Boskovic vs Włochy, typ: Boskovic @1,75 - 1xbet
I po raz kolejny idę w stronę Serbii, od początku mówiłem, że są dla mnie faworytkami. Całkiem niedawno mieliśmy ten mecz, bo 5 tygodni temu i
Serbia zmiażdżyła Włoszki. Jutro takiego spotkania się nie spodziewam, ale nie widzę absolutnie żadnych sensownych argumentów w stronę Włoszek. Boskovic dzisiaj udowodniła w jak monstrualnej formie jest. 40 punktów, na niezłej skuteczności. Bardzo szwankowało przyjęcie, ale Maja dawała radę sypnąć do Boskovic. Jest jeszcze jej świetne połączenie z Milena Rasic i to na tyle. Reszta statystek jedyne zadanie jakie ma, to przyjąć zagrywkę w miarę poprawnie. Cała resztą zajmuje się Maja-Boskovic-Rasic.
Skupie się na Włoszkach, bo na mnie nie zrobiły ani trochę dobrego wrażenia. Przyjęcie leży, ale to nic dziwnego jak główna przyjmująca jest Sylla, która pod presją nie przyjmie poprawnie żadnej piłki. Egonu to nie ta sama Egonu co w klubie. Jej połączenie z Wolosz, a z Orro czy Malinov to są dwie różne rzeczy. Paola dużo piłkę wyrzuca, często musi nienaturalnie zbierać się do wyskoku. Głównie dzięki niej
Belgia wygrała seta. Dzisiaj
Holandia dzięki "fantastycznemu" przyjęciu Włoch. Ich największą bronią są bloki, ale jak tu zamurować Boskovic na dobre? Nie da się.
Mecz rozgrywany w Belgradzie, kibiców włoskich będzie garstka, a cała wrzawa skupi się na dopingowaniu Serbii. Nie chce mi się wierzyć w tak fatalny mecz Włoszek jak na IO, ale tam nie potrafiły powstrzymać Boskovic i moim zdaniem jutro też nie będą umiały.