contera
Użytkownik
Cześć, jak myślicie, czy STS dobrze rozliczył kupon?
Dania - Egipt, powyżej 7,5 kar dwuminutowych.
Z początku było rozliczone na +, później zmienione na -.
Oczywiście przy wyborze zakładu, NIGDZIE nie było wpisane, że chodzi tu tylko o regulaminowy czas gry.
Przeczytałem również regulamin, w którym nawet nie było nic wspomniane nt. kar dwuminutowych.
Jak można zobaczyć w regulaminie piłki nożnej wszystko jest opisane, że tylko regulaminowy czas, w ręcznej tego nie wpisali.
Tylko, jeżeli chodzi o wynik - rozumiem, że 1x2 - wynik punktowy.
A dalej? Czuję, że mają niesprecyzowany regulamin i teraz się bronią.
Lepsze jest to, że babka na czacie odesłała mnie do ABC gracza na stronie, halo? Ale co jest ważniejsze, ABC gracza czy regulamin?
Przeczytałem regulamin, który jest wiążący w tej sprawie, a nie jestkieś ABC sracza.
Do wyciągnięcia jest 9 stówek, dużo nie dużo, zawsze na waciki może być .
Dania - Egipt, powyżej 7,5 kar dwuminutowych.
Z początku było rozliczone na +, później zmienione na -.
Oczywiście przy wyborze zakładu, NIGDZIE nie było wpisane, że chodzi tu tylko o regulaminowy czas gry.
Przeczytałem również regulamin, w którym nawet nie było nic wspomniane nt. kar dwuminutowych.
Jak można zobaczyć w regulaminie piłki nożnej wszystko jest opisane, że tylko regulaminowy czas, w ręcznej tego nie wpisali.
Tylko, jeżeli chodzi o wynik - rozumiem, że 1x2 - wynik punktowy.
A dalej? Czuję, że mają niesprecyzowany regulamin i teraz się bronią.
Lepsze jest to, że babka na czacie odesłała mnie do ABC gracza na stronie, halo? Ale co jest ważniejsze, ABC gracza czy regulamin?
Przeczytałem regulamin, który jest wiążący w tej sprawie, a nie jestkieś ABC sracza.
Do wyciągnięcia jest 9 stówek, dużo nie dużo, zawsze na waciki może być .