meczu
Edit: Właśnie 1xbet zmienił linie o dołożyłem under 124.5 pkt @1.67
Edit 2:
Kompletnie zawalony 2 set, było blisko choć kompletnie rezerwowy skład
Ach ten sts, raczej sprawa przegrana, oni mają tak swój regulamin sformułowany, że robią co chcą, zganiają na błąd przy wystawianiu kursów na mecz i tyle, z tych wszystkich buczków to tylko Fortuna nie robi (w takich sprawach czy też swoich błędach) zwrotów, przyjmują to na klatę i wypłacają ewentualne wygraneZimny mordziu, co mi tu plusujesz zakład hc z sts jak sts dał na wszystkie zakłady w tym meczu zwroty, bo pomylili się według nich z gospodarzem . Więc teoretycznie typ wszedł, ale w rzeczywistości nie ma z niego zysku . A szkoda...
Co do typu to nie mam nic bo już po meczu ale w 1 meczu to gdyby nie asy serwisowe Sawickiego to już w 1 meczu by przegrali wygrała drużyna zdecydowanie lepsza a nie pojedynczy zawodnicy a atan to sie od dawna nadaję tylko na czarnych Radom dramat co się dzieje z moim klubemZwycięstwo Skry po kursie 1.90 to wyśmienita opcja. Pierwszy mecz mało brakowałoby, a skończyłby się w 3 setach z szybkim zwycięstwem bełchatowian. Na kazdej pozycji poza libero siła rażenia po stronie SKRY. Tours bez swojego pierwszego atakującego Aboubacara traci bardzo dużo. Skrzydła Nascimento, Tillie, Palonsky nie budzą podziwu, a reżyserem gry jest znany jedynie z francuskiej ligi Bosniak Corić. Na ligę francuską bardzo fajny skład. Na jedną z najlepszych polskich ekip jaka jest SKRA to już zdecydowanie za mało. Gwiazdy światowej siatkówki na skrzydłach. Atanasijevic, Ebadipour, Kooy. Gwiazdy na środku Kłos i Bieniek. Solidny rozgrywający Łomacz. Do tego mocny zmiennik Taht na przyjęciu. SKRA Bełchatów to bierze po dosyć spokojnym spotkaniu i melduje się w finale pucharu Cev, w którym również będzie faworytem