djkruko
Mistrz Czterech Skoczni
Przecież Góralski ma zerwane więzadło w kolanie to co piszesz takie bzdury , że będzie grał. Kapustka "dowołany" na rozmowę, że na niego liczy. Żaden drugi garnitur nie wyjdzie. Stawiam, że zagra tak jak przy 0-2 z Węgrami , czyli 3-4-3 ofensywnie. Lewy pewno 45 min przy korzystnym wyniku.
Post automatycznie złączony:
Żeby później tylko w środę po meczu nie płakał że przegraliśmy bo zawodnicy są przemęczeni. Nawet Francuzi z kazachami zaczęli bez największej gwiazdy. O góralskim nie wiedziałem wziąłem za pewnik że jak powołuje to po coś. To takie praktyki jak dla mnie idiotyczne. A narzekaliśmy na wuja. Niewiem na razie kiepsko zaczął, dobrze że do błędu się przyznał, ocenię go po występie na Wembley.
Post automatycznie złączony:
Sam dałem kupon ze zdarzeniem że Polska wygra co najmniej 5 golami, a jak stracą gola to będzie wstyd.Post automatycznie złączony:
Żeby później tylko w środę po meczu nie płakał że przegraliśmy bo zawodnicy są przemęczeni. Nawet Francuzi z kazachami zaczęli bez największej gwiazdy. O góralskim nie wiedziałem wziąłem za pewnik że jak powołuje to po coś. To takie praktyki jak dla mnie idiotyczne. A narzekaliśmy na wuja. Niewiem na razie kiepsko zaczął, dobrze że do błędu się przyznał, ocenię go po występie na Wembley.
Ostatnia edycja: