Ja spróbuje over 0,5 po 2,00Jabal Al-Mukaber - Shabab Al-Khaleel (over 1,5 gola) 4,60 (lekko, bez przesady, bo to egzotyka)
A Ty co, na stsie siedzisz? Wszystkie flashscory pokazują 0:1, więc Tobie siedzi, a mecz jeszcze trwaJa spróbuje over 0,5 po 2,00
Bardzo dziwne bo mi rozliczyło na minusA Ty co, na stsie siedzisz? Wszystkie flashscory pokazują 0:1, więc Tobie siedzi, a mecz jeszcze trwa
Mnie też, ale flashscory twardo 0:1... nie mam jak na stronie ligi sprawdzić.Bardzo dziwne bo mi rozliczyło na minus
SofaScore w komentarzach 0:0Mnie też, ale flashscory twardo 0:1... nie mam jak na stronie ligi sprawdzić.
No jak?! 0:1SofaScore w komentarzach 0:0
Kolego to jest inny meczNo jak?! 0:1
Flashscore to samo.![]()
Islami Qalqilya vs Shabab Al-Dhahiriya live score, H2H and lineups | Sofascore
Islami Qalqilya Shabab Al-Dhahiriya live score (and video online live stream) starts on 2 Mar 2023 at 15:00 UTC time in West Bank Premier League, Palestine.www.sofascore.com
Mecz zakończony, ja nic nie ugram, ale Ty może...
To inny meczNo jak?! 0:1
Flashscore to samo.![]()
Islami Qalqilya vs Shabab Al-Dhahiriya live score, H2H and lineups | Sofascore
Islami Qalqilya Shabab Al-Dhahiriya live score (and video online live stream) starts on 2 Mar 2023 at 15:00 UTC time in West Bank Premier League, Palestine.www.sofascore.com
Mecz zakończony, ja nic nie ugram, ale Ty może...
Ok, sorry, to ja zły mecz wkleiłem. Obstawiłem ten drugiKolego to jest inny mecz![]()
Al-Sahel SC - Al-Ain
over 1,5
1,70
Unibet