Czas na zwieńczenie sezonu PGE Ekstraligi w sezonie 2021. W tym roku skład finału trochę zaskakujący. O ile widok Sparty Wrocław w najważniejszych meczach sezonu nie jest wielkim zaskoczenie, tak finał dla Motoru lekko szokuje, choć akurat ta drużyna od wielu lat powoli i cierpliwie pracowała na ten sukces. Faworytem do złota wrocławianie, jednak Koziołki w półfinale pokazały wielką moc szczególnie w Gorzowie, więc absolutnie sprawy nie można uznać jako przesądzonej.
W starciu o brąz zmierzą się Byki z Leszna i gorzowska Stal. Dla obu ekip jest to finał pocieszenia, bo zarówno jedni, jak i drudzy mierzyli w tym sezonie wyżej.
W tym temacie dzielimy się przemyśleniami i typami na cztery ostatnie mecze sezonu. Zapraszam do dyskusji.
19.09.2021r.
Fogo Unia Leszno - Moje Bermudy Stal Gorzów, godz. 16.30
Betard Sparta Wrocław - Motor Lublin, godz. 19.15
26.09.2021r.
Moje Bermudy Stal Gorzów - Fogo Unia Leszno, godz. 16.30
Motor Lublin - Betard Sparta Wrocław, godz. 19.15
W starciu o brąz zmierzą się Byki z Leszna i gorzowska Stal. Dla obu ekip jest to finał pocieszenia, bo zarówno jedni, jak i drudzy mierzyli w tym sezonie wyżej.
W tym temacie dzielimy się przemyśleniami i typami na cztery ostatnie mecze sezonu. Zapraszam do dyskusji.
19.09.2021r.
Fogo Unia Leszno - Moje Bermudy Stal Gorzów, godz. 16.30
Betard Sparta Wrocław - Motor Lublin, godz. 19.15
26.09.2021r.
Moje Bermudy Stal Gorzów - Fogo Unia Leszno, godz. 16.30
Motor Lublin - Betard Sparta Wrocław, godz. 19.15