Może dlatego, że historia h2h nie jest przychylna dla freiburga. Wydaje się, że Lipsk może mieć sposób na nich.Witam wszystkich, ktoś się orientuje, dlaczego na zwycięstwo Freiburga jest taki wysoki kurs, 3,8 w sts? Spojrzałem na tabele, ostatnie wyniki obu drużyn. Większość faktów przemawia za tym, że Freiburg jest w tym meczu faworytem. Freiburg prezentuje lepszą formę, bardziej stabilną, u siebie pokonał lepszą Borussię Dortmund z Haalandem w składzie. Lipsk na wyjazdach teraz słabo gra. Wydaje mi się, że trochę stracili sił na ligę mistrzów, Vernera już nie ma w składzie, a teraz Lipsk może bardziej koncentrować się na dwu meczu z PSG w lidze mistrzów. Z góry dzięki za info
Witam wszystkich, ktoś się orientuje, dlaczego na zwycięstwo Freiburga jest taki wysoki kurs, 3,8 w sts? Spojrzałem na tabele, ostatnie wyniki obu drużyn. Większość faktów przemawia za tym, że Freiburg jest w tym meczu faworytem. Freiburg prezentuje lepszą formę, bardziej stabilną, u siebie pokonał lepszą Borussię Dortmund z Haalandem w składzie. Lipsk na wyjazdach teraz słabo gra. Wydaje mi się, że trochę stracili sił na ligę mistrzów, Vernera już nie ma w składzie, a teraz Lipsk może bardziej koncentrować się na dwu meczu z PSG w lidze mistrzów. Z góry dzięki za info
Będzie przełamanie gości i 1 wygrana na wyjeździe. Formę też mają i wracają na właściwe tory. Dla mnie 2.Witam wszystkich, ktoś się orientuje, dlaczego na zwycięstwo Freiburga jest taki wysoki kurs, 3,8 w sts? Spojrzałem na tabele, ostatnie wyniki obu drużyn. Większość faktów przemawia za tym, że Freiburg jest w tym meczu faworytem. Freiburg prezentuje lepszą formę, bardziej stabilną, u siebie pokonał lepszą Borussię Dortmund z Haalandem w składzie. Lipsk na wyjazdach teraz słabo gra. Wydaje mi się, że trochę stracili sił na ligę mistrzów, Vernera już nie ma w składzie, a teraz Lipsk może bardziej koncentrować się na dwu meczu z PSG w lidze mistrzów. Z góry dzięki za info