Mnie tez bet365 na minus czechow..Co decyduje o 6 lokacie? Bezpośredni bieg dla Slowencow ale to Czesi mają jedno zwycięstwo biegowe a Slowency zero
Na grafice Czesi byli wyżej a sts rozliczyl ogólnie blednie 17-18 dla Slowencow
bezposredni bieg decyduje w pierwszej kolejnosci.Co decyduje o 6 lokacie? Bezpośredni bieg dla Slowencow ale to Czesi mają jedno zwycięstwo biegowe a Slowency zero
Oj stary dobry sts, życzę powodzenia w walce z nimi, już kiedyś poległem, może Tobie się udaCo decyduje o 6 lokacie? Bezpośredni bieg dla Slowencow ale to Czesi mają jedno zwycięstwo biegowe a Slowency zero
Tu bym brał pod uwagę regulamin STS bo o ile się nie mylę to u nich w pierwszej kolejności przy remisie liczy się bieg bezpośredni między dwoma drużynami.bezposredni bieg decyduje w pierwszej kolejnosci.
Ties Semi Final 1 & 2 1a. In the event of equal points for two teams after the conclusion of the heat 21, or heat 14 if for any reason the meeting cannot reach heat 21, the team that scored the most points when the two teams met will be considered the better placed team. If the two teams did not meet, 1b will be used to determine the better placed Team. 1b. In the event of equal points for three or more teams, after the conclusion of the qualification heats, teams are considered to have scored a bonus point on each occasion they finish in positions 1 & 2 or 2 & 3 during the qualification heats. The team scoring the higher number of bonus points will be considered the better placed team. 1c. If there still remains a tie, the amount of first, second, third and fourth places in total taken by all riders will decide the better placed team. Zero for last placing is better than for M-R-F-T-d-N FIM Speedway of Nations 22 1d. If all other solutions cannot resolve the tie, then the Team with the highest 2021 SoN Ranking will be deemed the better placed Team. Final day 1 & 2 2a. In the event of equal points for two teams after the Intermediat
na oficjalnej stronie Slowency przed Czechami. Na jakiejs polskiej stronie zuzlowej sa umieszczone wszystkie regulaminy zawodow. Nie znam sie na zuzlu.
https://www.speedwayofnations.com/son/sonresults/221
https://www.fim-moto.com/fileadmin/library/FIM_Speedway_of_Nations_rulebook_-_16.12.2020.pdf - strona 21 regulaminu zawodow dotyczaca remisow punktowych.
Zawody Drużynowe: Zakłady z handicapem oraz na wynik klasyfikacji są rozstrzygane zgodnieTu bym brał pod uwagę regulamin STS bo o ile się nie mylę to u nich w pierwszej kolejności przy remisie liczy się bieg bezpośredni między dwoma drużynami.
Papier przyjmie wszystko ale nie można pisać bzdur i narażać ludzi którzy się nie znają na wtopy. Łotwa wystąpi dziś w najmocniejszym swoim zestawieniu na czele z Lebiediewem. Na swoim torze. Łotysze mają zdecydowanie bardziej wyrownany skład i mogą rotować przy ewentualnej kontuzji Francja leży. Druga rzecz podawanie typu od buka który daje najmniej korzystny kurs to chyba brak umiejętności używania wyszukiwarki. Forbet w tym zestawieniu daje na Francje 2,55. Według mnie dużo lepszym rozwiązaniem jest granie Francji poniżej 29,5 pkt. Bardzo wysoka linia wystarczy jedna wtopa i nie odrobią.Francja vs Łotwa, typ: Francja @2,10 - ewinner / @2,33 - 1xbet
Moim zdaniem Łotwa jest zdecydowanie przeceniona. Oczywiście na pozycji juniora jest przepaść i Łotwa jedzie u siebie, ale jak dużo razy było wspomniane. Lepiej mieć dwóch średnich zawodników niż jednego dobrego i jednego słabszego. Natomiast na reprezentacje jakie dzisiaj jadą we Francji mamy dwóch dobrych zawodników. Zarówno Berge, jak i Bellego mają za sobą dobry sezon. Spokojnie będą objeżdżać słabsze reprezentacje w stosunku 7:2/6:3. Bellego miał świetny początek sezonu, a gorszą końcówkę, ale udało mu się utrzymać średnia ponad 2. Gusts to oczywiście dobry junior, ale z seniorami nadal będzie przegrywał. Mihailovs również nie jest gwarantem dużej ilości punktów w starciach z seniorami lepszymi niż Ci w 2 lidze.
Jeżeli szkoleniowiec Francji wytrzyma ciśnienie i nie będzie defektów czy taśm, to uważam że to Francja powinna być top2, a nie Łotwa.
Dubel @1,70 - ewinner
Francja vs Niemcy, typ: 1
Ukraina vs Włochy, typ: 1
Tutaj już bez analizy. Francja jest drużyną dużo bardziej kompletną niż Niemcy, którzy nawet nie jada w najmocniejszym składzie. W meczu Ukrainy to sam Loktajew powinien zrobić więcej punktów niż cała reprezentacja Włoch.
Tak, narażać ludzi zupełnie tak samo jak wczoraj. Po pierwsze - 95% tego forum nie zna pojęcia value i odpowiedniego stawkowania, więc dla nich bez różnicy czy typ jest z kursem 1,20 czy 2,50. Po drugie - w ani jednej linijce nie napisałem bzdury, ale wczoraj wyszedłeś na głupka, więc będziesz negował to co piszę do momentu, aż będziesz miał rację - ot psychologia. Po trzecie - gram u ruskiego, więc nie sprawdzam ziemniaków. Jak ktoś oddaje podatek u polskich bukmacherów to może sobie sam poszukać lepszego kursu. Dla mnie bez różnicy czy podam z ewinnera czy z forbeta, to nie jest konkurs na jak najlepszym kurs, a mi to totalnie nie robi. Po czwarte i już ostatnie - to że Andrzej jedzie i jest liderem reprezentacji, to sprawa oczywista, więc nawet o nim nie wspominałem.Papier przyjmie wszystko ale nie można pisać bzdur i narażać ludzi którzy się nie znają na wtopy. Łotwa wystąpi dziś w najmocniejszym swoim zestawieniu na czele z Lebiediewem. Na swoim torze. Łotysze mają zdecydowanie bardziej wyrownany skład i mogą rotować przy ewentualnej kontuzji Francja leży. Druga rzecz podawanie typu od buka który daje najmniej korzystny kurs to chyba brak umiejętności używania wyszukiwarki. Forbet w tym zestawieniu daje na Francje 2,55. Według mnie dużo lepszym rozwiązaniem jest granie Francji poniżej 29,5 pkt. Bardzo wysoka linia wystarczy jedna wtopa i nie odrobią.
Hola, hola Panie !!! Skąd założenie, że 95% forum nie zna pojęcia value, a nawet jak tak to chyba chcesz pomagać na forum ludziom, a nie ich wprowadzać w błąd ??? Po drugie od kiedy to na forum podajemy sobie buka z kosmosu ??? Grasz u ruskiego to podawaj od ruskiego, a nie losowo jakiś typ z polskiego. Podawanie przy typach zagranicznych buków nie jest przecież zakazane i ludzie podają. Kolega, który ciebie skrytykował analizował całość łącznie z podanym bukiem więc skąd miał wiedzieć, że ty sobie losowo podajesz buka... Pamiętaj, że forum odwiedzają setki ludzi, w tym mnóstwo nie zarejestrowanych, często uzależnionych hazardzistów więc podając typy na forum trzeba mieć jakąś odpowiedzialność... Piszę o tym od 10 lat...Tak, narażać ludzi zupełnie tak samo jak wczoraj. Po pierwsze - 95% tego forum nie zna pojęcia value i odpowiedniego stawkowania, więc dla nich bez różnicy czy typ jest z kursem 1,20 czy 2,50. . Po trzecie - gram u ruskiego, więc nie sprawdzam ziemniaków. Jak ktoś oddaje podatek u polskich bukmacherów to może sobie sam poszukać lepszego kursu. Dla mnie bez różnicy czy podam z ewinnera czy z forbeta, to nie jest konkurs na jak najlepszym kurs, a mi to totalnie nie robi.
Mając dwóch średnich zawodników można zdobyć w każdym biegu 2 punkty. Mając jednego dobrego 4 bądź 3 punkty. Nie wiem co się bardziej kalkuluje.Francja vs Łotwa, typ: Francja @2,10 - ewinner / @2,33 - 1xbet
Moim zdaniem Łotwa jest zdecydowanie przeceniona. Oczywiście na pozycji juniora jest przepaść i Łotwa jedzie u siebie, ale jak dużo razy było wspomniane. Lepiej mieć dwóch średnich zawodników niż jednego dobrego i jednego słabszego. Natomiast na reprezentacje jakie dzisiaj jadą we Francji mamy dwóch dobrych zawodników. Zarówno Berge, jak i Bellego mają za sobą dobry sezon. Spokojnie będą objeżdżać słabsze reprezentacje w stosunku 7:2/6:3. Bellego miał świetny początek sezonu, a gorszą końcówkę, ale udało mu się utrzymać średnia ponad 2. Gusts to oczywiście dobry junior, ale z seniorami nadal będzie przegrywał. Mihailovs również nie jest gwarantem dużej ilości punktów w starciach z seniorami lepszymi niż Ci w 2 lidze.
Jeżeli szkoleniowiec Francji wytrzyma ciśnienie i nie będzie defektów czy taśm, to uważam że to Francja powinna być top2, a nie Łotwa.
Dubel @1,70 - ewinner
Francja vs Niemcy, typ: 1
Ukraina vs Włochy, typ: 1
Tutaj już bez analizy. Francja jest drużyną dużo bardziej kompletną niż Niemcy, którzy nawet nie jada w najmocniejszym składzie. W meczu Ukrainy to sam Loktajew powinien zrobić więcej punktów niż cała reprezentacja Włoch.
Szczególnie wczorajsza rywalizacja to pokazała gdzie Lindgren sam wygrał Szwedom drugie miejsce.Mając dwóch średnich można zdobyć 5 pkt
Majac 1 dobrego i 1 słabego -4 pkt
Na tym polega ten system ze premiuje te drużyny które nie mają jednego lidera lecz dwóch wyrownanych