Po raz kolejny bonusów brak. Z promocji z czwartku brak, z
ekstraklasy z piątku - brak( Tu i tu minęło regulaminowe 48h) Z soboty i niedzieli też nie ma, ale tutaj ich ukochany punkt regulaminu aby poczekać 48 h jest jeszcze w grze. Milczałem 4 dni, bo nie lubię się czepiać i dałem im czas. Odpowiedź z ich supportu? Taka sama jak zawsze, aby wysłać wszystkie zakłady, które rzekomo brały udział w promocjach. No i teraz szukaj człowieku kuponów za promkę tenisową, tych za ekstraklasę, tych od wpłaty bez ryzyka 50% i tak dalej i proś się jak ciota o to co Ci należne. Co tydzień trzeba się po 3,4 dniach przekopywać przez dziesiątki zakładów i wysyłać im dany screen zakładu po 30 minutach szukania, aby mogli potwierdzić, że dany bonus klientowi się należy. Jestem tu na forum od samego początku, coś od 2003 bądź 2004, bo jakoś tak był start. Zagrałem w dziesiątkach bukmacherów przez te wszystkie lata i takiego czegoś serio nie pamiętam. Żeby po chyba dwóch latach od wejścia na polski rynek dalej tak lecieć w wała i kpić z klientów, to naprawdę szacun. Dałem im już tyle szans, bo mają mega potencjał, ale tam się nic nie zmieni. Kiedyś tłumaczyłem ich tym, że co dopiero weszli do nas na rynek, że może mają mało pracowników i powoli się ogarną. Teraz jednak widzę, że to ich celowy zabieg. Bo tak naprawdę 80% zapracowanych osób nawet nie upomni się o dany bonus, tym bardziej jak np od czwartku do niedzieli obstawiło się setki zakładów i nawet nie pamiętasz ile bonusów się należy, bo liczysz na to, że bukmacher okaże się fair i po prostu je dopisze i że jakiś system to liczy. No ale nie, nie liczy. Moja przygoda z SuperRumunem się kończy. Czas w końcu odinstalować tą apkę jak dojdzie wypłata i wrócić do
Betclic czy Etoto. Może i super nie było, ale przynajmniej nie tak źle jak tu.