Ja wchodzę na swoje konto klikam kontakt i masz miejsce na wiadomośc. Klikasz wyslij i po sprawieZ nimi jest jakiś kontakt meilowy? Na stronie nie mogę znaleźć. Jak klikam wsparcie to zamiast namiarów wyskakują jakieś regułki (odpowiedzi na często zadawane pytania)
Żeby to zrobić to trzeba mieć możliwość zalogowania się na konto.Ja wchodzę na swoje konto klikam kontakt i masz miejsce na wiadomośc. Klikasz wyslij i po sprawie
Chyba trzeba ja "wyczyscic" czyli przelac do kogos a pozniej z powrotem odeslac.Żeby móc przelać kasę do buka to na Skrill trzeba ją wpłacić jakoś konkretną metodą? Wpłaciłem kasę za pomocą karty ecoPayz i nie mogę jej przelać do buka.
Betseven albo 888? Można się tam rejestrować z Polski?betseven i 888 obaj wpłata i wypłata skrillem działa
Betseven albo 888? Można się tam rejestrować z Polski?
Na skrill masz karty wirtualne. Doładowujesz Revolut lub podobne karty przedpłacone i wypłacasz.Witam. Pilnie potrzebuje gotówki, A nie mam karty skrill. Chciałem wypłacić z revoluta,ale karta miała dotrzeć do 8 września i nie dotarła. Na konto w banku nie mogę wypłacić, bo mam zablokowane...Czy jest ktoś z Krakowa kto mógłby mi pomóc i wypłacic 2500zl ? Na zasadzie,ze przelewam na jego skrill i wyplacamy z bankomatu. Oczywiscie odpale za pomoc. Pozdro.
To dziwne bo przecież kilka polskich buków ma opcję wpłaty ze skrill w tym największy z nich STS, a przeciez buk to też punkt hazardowy. Bo rozumiem że ten zakaz pewnie głownie skierowany w kasyna.nie wiem czy w dobrym dziale pytam, ale czy to normalne, że próbowałem z mbanku z karty przelać 10 zł na srill a oni mi tego nie pozwolili . Loguję się na mbank a tam opis pod zablokowaną transakcją, że próbowałem wpłacić do punktu hazardowego, coś w tym stylu a to ministerstwo finansów zakazuje.
da się tam wpłacić hajs? tak bardziej z ciekawości pytam.
wklejam ze strony :
Skrill.com DUBLIN |