z tego co widzę to w meczu Polska-Andora kurs na brak btsa płacą 1.1 a w meczu Węgier z San Marino wpłacą za brak btsa 1.3Holandia- Łotwa
Szwajcaria- Litwa
Dania- Mołdawia
Polska-Andora
Macedonia- Lichtenstein
We wszystkich tych meczach obie nie strzela 4.94 T totolotek
Naprawde fajny kurs na totolotku na takie coś, nawet za drobniaki.
Holandia po blamażu z Turcją tutaj obowiązkowa wygrana, rzucą się na Łotyszy. Łotwa w tym meczu moze bedzie miala z 1 sytuacje, przepraszam, ale ponad 1.40 na brak gola w takim przypadku to okazja. Jest De Ligt, Blind, na wyjezdzie Łotwa bedzie miala ciezko o tego gola, nawet jak Turcja strzelila tyle.
Litwa nie potrafiła na wyjezdzie z Kosowem strzelic, ktore ma slaba defensywe, a co dopiero Szwajcarom, ktorych sklad jest zlozony glownie z Bundesligii ? Podobnie jak w przypadku Łotwy, tutaj Litwa bedzie miala 1 sytuacje, male prawdopodobienstwo.
Małdawia ma paru ciekawych graczy, szczegolnie w srodku pola, ale ciezko bedzie im nawet wyjsc z wlasnej połowy- do tego Kjaer, Christansen czy Schmeichel czyli Milan, Chelsea i Leicster, tez małe szanse.
Meczu Polska - Andora nawet nie skomentuje, wszedzie max 1.15, a w totolotku prawie 1.30, biore.
Lichtenstain bez 2 napastnikow, do tego nie gral przez pare miesiecy, bo ich rodzima liga byla zawieszona. Oni nawet u siebie z Armenią mieli 0 strzałow, gdzie Ormianie to napewno gorsza defensywa niz Macedoni, gdzie jest paru grajkow z europejskich klubów.
Wiadomo to taki zakład, gdzie jedna akcja i po zakładzie, ale nadal uwazam, ze taki kurs jest warty tego małego ryzyka.
Ale zobacz kiedy ja to napisałem... przeciez kursy już nie do gry, kto złapał ten złapałz tego co widzę to w meczu Polska-Andora kurs na brak btsa płacą 1.1 a w meczu Węgier z San Marino wpłacą za brak btsa 1.3
Dziś na konferencji prasowej trener Sousa potwierdził, że jutro gra Szczęsny i Lewy od początku.Takie przemyślenia bo widziałem typ na Jutro w dziale typ dnia i nie mogę się z tym zgodzić. Pierwsza kwestia to że gramy co trzy dni nie znaczy że tym samym składem. Wiem że to zabrzmi narcystycznie ale nie po to w grupie mamy Andorę czy San Marino żeby nie rotować dzięki temu składem. Ja idę tu na pewnik że jutro całkowicie pójdzie drugi skład, nie po to powoływał trzech dodatkowych zawodników żeby się patrzyli, oni Jutro zagrają puchacz Kapustka i góralski od pierwszego gwizdka. I będę gryźć trawę by w przyszłości dostali powołania, a jak widzę trener preferuję ofensywny styl gry. Zapewne także grosik Jutro zagra od początku i najwyżej pójdzie do zmiany jak się wypruje, do tego Helik i jakiś trzeci bramkarz, może Piątek, dlatego sądzę że nie będzie oszczędzania sił, trzeba także powiedzieć że ten remis jest jak porażka i komplikuje sprawę walki o pierwsze miejsce i trzeba trochę zmazać plamę, a już widzę komentarze jak strzelimy amatorom tylko 3 bramki.
Przecież Góralski ma zerwane więzadło w kolanie to co piszesz takie bzdury , że będzie grał. Kapustka "dowołany" na rozmowę, że na niego liczy. Żaden drugi garnitur nie wyjdzie. Stawiam, że zagra tak jak przy 0-2 z Węgrami , czyli 3-4-3 ofensywnie. Lewy pewno 45 min przy korzystnym wyniku.Takie przemyślenia bo widziałem typ na Jutro w dziale typ dnia i nie mogę się z tym zgodzić. Pierwsza kwestia to że gramy co trzy dni nie znaczy że tym samym składem. Wiem że to zabrzmi narcystycznie ale nie po to w grupie mamy Andorę czy San Marino żeby nie rotować dzięki temu składem. Ja idę tu na pewnik że jutro całkowicie pójdzie drugi skład, nie po to powoływał trzech dodatkowych zawodników żeby się patrzyli, oni Jutro zagrają puchacz Kapustka i góralski od pierwszego gwizdka. I będę gryźć trawę by w przyszłości dostali powołania, a jak widzę trener preferuję ofensywny styl gry. Zapewne także grosik Jutro zagra od początku i najwyżej pójdzie do zmiany jak się wypruje, do tego Helik i jakiś trzeci bramkarz, może Piątek, dlatego sądzę że nie będzie oszczędzania sił, trzeba także powiedzieć że ten remis jest jak porażka i komplikuje sprawę walki o pierwsze miejsce i trzeba trochę zmazać plamę, a już widzę komentarze jak strzelimy amatorom tylko 3 bramki.