Witam wszystkich. Nigdy jeszcze nie brałem środkowych, ilość zdobytych punktów ale iforbet mnie skusił, żeby zagrać na Karola Kłosa powyżej 6.5 pkt kurs 1.77. Inne linie maja wystawiona 7.5 lub 8.5. Jakoś nie wierze w petkovica żeby pociągnął zespół, wiec Lomacz musi pograć środkowymi, zwłaszcza na początku meczu, żeby coś drgnęło. Linia wydaje się dość niska..
kolejne ako jakie dodaje to Chemik police +21.5 kurs 1.85. Szczerze, to lubię grać takie duże handi, zazwyczaj one się pokrywają. Lubię waleczność chemiczanek, wiec wierze, ze tak tanio skory nie sprzedadzą. To jest kobieca siatkówka..
co uważacie o tych dwóch typach ?
wczoraj musiałem pisać na iforbet reklamacje odnośnie typu juantareny z semeniukiem. Jednak buki to ostre dziady
kolejne ako jakie dodaje to Chemik police +21.5 kurs 1.85. Szczerze, to lubię grać takie duże handi, zazwyczaj one się pokrywają. Lubię waleczność chemiczanek, wiec wierze, ze tak tanio skory nie sprzedadzą. To jest kobieca siatkówka..
co uważacie o tych dwóch typach ?
wczoraj musiałem pisać na iforbet reklamacje odnośnie typu juantareny z semeniukiem. Jednak buki to ostre dziady