>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźna dyskusja Hokejowy Chat

T 23,8K

twinkle

Użytkownik
ja z tymi asystami głupieje, czy czasem Burmistrov przy trzeciej bramce dla Bars nie powinien jej mieć?
Nie - Burmistrov podał do Murphy'ego, ten do Zaripova i dostał krążek z powrotem od niego, wtedy strzelił, czyli "trzecim" który dotknął krążka przed golem był sam Murphy.

Otrzymane punkty reputacji: +19
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Jeśli nie wiadomo na który zespół się zdecydować to trzeba grać na gospodarzy. Miałem wątpliwości we wszystkich trzech przypadkach (Amur, Mińsk i Omsk). Jeśli forma jest podobna i mecz zapowiada się 50/50 to chyba lepiej stawiać na drużynę, która gra u siebie zamiast kombinować.

Otrzymane punkty reputacji: +2
T 23,8K

twinkle

Użytkownik
Qrde, poczekaliby Devils aż człowiek włączy transmisję.. :cool:

Ed: Gol w pierwszych i ostatnich 20s w tercji.. nieźle.

Ostatnia edycja:
T 23,8K

twinkle

Użytkownik
No dobra, pożartowaliśmy, teraz niech coś Szable strzelą jednak ;)
Hall przesunięty do Eichela, coś kombinują jak nie idzie.

Ostatnia edycja:
slomiany400 48,3K

slomiany400

Użytkownik
Bez podlizywania się, ale panowie dzięki wam to ja przywróciłem wiarę w hokej, że tam można coś wygrywać regularnie, bardzo fajna robota rasijskij rasijskij T twinkle mark1973 mark1973 - jak kogoś, kto się udziela często, a go pominąłem, to niech mi wybaczy :) Sam opieram się tylko wyłącznie na statystykach i intuicji :p

Otrzymane punkty reputacji: +153
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Idą na rekord. Dwa strzały w pierwszej tercji. Gdybym postawił wszystkie dostępne zakłady na under strzałów zawodnika Dallas w Unibecie to o 2:00 byłbym bogaty.

Do góry Bottom