Ja spróbuje over 0,5 po 2,00Jabal Al-Mukaber - Shabab Al-Khaleel (over 1,5 gola) 4,60 (lekko, bez przesady, bo to egzotyka)
A Ty co, na stsie siedzisz? Wszystkie flashscory pokazują 0:1, więc Tobie siedzi, a mecz jeszcze trwaJa spróbuje over 0,5 po 2,00
Bardzo dziwne bo mi rozliczyło na minusA Ty co, na stsie siedzisz? Wszystkie flashscory pokazują 0:1, więc Tobie siedzi, a mecz jeszcze trwa
Mnie też, ale flashscory twardo 0:1... nie mam jak na stronie ligi sprawdzić.Bardzo dziwne bo mi rozliczyło na minus
SofaScore w komentarzach 0:0Mnie też, ale flashscory twardo 0:1... nie mam jak na stronie ligi sprawdzić.
No jak?! 0:1SofaScore w komentarzach 0:0
Kolego to jest inny meczNo jak?! 0:1
Flashscore to samo.Islami Qalqilya vs Shabab Al-Dhahiriya live score, H2H and lineups | Sofascore
Islami Qalqilya Shabab Al-Dhahiriya live score (and video online live stream) starts on 2 Mar 2023 at 15:00 UTC time in West Bank Premier League, Palestine.www.sofascore.com
Mecz zakończony, ja nic nie ugram, ale Ty może...
To inny meczNo jak?! 0:1
Flashscore to samo.Islami Qalqilya vs Shabab Al-Dhahiriya live score, H2H and lineups | Sofascore
Islami Qalqilya Shabab Al-Dhahiriya live score (and video online live stream) starts on 2 Mar 2023 at 15:00 UTC time in West Bank Premier League, Palestine.www.sofascore.com
Mecz zakończony, ja nic nie ugram, ale Ty może...
Ok, sorry, to ja zły mecz wkleiłem. Obstawiłem ten drugi Ten, który pokazywalem w wynikach Ale mnie i tak nie weszło :-/Kolego to jest inny mecz