Zadar - crvena
Typ: Zadar +14.5 @ 1.9
Ludzie rzucili sie na ten typ, jakby to była jakas ustawka czy cos. A moze jakby wygrali los na loteri. Dla gospodarzy taki mecz i taki rywal, wiec o motywacje nie bedzie ciezko. Dla gosci ostatni mecz w ABA przed play-off i to jest mecz o pietruszke. Crvena nawet jak przegra to ma pierwsze miejsce. Licze ze trener oszczedzi dzis najlepszych graczy i da pograc słabszym. Bo przeciez przed nimi jeszcze długi sezon
Podajesz nieprawdziwe informacje odnośnie tego że Crvena zajmie pierwsze miejsce nawet w przypadku porażki. Jeśli przegrają dostaną jeden punkt i zrównają się punktami z Buducnost. O kolejności w przypadku równej liczby punktów decyduje bilans meczów bezpośrednich, a te Crvena oba przegrała. Tak więc tylko wygrana daje Crvenie pierwsze miejsce.
Crvena zvezda mts will have to beat Zadar on the road in order to take the 1st place in the regular season.
www.aba-liga.com
Druga sprawa. Wydaje mi się że przeczytałeś moją analizę bez zrozumienia. Mecz o pietruszkę jest dla Zadaru bo dla nich już nic się nie zmieni w tabeli. Nigdzie nie awansują i też nie spadną.
Zadar raczej będzie skupiał się teraz na lidze chorwackiej gdzie świetnie im idzie i zajmują pierwsze miejsce. Za dwa dni mają cięzki mecz z Ciboną, która zajmuje drugie miejsce w lidze i nie wydaje mi się, aby liderzy drużyny grali pełne spotkanie, zważywszy że wczoraj grali mecz.
Nikt tu przecież nie pisze o ustawce. Wydaje mi się że w drużynie Zadaru zagrają zawodnicy, którzy grają mniej minut, a to zawsze odbija się na jakości drużyny.
A jak będzie okaże się po meczu. Istnieją przesłanki aby tak zagrać. Mój głowny zakład to punkty drużyny z Belgradu.